Zboruri low cost

Zborurile low cost sunt operate de companii aeriene care se diferentiaza de companiile regulate prin tarife de zbor foarte avantajoase.

Vezi detalii »
Formular de rezervare

Formular de rezervare online bilete de avion pentru zborurui low cost sau zboruri de linie.

Vezi detalii »
Informatii utile bilete de avion

Daca zburati pentru prima oara sau daca aveti nelamuriri cu privire la zborul pe care doriti sa il intreprindeti, va oferim o serie de informatii util

Vezi detalii »

Daca doriti sa efectuati rezervari pentru bilete de avion din Brasov si nu numai, agentia de turism OMTravel din Brasov va sta la dispozitie cu cele mai bune tarife pentru zboruri low cost. Puteti achizitiona bilete de avion low cost pe zboruri low cost ale companiilor low cost Blue Air sau Wizz Air sau Ryanair sau Germanwings, dar si bilete de avion ieftine pe zboruri ale companiilor de linie Lufthansa sau British Airways sau Tarom sau KLM, precum si pe orice alta companie regulata.
Pentru a putea beneficia de bilete de avion ieftine, este recomandat sa va rezervati din timp zborul pe care doriti sa il efectuati. Biletele de avion sunt cu atat mai ieftine, cu cat sunt rezervate cu mai mult timp inainte de data plecarii. Aceasta regula este valabila atat pentru rezervarea de bilete ieftine de avion pe curse regulate, cat si pentru bilete de avion low cost, rezervate pe zboruri ale operatorilor aerieni low cost.
Daca doriti sa achizitionati un bilet de avion ieftin sau un bilet de avion low cost, trebuie sa va interesati cu privire la conditiile de modificare sau de anulare ale tarifului. De cele mai multe ori, biletele de avion la tarife promotionale nu permit modificari ale datelor de calatorie si cu atat mai putin anulari. Ceea ce inseamna ca daca nu veti mai putea calatori in baza biletului de avion achizitionat la un tarif low cost, exista riscul sa pierdeti intreaga suma platita la achizitie.