Pagina 1 din 2.
1 2 »
Anglia - Scotia - Irlanda - circuit autocar
Tarif de la: 855 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Anglia - Scotia - Irlanda" 2014, se desfasoara pe o perioada de 19 zile, timp in care se vor vizita cele mai importante atractii turistice din zona.

Vezi detalii »
Austria - Bavaria - circuit autocar
Tarif de la: 419 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Austria - Bavaria" 2014, se desfasoara pe o perioada de 9 zile, timp in care se va vizita Budapesta, Melk,Kitzbuhel, Kaprun, Zell am See, Innsbruck, Munchen si Viena.

Vezi detalii »
Austria - Italia - circuit autocar
Tarif de la: 599 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Austria - Italia" se vor putea admira minunate orase precum Vinea, Salsburg, Milano, Venetia sau Florenta.

Vezi detalii »
Capitale Imperiale - circuit autocar
Tarif de la: 299 euro de persoana

In cadrul circuitului "Capitale Imperiale" se vor vizita importante orase istorice precum: Budapesta, Brno, Praga, Linz, Melk, Viena, etc.

Vezi detalii »
Croatia - Austria - circuit autocar
Tarif de la: 399 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Croatia - Austria" se vor vizita orase istorice precum Budapesta, Zagreb, Krk, Opatija, Ljiubliana, Salzburg, etc.

Vezi detalii »
Croatia - Serbia - Muntenegru - circuit autocar
Tarif de la: 450 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Croatia - Serbia - Muntenegru" 2014, se desfasoara pe o perioada de 9 zile, timp in care se va vizita Belgradul, Podgorica, Budva, Dubrovnik, Split, Plitvice si Balaton.

Vezi detalii »
Franta - Marele Tur - circuit autocar
Tarif de la: 530 euro de persoana/sejur

"In Franta totul se sfarseste cu un cantec" spunea Beaumarchais. Agentia OMTravel va recomanda Circuitul cu avionul "Franta - Mareler Tur" 2017, care se desfasoara pe o perioada de 12 zile.

Vezi detalii »
Grecia - Circuit si Minisejur in Paralia - circuit autocar
Tarif de la: 339 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Grecia -Circuit si Miniejur" se va putea admira Serres, Salonic, Atena, Peloponez, Delphi sau Paralia Katerini.

Vezi detalii »
Grecia - Circuit si Sejur - circuit autocar
Tarif de la: 330 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Grecia - Circuit si Sejur" se vor vizita importante centre istorice precum: Salonic, Atena, Cap Sounion, Peloponez, Kefalonia, Delphi, etc.

Vezi detalii »
Istanbul - circuit autocar
Tarif de la: 199 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Istanbul" se vor vizita bijuterii arhitecturale precum Moscheea Albastra, Sfanta Sofia sau Marele Bazar.

Vezi detalii »
Istanbul - Puntea dintre doua continente - circuit autocar
Tarif de la: 175 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului :Istanbul - Puntea dintre doua continente" se vor vizita principalele atractii si obiective turistice din Istanbul.

Vezi detalii »
Italia Clasica - circuit autocar
Tarif de la: 435 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Italia Clasica" 2017, se desfasoara pe o perioada de 10 zile, timp in care se va vizita Padova, Venetia, Verona, Pisa, Florenta, Roma, Capri, Tivoli, Napoli,Poadova si Ljubliana.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Pentru cei care doresc un sejur mai accesibil sau pentru cei care imaginile spectaculoase oferite de geamurile autocarului creeaza adevarate tablouri impresionante, circuitele turistice cu autocarul sunt o alegere inspirata.
Cu o arie mai restransa (Europa), circuitele cu autocarul sunt o metoda inedita de a face cunostinta cu natura si de a descoperi treptat esenta fiecarei destinatii. Cele mai solicitate destinatii turistice pentru circuitele cu autocarul sunt Italia, Spania, Germania, Muntenegru, Franta sau Austria.
De cele mai multe ori avantajul unui circuit cu autocarul este acela de a putea vizita mai multe tari intr-un singur tur.