Capitale Imperiale - circuit autocar

«
Tarif de la: 325 euro  de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Ungaria-Budapesta, Cehia-Brno, Cehia-Praga, Cehia-Karlovy Vary, Austria-Melk, Austria-Viena

Capitale Imperiale - circuit autocar 7 nopti/8 zile

Tarif: 325 euro/persoana (loc in camera dubla)
Date de plecare: 03 Mai, 04 Iunie, 19 Septembrie, 22 Octombrie 2015

Programul circuitului "Capitale Imperiale" 2015:
Ziua 1: Bucuresti - Budapesta
La ora 05:00 se pleaca cu autocarul din Piata Victoriei, pe ruta Bucuresti-Sibiu spre Budapesta. Se ajunge in  Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 2: Budapesta – Brno - Praga
Dupa servirea micului dejun, circuitul este continuat spre Praga, nu inainte de a se vizita al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno. Aici bijuterii arhitecturale precum: Vechea Primarie, Piata Libertatii, Catedrala Sf. Petru si Pavel si Vila Tugendhat (exemplul viu al minimalismului lui Van Der Rohe) vor impresiona prin eleganta. In cursul serii se ajunge in Praga. Cazare Hotel Duo 4 * (clasificare locala) sau similar.

Ziua 3: Praga – Orasul De Aur
Servirea micului dejun este urmata de un tur fantastic printre ’’operele’’ arhitecturale si religioase ale orasului Praga. Pe stradute cu parfum de alchimisti si papusari se vor putea admira: Muzeul National, Teatrul National, Opera, Podul Carol atat de frumos strajuit de statui si impunatorul Hradcany cu a lui catedrala Sf.Vit (simbol al spiritualitatii cehe). Turul se continua cu Ceasul Astronomic ce domina frumos Piata Primariei. Dupa amiaza, se poate opta pentru o excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km de Praga. Castelul gotic Karlstejn a fost ridicat in 1348, de catre Imparatul Roman si regele ceh Charles IV pentru pastrarea in siguranta a comorilor regale. Cazare Hotel Duo 4 * (clasificare locala) sau similar.

Ziua 4:  Praga – Karlovy Vary
Dupa micul dejun, se poate opta pentru o calatorie in fantastica statiune balneoclimaterica, Karlovy Vary. Printre case dantelate si peisaje montane ’’ametitoare”, Karlovy Vary ofera o bautura celebra (Becherovka) si cristale Moser. (Tarif: 35 eur/persoana). Seara, se poate opta pentru o Cina traditionala la restaurantul U Marchanu, recunoscut pentru spectacolele folclorice deosebite. Cazare Hotel Duo 4 * (clasificare locala) sau similar.


Ziua 5: Praga – Cesky Krumlov- Linz- Melk -Viena
Dupa servirea micului dejun, se porneste catre oraselul Cesky Krumlov, un specatcol rafinat de cladiri medievale si stradute cochete. Mandrul Castel Krumlov (reconstruit in stil renascentist de catre arhitectii italieni), arhitectura baroca a burghezului oras si magnifica Biserica Sf. Vitus creeaza o caracteristica unica a intregii regiuni. Urmatoarea oprire este frumosul oras austriac, Linz, unde se va face un tur de oras si unde se va vizita Vechea si Noua Catedrala, Piata principala si Catedrala Sf.Maria. Circuitul se continua frumos pe „malul” Dunarii spre Abatia Melk. Situata impozant pe o stanca, Abatia Melk impresioneaza prin arhitectura baroca si prin numarul mare de volume rare din biblioteca sa. Cazare la hotel 3* in Viena.


Ziua 6: Viena – Padurea Vieneza - Baden
Servirea micului dejun este urmata de un tur al frumoasei capitale. Turul este presarat de ’’capodopere” arhitecturale si obiective turistice precum: MAK, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Palatul Imperial Hofburg, Muzeul National de Istorie, Primaria, Parlamentul si Burgtheater. Turul este continuat spectaculos cu Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor si Catedrala Sf.Stefan. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Baden. Pe un drum strajuit frumos de padure si sate pitoresti se va vizita manastirea cisterciana Heiligenkreutz, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg. De la Heiligenkreutz  excursia se indreapta spre Castelul Mayerling, ce sopteste o poveste ’’tragica” de dragoste (in anul 1886 printul Rudolf s-a sinucis impreuna cu iubita sa Maria Vetsera). Lasand in urma legendele si tragediile, vom vizita Hinterbruhl, o fosta mina de calacar transformata in urma unei explozii in cel mai mare lac subteran din Europa. Galeriile mistice si maretia lacului creeaza o interesanta senzatie de liniste. Excursia se indreapta spre Baden, un oras balnear de o frumusete atemporala unde stilul Art Nouveau si atmosfera relaxanta se impletesc rafinat pentru a realiza un adevarat colt de rai. Cazare hotel 3* in Viena.

Ziua 7: Viena – Bratislava – Budapesta
Dupa micul dejun, se va vizita Palatul Schonbrunn, unde gradinile interminabile devin un adevarat taram de basm. Circuitul se continua cu Bratislava, unde se va vizita centrul istoric cu a sa Biserica a Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. La Budapesta se ajunge in cursul dupa-amiezii, unde se vor vizita edificii precum Opera, Citadela, Piata Eroilor, Parlamentul, Palatul Regal, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala si Bastionul Pescarilor. Seara se poate opta pentru o memorabila Croaziera si cina romantica pe Dunare (welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci, salate si bauturi: Tarif: 30 Euro/persoana). Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 8: Budapesta - Bucuresti
Dupa servirea micului dejun se porneste spre Bucuresti.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar de 4*
• Cazare 2 nopti cu mic dejun la Budapesta, Hotel Expo Congress 4*
• Cazare 3 nopti cu mic dejun la Praga Hotel Duo 4*
• Cazare 2 nopti cu mic dejun la Viena, Hotel HB1 Schonbrunn 3*
• Tur de oras Budapesta
• Tur de oras Brno
• Excursie la Cesky Krumlov
• Tur de oras Bratislava
• Excursie la Abatia Melk
• Tur de oras Praga
• Tur de oras Viena
• Ghid local de Lb Romana la vizita Palatului Schonbrunn

Servicii neincluse: 
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile si programele optionale
- asigurarea medicala de calatorie

Suplimente & reduceri:
- Camera SGL: + 130 euro/ persoana
- Copii 2-11,99 ani: - 80 euro/ persoana


 

Tarif de la: 325 euro de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit autocar capitale imperiale; circuit capitale imperiale 2015; oferte circuit capitale imperiale autocar 2015;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Paralia Katerini - Shopping in paradisul cumparaturilor - circuit autocar
Tarif de la: 169 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Pralia Katerini - Shopping in paradisul cumparaturilor" se va vizita Salonicul, Muntele Olimp si Meteora.

Vezi detalii »
Grecia - Circuit si Sejur - circuit autocar
Tarif de la: 329 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Grecia - Circuit si Sejur" se vor vizita importante centre istorice precum: Salonic, Atena, Cap Sounion, Peloponez, Kefalonia, Delphi, etc.

Vezi detalii »
Croatia - Serbia - Muntenegru - circuit autocar
Tarif de la: 450 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Croatia - Serbia - Muntenegru" 2014, se desfasoara pe o perioada de 9 zile, timp in care se va vizita Belgradul, Podgorica, Budva, Dubrovnik, Split, Plitvice si Balaton.

Vezi detalii »
Austria - Bavaria - circuit autocar
Tarif de la: 419 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Austria - Bavaria" 2014, se desfasoara pe o perioada de 9 zile, timp in care se va vizita Budapesta, Melk,Kitzbuhel, Kaprun, Zell am See, Innsbruck, Munchen si Viena.

Vezi detalii »