Grecia - Circuit si Sejur - circuit autocar

«
Tarif de la: 330 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Grecia-Salonic, Grecia-Atena, Grecia-Delphi

Grecia - Circuit si Sejur - circuit autocar 8 nopti/9 zile

Tarif: 330 eruo/persoana (loc in camera dubla)
Date de plecare: 15 Martie, 11 Aprilie, 01 Mai, 09 Iunie si 19 Septembrie 2017

Programul circuitului "Grecia - Circuit si Sejur" 2017:
Ziua 1: Bucuresti – Sofia - Sidirokastro
La ora 06:00 se porneste cu autocarul din Piata Victoriei cu destinatia Sidirokastro, nu inainte de a se vizita capitala Bulgariei, Sofia. Cu o existenta de peste 7000 de ani, Sofia impresioneaza prin eleganta, dinamism si edificii precum: Piata Parlamentului, Piata Centrala, Catedrala Aleksander Nevski si Bulevardul Vitosha. Cazare la Hotel Olympic 3* Sidirokastro.

Ziua 2: Sidirokastro - Salonic - Atena
Dupa servirea micului dejun se porneste spre Salonic. In orasul ce abunda in cultura si traditii se va face un tur panoramic unde se vor admira: Biserica Sf. Dumitru, Arcul lui Galerius, Agora Romana, Rotonda si Turnul Alb. Circuitul este continuat spre Atena, nu inainte de a se vizita Schitul Sf. Paraschiva (renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor). Feerica capitala a Greciei este locul unde s-a nascut democratia si unul dintre cele mai mari centre culturale ale lumii. Cea mai importanta civilizatie a lumii a inflorit in Atena si inca traieste prin porii edificilor formidabile. Cazare Hotel Ionis 3* sau similar Atena.
 

Ziua 3: Atena – Cap Sounion
Micul dejun este urmat de un fantastic tur al Atenei unde se vor descoperi adevarate giuvaiere precum: Acropolele, Palatul Parlamentului, Stadionul Olimpic, Piata Sintagma, Universitatea, Academia, Biblioteca si Piata Omonia. Dupa amiaza, se poate opta pentru o frumoasa excursie la Cap Sounion unde se afla impunatorul Templu inchinat zeului marii, Poseidon (tarif informativ: 25 euro/pers). Cazare in Atena la hotel Ionis 3* sau similar.

Ziua 4: Atena - Croaziera in insulele Aegina - Poros - Hydra
Dupa servirea micului dejun, se poate opta pentru o croaziera de o zi in Insulele Poros, Aegina si Hydra. Primul popas are loc pe insula Poros, care potrivit mitolgiei grecesti a fost cedata lui Poseidon in schimbul Delphi-ului. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra, probabil cel mai frumos sat-port din Grecia unde traficul auto este total interzis iar deplasarea se poate face pe magarusi. Ultimul popas al excursiei este insula Aegina, ideala pentru iubitorii de natura si istorie (pe insula se afla templul lui Apollo). Dejunul este servit pe ambarcatiune si este format din aperitiv, fel principal si desert. (tarif informativ: 95 euro cu pranz inclus) Cazare in Atena la hotel Ionis 3* sau similar.

Ziua 5: Atena - Peloponez - Rodini
Dupa micul dejun, circuitul se porneste spre frumoasa peninsula Peloponez, un adevarat leagan al civilizatiei minoice. Calatoria va impresiona vizual prin varietatea peisajului dar si prin bogatia culturii. Se va vizita Istmul Corinth, Epidauros cel mai faimos centru de vindecare in lumea antica, Nafplio (prima capitala a greciei moderne) si situl arheologic Micene, un important centru al civilizatiei grecesti, unde se gaseste cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Circuitul continua spectaculos spre Rodini, o cocheta statiune de pe malul Marii Mediterane. Cazare si cina Hotel Rodini 3*.


Ziua 6: Rodini – Patras si Olympia
Dupa servirea micului dejun se poate opta pentru o excursie in orasele Patras si Olympia. Patras este cel mai mare oras din peninsula Peloponez ce poarta numele liderului aheilor din Sparta (Patrea). In acest oras dinamic se va vizita Catedrala Sfantul Andrei. Excursia se continua catre "Valea Zeilor", unde troneaza situl arhelogic Olympia, locul nasterii celei mai importante competitii atletice din toate timpurile, Jocurile Olimpice. Jocurile se desfasurau la fiecare patru ani, in timpul sarbatorilor lui Zeus. Olympia mai este cunoscuta si pentru opera din fildes si aur a lui Phidias, statuia Zeus (una din cele sapte minuni ale lumii antice). Cazare si cina la Hotel Rodini 3*.

Ziua 7: Rodini – Kefalonia
Dupa servirea micului dejun, se poate opta pentru o calatorie in Kefalonia. Considerata una dintre cele mai frumoase insule ionoce, Kefalonia reprezinta un adevarat paradis salbatic. Dupa imbarcarea pe ferry-boat in portul Kllini, o imagine spectaculoasa creata de muntii impaduriti si casutele albe va deveni un adevarat regal. Calatoria aduce in prim plan pestera Drogarati si uimitorul lac subteran Melissani, care poate fi vizitat doar cu barca. Apa salcie, este o combinatie interesanta de apa dulce si apa de mare ce isi schimba culoarea odata cu miscarea soarelui. Se va vizita si cea mai mare manastire de maici de pe insula, Manastirea Sfantului Gherasim. Cazare si cina la Hotel Rodini 3*.

Ziua 8: Rodini - Delphi - Kalambaka
Dupa micul dejun, circuitul se indeparteaza usor de peninsula Peloponez, pe unul din cele mai avangardiste poduri din lume Podul Rion-Antirrion. Excursia se opreste in Delfi pentru a vizita Oracolul lumii antice (sanctuarul oracolului fiind oficiat de preotesele Pythia) si piatra sacra Omphalos, locul despre care grecii antici spuneau ca ar fi centrul universului. Excursia se continua spre cochetul orasel Kalambaka, amplasat ideal la poalele Meteorelor. Cazare la hotelul Kosta Famissi 3*.

Ziua 9: Meteora - Bucuresti
Servirea micului dejun este urmata de o vizita la complexul Monahal Meteora (meteoron inseamna ’suspendat in aer’), unde se va vizita Manastirea Marele Meteor, numita si Schimbarea la Fata, care face parte din patrimnoniul mondial UNESCO. Dupa o scurta vizita la Atelierul Zindros, loc in care se confectioneaza icoanele bizantine, se porneste spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale

Servicii incluse:
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Olympic 3* sau similar Sidirokastro
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Ionis 3* sau similar Atena
- 3 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) hotel Rodini 3* sau similar Rodini
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka
- Tur de oras Sofia
- Tur de oras Salonic
- Tur de oras Atena
- Ghid local pentru vizita la Acropole
- Vizitele si excursiile din program: Delfi, Schitul Sf. Paraschiva, Peloponez, Meteora
- Transport cu autocar clasificat 4* (mai putin ziua 4)
- Ghid roman insotitor

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala de calatorie
• Asigurarea Storno
• Bilete de intrare la obiectivele turistice, Excursiile optionale

 


 

Tarif de la: 330 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit grecia 2017; circuit autocar grecia; oferte circuit grecia 2015; circuit grecia autocar 2017;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Italia - Marele Tur - circuit autocar
Tarif de la: 559 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu autocarul Italia - Marele Tur se vor vizita Dolomitii Italieni, Splendorile nordului Italiei, Toscana, Umbria, Insula Capri, Napoli, Tivoli.

Vezi detalii »
Capitale Imperiale - circuit autocar
Tarif de la: 299 euro de persoana

In cadrul circuitului "Capitale Imperiale" se vor vizita importante orase istorice precum: Budapesta, Brno, Praga, Linz, Melk, Viena, etc.

Vezi detalii »
Italia Clasica - circuit autocar
Tarif de la: 435 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Italia Clasica" 2017, se desfasoara pe o perioada de 10 zile, timp in care se va vizita Padova, Venetia, Verona, Pisa, Florenta, Roma, Capri, Tivoli, Napoli,Poadova si Ljubliana.

Vezi detalii »
Franta - Marele Tur - circuit autocar
Tarif de la: 530 euro de persoana/sejur

"In Franta totul se sfarseste cu un cantec" spunea Beaumarchais. Agentia OMTravel va recomanda Circuitul cu avionul "Franta - Mareler Tur" 2017, care se desfasoara pe o perioada de 12 zile.

Vezi detalii »