Pagina 1 din 4.
1 2 3 4 »
Africa de Sud - circuit avion
Tarif de la: 2.199 euro de persoana

In cadrul circuitului cu avionul "Africa de Sud" se vor vizita Johannesburg, Kruger Park, Durban si Cape Town.

Vezi detalii »
Africa de Sud, Zimbabwe si Botswana - circuit avion
Tarif de la: 6.330 euro de persoana/sejur

Fiecare tara din lume afiseaza o anumita cantitate de diversitate, dar Africa de Sud, care se intinde de la hipopotamii din raul Limpopo la pinguini waddling din Cape, fascineaza si incanta orice calator printr-un caleidoscop de piesaje si relief.

Vezi detalii »
Austria - Bavaria si Drumul Romantic - circuit avion
Tarif de la: 599 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Austria & Bavaria & Drumul Romantic" se pot vizita urmatoarele obiective turistice: Palatul Schonbrunn, Castelele Bavariei, Palatul Nymphenburg, Castelul Herrenchiemsee. Drumul Romantic: Fussen

Vezi detalii »
Anglia - Irlanda - Scotia -Tara Galilor - circuit avion
Tarif de la: 1.895 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Anglia - Irlanda - Scotia - Tara Galilor" se va vizita Londra, Stonehenge, Bath, Castelul Blarney, Cashel, Dublin, etc.

Vezi detalii »
Bangkok si Pattaya - circuit avion
Tarif de la: 999 euro de persoana

Bangkok imbina armonios tehnologia cu cultura, oferind un tablou contrastant de cladiri si temple.

Vezi detalii »
Best of Canada - circuit avion
Tarif de la: 1.875 euro de persoana

In cadrul circuitului cu avionul "Best of Canada" se vor vizita orasele Montreal, Quebec, Saguenay, Ottawa, Toronto, etc.

Vezi detalii »
Capitalele Spaniei si Portugaliei - circuit avion
Tarif de la: 799 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul "Capitalele Spaniei si Portugaliei" 2014, se desfasoara pe o perioada de 12 zile, timp in care se va vizita Madridul, Toledo, Lisabona, Porto, Braga, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza si Barcelona.

Vezi detalii »
Cehia - Polonia - circuit avion
Tarif de la: 599 euro de persoana

In cadrul circuitului "Germania - Polonia- Cehia" sa va vizita Praga, Brno, Katovice, Berlin, Dresda Cracovia si Varsovia.

Vezi detalii »
Ciao Italia - circuit avion
Tarif de la: 659 euro de persoana/sejur

Pentru a gusta din plin vivacitatea si rafinamentul Italiei agentia noasta va propune Circuitul cu avionul "Ciao Italia" 2014.

Vezi detalii »
China si Tibet - circuit avion
Tarif de la: 1.999 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "China si Tibet" se vor putea vizita cele mai importante obiective si atractii turistice.

Vezi detalii »
China - de la Beijing la Shanghai - circuit avion
Tarif de la: 895 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "China - de la Beijin la Shanghai" se vor putea vizita cele mai importante obiective si atractii turistice ale Chinei.

Vezi detalii »
Classic Japonia - circuit avion
Tarif de la: 2.280 euro de persoana/sejur

Japonia este un taram cu o de diversitate incredibila: incepand de la templele incredibile, muntii stancosi, istoria milenara, orasele aglomerate, tehnologia de ultima ora, gradinile rafinate si pana la salutul prietenos al localnicilor.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 4.
1 2 3 4 »

Circuitele turistice cu avionul sunt preferate de catre turistii mai comozi care doresc sa profite din plin de zilele pe care le vor petrece in destinatia turistica aleasa. Indiferent ca doriti un circuit cultural "presarat" de obiective si monumente turistice sau pur si simplu sa va bucurati de frumusetile oferite de diverse locuri din lume, agentia noastra propune o serie interesanta de circuite cu avionul.
Incepand de la batrana Europa, salbatica Africa, spirituala Asie, moderna America si pana la indepartata Australie, circuitele turistice cu avionul isi schimba tematica devenind adevarate deschizatoare de drumuri.