Blue Air - zboruri low cost - rezervari Brasov

Compania de zboruri low cost Blue Air opereaza din Romania de pe aeroporturile din Bucuresti, Bacau, Sibiu spre destinatii din Italia, Spania, Franta, Germania, Cipru, Belgia, Marea Britanie, Irlanda sau Portugalia.

Vezi detalii »
Wizz Air - zboruri low cost - rezervari Brasov

Compania low cost Wizz Air opereaza de pe aeroporturile din Bucuresti, Targu Mures, Cluj Napoca si Timisoara, spre destinatii din Italia, Spania, Marea Britanie, Belgia, Germania sau Franta.

Vezi detalii »
Germanwings - zboruri low cost - rezervari Brasov

Compania low cost German Wings opereaza in special destinatii din Germania, dar si din Italia, Elvetia, Spania.

Vezi detalii »
Ryan Air - zboruri low cost - rezervari Brasov

Compania low cost Ryan Air opereaza zboruri din Constanta catre destinatii precum Milano si Pisa.

Vezi detalii »
Aer Lingus - zboruri low cost - rezervari Brasov

Compania de zborurilow cost Aer Lingus opereaza de pe aeroportul Bucuresti Otopeni catre orasul Dublin din Irlanda. Biletele de avion low cost Aer Lingus se pot rezerva prin intermediul agentiei de turism OMTravel din Brasov.

Vezi detalii »

Zborurile low cost sunt operate de companii aeriene care se diferentiaza de companiile regulate prin tarife de zbor foarte avantajoase. Daca optati pentru un bilet de avion low cost, trebuie sa luati in calcul faptul ca serviciile la bordul aeronavei sunt limitate, in sensul in care nu veti beneficia de catering gratuit pe durata zborului. Totodata trebuie sa aveti in vedere faptul ca zborurile low cost au o rata mai mare de intarziere a decolarilor, intrucat companiile low cost nu dispun de un numar foarte mare de aeronave care sa poata fi inlocuite, ca in cazul companiilor regulate. In plus, costul pentru bagajul de cala nu este inclus in tariful biletului de avion. Este bine sa achizitionati serviciul de transport bagaje la momentul rezervarii, intrucat pe aeroport, taxele de bagaj sunt mai mari decat in agentia de turism OMTravel din Brasov. Companiile low cost va ofere bilete de avion ieftine, insa nu ofera intotdeauna confortul pe care il au pasagerii companiilor aeriene regulate.