Germania - Istorie si Civilizatie - circuit avion

«
Tarif de la: 695 euro  de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Germania-Frankfurt, Germania-Koln, Germania-Hamburg, Germania-Berlin, Germania-Dresda, Germania-Nurnberg

Germania - Istorie si Civilizatie - circuit avion 8 nopti/9 zile

Tarif: 695 euro/ persoana (loc in camera dubla)
Plecari: 2017

Programul circuitului "Germania - Istorie si Civilizatie" 2017
Ziua 1: Bucuresti – Frankfurt
La ora 05:00 are loc intalnirea cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Frankfurt. Frankfurt este un oras al modernismului, arhitecturii si al afacerilor, unde multitudinea de muzee, variaza intre dimensiune, stil si subiect. Orasul natal a lui Ghoethe, este mereu cu un pas inainte, reusind sa aduca trecutul in prezent, pastrand intacte traditiile locale. Turul panoramic al orasului va dezvalui locatii interesante precum Bursa din Frankfurt, cartierul bancar, Primaria Romer, catedrala gotica Sf. Bartolomeu, biserica Sf Paul si nu in ultimul rand vechea cladire a Operei. Dupa amiaza, vizita este continuata cu piata Romerberg unde superbele cladiri neo-gotice reconstruite in intregime, impresioneaza vizitatorii prin interesante elemente decorative. Piata Romerberg dateaza din perioada Hohenstaufen si s-a bucurat de zile de glorie in Evul Mediu tarziu fiind cea mai importanta “scena” a targurilor si a marilor ceremonii din zona. Cazare in Frankfurt la hotel 3*.


Ziua 2: Frankfurt – Croaziera pe Rin – Koln
Dupa servirea micului dejun, traseul se continua spre orasul Rudesheim am Rhein, situat in inima raului Rin. Dupa o scurta vizita in romanticul orasel, se porneste intr-o frumoasa croaziera pe fluviul Rin, unde peisajele sun pline de culoare si istorie. Se ajunge in St Goar de unde se spre Koln. Cazare in Koln la hotel 3*.


Ziua 3: Koln – Hamburg
Dupa micul dejun se poate opta pentru descoperirea orasului Koln. Fondat in urma cu 2000 de ani de catre romani, Koln atrage turistii cu cu un trecut istoric, plin de insemnatate. Cu ajutorul insotitorului de grup se poate vizita impunatorul si emblematicul Dom cu a sa splendida arhitectura gotica. In jurul pranzului, se porneste catre Hamburg, principala poarta maritima a Germanie catre “lume”. Cazare in Hamburg la hotel 3*.


Ziua 4: Hamburg – Berlin
Servirea micului dejun este urmata de un tur panoramic al orasului. Ambiata si farmecul centrului vechi este cu siguranta redata de frumoasele cladiri de sec 17 si 19, restaurante ciudate si baruri relaxante. Vizita este continuata cu lacul artificial Alster, primaria orasului si impresionantul port. Dupa pranz, se porneste spre capitala Germaniei, Berlin. Cazare in Berlin la hotel 3*.
Ziua 5: Berlin


Ziua 6: Berlin – Dresda
Dupa micul dejun se porneste spre orasul Dresda. Situata in mijlocul unui peisaj coplesitor Dresda abunda in splendori si comori culturale. La sosire se va face un tur pietonal prin centrul vechi, unde elementele spectaculoase de arhitectura se imbina armonios cu atmosfera eleganta o orasului. Daca timpul permite, se poate opta pentru o vizita la Palatul Zwinger, capodopera a arhitecturii baroce. Cazare la hotel 3* in Dresda.


Ziua 7: Berlin – Nuremberg
Dupa servirea micului dejun, circuitul se continua spre Nurenberg, un oras al imparatilor, printilor, liderilor, adeptilor, inventatorilor si nu in ultimul rand al oamenilor de stiinta. Nurnberg are o poveste impregnata de putere, tensiune, mari realizari si mari tragedii. Centrul medieval, impresioneaza prin fortificatii puternice, biserici glorioase bogat decorate si fantani elaborate. Pentru pasionatii de istorie recenta, exista sala 600 a palatului Palatului de Justi?ie, unde autorii celei mai mari atrocitati naziste, au fost judecati si condamnati in anul 1946. Cazare in Nuremberg la hotel 3*.


Ziua 8: Nuremberg – Rothenburg - Munchen
Dupa servirea micului dejun, in drum spre capitala bavareza, se va face un scurt popas in orasul medieval Rothenburg. Cladirile sale pitoresti, zidurile si cochetele alei au transformat Rothenburgh-ul in una dintre cele mai populare destinatii turistice din Bavaria. Drumul este continuat spre Munchen, unde dupa servirea dejunului se va face un tur panoramic cu autocarul (ghid local). Munchen este considerat un oras modern, cosmopolit, plin de viata si un important centru economic. Turul orasului va dezvalui comori arhitecturale precum piata Maria unde se gaseste cladirea neo-gotica a primariei, Biserica Sf. Petru si catedrala Frauenkirche (catedrala cardinaluiui Ratzinger –Papa Benedict al XIV lea). Seara, se poate opta pentru o cina cu specific bavarez in faimoasa berarie Hofbrauhaus. Cazare in Munchen la hotel 3*


Ziua 9: Munchen – Bucuresti
Dupa servirea micului dejun si eliberarea camerelor la ora 11:00, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. In jurul orei 18:30 se porneste catre aeroportul din Munchen cu destinatia Bucuresti. In jurul orei 00:20 se ajunge la Bucuresti.

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti – Frankfurt si Munchen – Bucuresti, compania LUFTHANSA
- 8 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 1 noapte in Munchen
- transport cu autocar local pe teritoriul Germaniei
- croaziera pe Rin
- tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen
- tururi pietonale cu insotitorul de grup in Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport: 145 euro/ persoana (pot suferi modificari)
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
- excursiile optionale.

Transferuri private din provincie la aeroport (minim 2 persoane):
- 25 euro / adult /dus-intors si 10 euro / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul Ploiesti;
- 40 euro /adult /dus-intors si 20 euro / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele Sinaia, Buzau, Pitesti, Alexandria;
- 45 euro / adult / dus-intors si 20 euro / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul Predeal;
- 50 euro/ adult /dus-intors si 30 euro/ copil 2-12 ani/dus-intors din orasele Brasov, Slatina, Focsani, Constanta;
- 60 euro/ adult /dus-intors si 30 euro/ copil 2-12 ani/dus-intors din orasele Craiova, Rm. Valcea, Braila, Galati, Tecuci.

Suplimente & reduceri:
- Camera SGL: +250 euro/persoana/perioada

 


 

Tarif de la: 695 euro de persoana
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit germania istorie si civilizatiei avion; circuit germania 2017; oferte circuit germania istorie si civilizatie 2017;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Austria - Bavaria si Drumul Romantic - circuit avion
Tarif de la: 599 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Austria & Bavaria & Drumul Romantic" se pot vizita urmatoarele obiective turistice: Palatul Schonbrunn, Castelele Bavariei, Palatul Nymphenburg, Castelul Herrenchiemsee. Drumul Romantic: Fussen

Vezi detalii »
Capitalele Spaniei si Portugaliei - circuit avion
Tarif de la: 799 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul "Capitalele Spaniei si Portugaliei" 2014, se desfasoara pe o perioada de 12 zile, timp in care se va vizita Madridul, Toledo, Lisabona, Porto, Braga, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza si Barcelona.

Vezi detalii »
Anglia - Irlanda - Scotia -Tara Galilor - circuit avion
Tarif de la: 1.895 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Anglia - Irlanda - Scotia - Tara Galilor" se va vizita Londra, Stonehenge, Bath, Castelul Blarney, Cashel, Dublin, etc.

Vezi detalii »
Africa de Sud, Zimbabwe si Botswana - circuit avion
Tarif de la: 6.330 euro de persoana/sejur

Fiecare tara din lume afiseaza o anumita cantitate de diversitate, dar Africa de Sud, care se intinde de la hipopotamii din raul Limpopo la pinguini waddling din Cape, fascineaza si incanta orice calator printr-un caleidoscop de piesaje si relief.

Vezi detalii »