China - de la Beijing la Shanghai - circuit avion

«
Tarif de la: 895 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: China-Beijing, China-Shanghai, China-Suzhou, China-Macao

China - de la Beijing la Shanghai - circuit avion 7 nopti/9 zile
Beijing – Suzhou – Wuzhen – Hangzhou - Shanghai

Tarif: 895 euro/ persoana (loc in camera dubla)
Date de plecare: 15 Martie si 03 Mai 2017

Programul circuitului "China -de la Beijing la Shanghai" 2017
Ziua 1: Bucuresti – Beijing
In cursul zilei are loc intalnirea cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda pentru imbarcare pe cursa internationala Air France KLM sau Turkish Airlines cu destinatia Beijing.


Ziua 2: Beijing – Templul Cerului
Dupa sosirea in Beijing, se porneste spre centrul orasului pentru vizitarea unui “spectacol” arhitectural numit, Templul Cerului. Conceput ca punct de intalnire intre cer si pamant (unde imparatul este intermediar), Templul Cerului este considerat unul dintre cele mai reprezentative exemple de arhitectura Ming. Amplasat in centrul parcului Tiantan, templul este compus din mai multe cladiri spectaculoase, decorate cu gresie albastra. Cina este servita la un restaurant local. Cazare in Beijing la hotel 3*.


Ziua 3: Beijing – Marele Zid Chinezesc si Drumul Sacru
Dupa servirea micului dejun, se va face cunostinta cu una dintre cele mai importante atractii din lumea intreaga, Marelui Zid Chinezesc. Marele Zid, este cea mai mare structura realizata de mana omului, conceputa in anul 500 i.e.n, pentru a proteja granita de nord a Chinei. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonne-uri, (Cloisonne este o tehnica de prelucrare a emailului). Dupa servirea dejunului se va vizita Drumul Sacru (Shen Dao), sau "drumul care duce la cer", unde pe o alee superba usor curbata pentru a pacali spiritele rele, strajuita pe ambele parti de salcii si sculpturi remarcabile de animale si figuri umane, se gasesc cele 13 morminte Imperiale. Ziua este incheiata frumos cu o cina traditionala chinezeasca, ce are ca preparat principal rata. Cazare in Beijing, la hotel 3*.


Ziua 4: Beijing – Orasul Interzis si Piata Tian’anmen
Micul dejun este urmat de o frumoasa excursie la celebra piata Tiananmen, poarta de intrare in „Orasul Interzis" (cel mai mare palat imperial si complex arhitectonic unic in lume). Acest edificiu arhitectural remarcabil reprezinta o emblema pentru istoria dinastiei Qing si a traditiilor culturale Manchu. Turul este continuat cu vizitarea Palatului de Vara, cea mai mare si mai bine pastrata gradina din China, un adevarat paradis peisagistic, incununat spectaculos de lacuri, poduri, plante si pagode. Turul este incheiat cu o vizita la un atelier de prelucrare a perlelor. Cina la restaurant, cazare in Beijing.


Ziua 5: Beijing – Suzhou
Cu micul dejun la pachet se porneste catre gara din Beijing, unde se va lua noul tren expres de mare viteza, cu destinatia Suzhou. Suzhou este o “bijuterie chinezesca” din estul tarii, reprezentata rafinat de multitudinea de canale de apa, gradini, magazine traditionale, poduri si pavilioane. Dupa servirea dejunului, se va putea admira gradina Zhuozhengyuan (cea mai mare gradina privata din oras) si eleganta gradina “Master of the Net“. O plimbare cu barca pe numeroasele canalele va surprinde frumusetile orasului situat in delta raului Yantgze. Turul este incheiat cu o rafinata vizita la un atelier de prelucrare a matasii, (matasea fiind timp de 3000 de ani cel mai bine pazit secret al Chinei). Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel 3*.


Ziua 6: Suzhou – Wuzhen – Hangzhou
Servirea micului dejun este urmata de o frumoasa calatorie spre Wuzhen. Wuzhen este un oras vechi, in partea de sud a deltei raului Yangtze, cu o istorie de peste 1300 de ani ce inca mai pastreaza cladiri si structiri originale. Cochetele stradute construite de-a lungul raului, casele din lemn sculptate elegant si pravaliile vechi sunt adevaratele “vedete” in acest tur de oras. Dupa servirea dejunului se porneste spre Hangzhou. Cina la restaurant local si cazare in Hangzhou, hotel 3*.


Ziua 7: Hangzhou – Shanghai
Dupa micul dejun, se va face o scurta plimbare cu barca pe Lacul de Vest sau "Paradisul pe Pamant". Lacul de vest reprezinta o inegalabila dovada a culturii, artei, literaturii si istorie Chinei. Excursia se continua cu vizita unei plantatii de ceai, unde se va participa la ceremonia servirii ceaiului. Arta ceaiului in China este deosebit de complexa si rafinata necesitand implicarea tuturor celor 5 simturi: auz, vaz, miros, pipait si gust. Dupa servirea dejunului se va vizita templul Lingyin, unul din cele mai cunsocute temple budiste din China. Vizita se continua cu Pagoda Celor 6 Armonii sau Liuhe, situata majestuos pe malul raului Qiantang. Dupa vizitarea pogodei se porneste catre Shanghai. Cina si cazare in Shanghai la hotel 3*.


Ziua 8: Shanghai
Micul dejun este urmat de un tur al orasului Shanghai. Cu o istorie de peste 2.500 de ani, Shanghai este o frumoasa metropola internationala, cu un amestec interesant de cultura estica si vestiva, unde turistii pot experimenta deliciile unui oras traditional si ultra-modern. Se vor vizita gradinile Yuyuan, orasul vechi, strada Nanjing si nu in utlimul rand promenada Bund. Cina si cazare in Shanghai, la hotel 3*.


Ziua 9: Shanghai – Bucuresti
Dupa servirea micului dejun se porneste spre aeroportul din Shanghai, pentru imbarcarea pe compania Air France - KLM sau Turkish Airlines cu destinatia Bucuresti. In cursul serii se ajunge in Bucuresti.

Servicii incluse:
- transport cu avionul compania Air France KLM sau Turkish Airlines Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti
- transport cu trenul expres Beijing-Suzhou
- 7 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti Beijing, 1 noapte Suzhou, 1 noapte Hangzhou, 2 nopti Shanghai
- pensiune completa (preparatele au specific chinezesc)
- transport cu autocar local pe circuit
- vizite si intrari la obiectivele turistice
- ghid local pentru vizite
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport = 395 euro – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor si dupa obtinerea vizei
- taxa de viza si procesare acte = 70 euro
- bacsis pentru soferi si ghizi locali = 30 usd, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
- asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
- asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani);
 

Transferuri private din provincie la aeroport (minim 2 persoane):
- 25 euro / adult /dus-intors si 10 euro / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul Ploiesti;
- 40 euro /adult /dus-intors si 20 euro / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele Sinaia, Buzau, Pitesti, Alexandria;
- 45 euro / adult / dus-intors si 20 euro / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul Predeal;
- 50 euro/ adult /dus-intors si 30 euro/ copil 2-12 ani/dus-intors din orasele Brasov, Slatina, Focsani, Constanta;
- 60 euro/ adult /dus-intors si 30 euro/ copil 2-12 ani/dus-intors din orasele Craiova, Rm. Valcea, Braila, Galati, Tecuci


Suplimente & reduceri:
- Camera SGL: +210 euro/persoana/perioada

Tarif de la: 895 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit china de la beijing la shanghai; circuit avion china 2017; oferte circuit 2017 china de la beijing la shanghai;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Austria - Bavaria si Drumul Romantic - circuit avion
Tarif de la: 599 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Austria & Bavaria & Drumul Romantic" se pot vizita urmatoarele obiective turistice: Palatul Schonbrunn, Castelele Bavariei, Palatul Nymphenburg, Castelul Herrenchiemsee. Drumul Romantic: Fussen

Vezi detalii »
Capitalele Spaniei si Portugaliei - circuit avion
Tarif de la: 799 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul "Capitalele Spaniei si Portugaliei" 2014, se desfasoara pe o perioada de 12 zile, timp in care se va vizita Madridul, Toledo, Lisabona, Porto, Braga, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza si Barcelona.

Vezi detalii »
Anglia - Irlanda - Scotia -Tara Galilor - circuit avion
Tarif de la: 1.895 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Anglia - Irlanda - Scotia - Tara Galilor" se va vizita Londra, Stonehenge, Bath, Castelul Blarney, Cashel, Dublin, etc.

Vezi detalii »
Africa de Sud, Zimbabwe si Botswana - circuit avion
Tarif de la: 6.330 euro de persoana/sejur

Fiecare tara din lume afiseaza o anumita cantitate de diversitate, dar Africa de Sud, care se intinde de la hipopotamii din raul Limpopo la pinguini waddling din Cape, fascineaza si incanta orice calator printr-un caleidoscop de piesaje si relief.

Vezi detalii »