India si Nepal - circuit avion

«
Tarif de la: 1.299 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: India-Agra, India-Delhi, India-Jaipur, Nepal-Kathmandu

India si Nepal circuit avion 13 zile/11 nopti

Tarif: 1299 euro/persoana (loc in camera dubla)
Data de plecare: 14 Martie 2015

Programul Circuitului "India si Nepal" 2015:
Ziua 01: Plecare din Bucuresti
La ora 08:15 are loc intalnirea cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henry Coanda, pentru imbarcarea pe zborul Turkish Airlines, cu destinatia Delhi.

Ziua 02: Sosire in Delhi
La sosirea pe aeroportul international din Delhi (05:25), va va astepta un reprezentant local si veti fi transferati la hotel. Orasul Delhi este alcatuit din doua zone spectaculoase: Old Delhi, ingramadit in stradutele de sub zidurile Fortului Rosu si New Delhi, orasul imperial cu bulevarde largi si bungalouri spatioase, rod al imaginatiei arhitectilor britanici Lutyens si Bake. Se va descoperi Noul Delhi unde cladirile sunt de un clasicism simplu si unde se va vizita mormantul Humayun si minaretul Qutub. Traseul se continua Strada Janpath care se intinde spectaculos de la Poarta Indiei pana la Palatul Prezidential, fiind unul dintre cele mai largi bulevarde ale New Delhi-ului, unde veti gasi majoritatea muzeelor orasului si principalele zone de cumparaturi. Seara se poate opta pentru o celebra piese de teatru ,“Kingdom of Dreams”, unde va este dezvaluita lumea muzicala ametitoare si plina de stralucire a Bollywood-ului (70 usd/persoana). Cazare la hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar, Delhi.

Ziua 03: Delhi
Dupa servirea micului dejun, se va descoperi partea veche a orasului Delhi, unde se va vizita superbul Fort Rosu, ridicat pe malul estic al raului Jamuna fiind alcatuit dintr-o serie de palate superbe, placate cu marmura si cu gradini interioare minunate. Turul se continua spre Lahore Gate, situat langa centrul comercial Chandni Chowk, nervul central din Old Delhi, unde stradutele inguste isi mai pastreaza inca vechiul parfum. Se va vizita monumentul Raj Ghat, ridicat in memoria lui Mahatma Gandhi si cea mai mare moschee din India, Jama Masjid. Cazare la hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar, Delhi.

Ziua 04: Delhi - Agra
Dupa micul dejun, se porneste spre Agra. In cursul dupa-amiezii se va vizita Taj Mahal (una dintre cele 7 noi minuni ale lumii), cel mai bine pastrat monument-mormant din lume, o bijuterie arhitectonica ce aminteste lumii intregi de bogata civilizatie indiana. Complexul mai cuprinde si doua moschei construite in acelasi stil inconfundabil, inauntrul domului aflandu-se sicriul imparatesei incrustat cu pietre pretioase. Excursia se continua cu impresionantul Fort Agra, o asezare fortificata, sau mai bine spus un oras inconjurat de ziduri. In interiorul acestui Fort se afla unele dintre cele mai rafinate arhitecturi din perioada Mughal, precum Moscheea Pearl, Moti Masjid, Diwan-i-Khas, Diwan-i-am si Jahangiri Mahal. Drumul se continua spre . Cazare la hotel Clarks Shiraz 4* sau similar, Agra.

Ziua 05: Agra - Fatehpur Sikri - Ranthambore
Dupa servirea micului dejun, se porneste catre Ranthambore. Pe drum se va vizita Fatehpur Sikri, un nume care evoca o nostalgie a istoriei printre mintile indiene. Fatehpur Sikri este un fascinat oras fantoma construit in secolul al 16-lea, si unul dintre cele mai bune exemple de splendoare arhitecturala Mugha. Orasul a fost o capodopera indo-islamica, ridicata intr-o zona in care se presupune ca a suferit de lipsa apei, motiv pentru care a fost abandonat la scurt timp dupa moartea lui Akbar (creatorul sau). Seara, cazare la hotel Ranthambore Regency 4* sau similar, Ranthambore.

Ziua 06: Ranthambore
Inca de dimineata se va porni in explorarea Parcului National Ranthambore, un adevarat sanctuar al vietii salbatice ce gazduieste una dintre cele mai mari comunitati de tigrii, precum si alte specii de animale, unele dintre ele emblematice pentru fauna Indiei, si peste 270 de specii diferite de pasari. Cazare la hotel Ranthambore Regency 4*sau similar, Ranthambore.

Ziua 07: Ranthambore - Jaipur
Dupa micul dejun, circuitul se continua spre Jaipur, un oras vopsit in roz care atrage atentia si admiratia oricarui vizitator prin farmecul sau mereu innoit. Faimosul oras se lauda cu mostenirea sa culturala la fiecare pas. Aici se gaseste un adevarat rezervor de traditii si obiceiuri indiene. Cazare la hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar, Jaipur.

Ziua 08: Jaipur
Dupa servirea micului dejun, se va vizita Fortul Amber, un exemplu impresionant de arhitectura, situat la 11 km de Jaipur. Pentru iubitorii de experiente inedite se poate opta pentru o plimbare calare pe elefanti in interiorul fortului. Turul se va continua in Jaipur, cu o vizita la Palatul vanturilor, Hawa Mahal, urmata de vizita la Palatul Orasului, care adaposteste o colectie impresionanta de arta regala Rajasthani si Mughal, dar si o colectie de arme. Se porneste apoi catre Observatorul Astronomic, Jantar Mantar, ce detine o interesanta colectie de instrumente astronomice, alcatuita din 14 mari dispozitive de masurare a timpului, prezicere a eclipselor, urmarire a stelelor si masurare a distantelor celeste. Cazare la hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar, Jaipur.

Ziua 09: Jaipur - Delhi
Dupa micul dejun, se porneste spre Delhi pentru un popas de o noapte inainte de a incepe aventura in Nepal. Cazare la hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar, Delhi.

Ziua 10: Delhi - Kathmandu
Servirea micului dejun este urmata de transferul la aeroport, de unde se va porni spre Kathmandu. Kathmandu, cel mai mare oras din Nepal, este capitala politica si culturala a tarii si un oras in care traditiile vechi isi freaca umerii cu cele mai recente progrese tehnologice. Cu toate acestea, maretia trecutului incanta vizitatorul cu ferestre minunat sculptate, sculpturi de bronz din secolul al 18-lea sau cu inaltatoare stupas (temple). Dupa-amiaza se va face o vizita la templul Bodhnath, cea mai mare stupa din Nepal si cel mai sfant templu budist tibetan din afara Tibetului. Acesta este centrul culturii tibetane din Kathmandu, fiind un adevarat reper pentru simbolismul budist. Stupa este situata in orasul Boudha, la marginea de est a Kathmandu-ului. Cazare la hotel Tibet International 4* sau similar, Kathmandu.

Ziua 11: Kathmandu - Patan
Micul dejun este urmat de un tur al orasului Kathmandu, strajuit rafinat de Muntii Himalaya. Turul orasul include minunatii arhitecturale precum piata Durbar (centrul cultural si religios al orasului), Hanuman Dhoka (vechea resedinta regala nepaleza) sau templele Mahadev si Parvati. Circuitul se continua cu vizita stupei Swayambhunath. Cocotat pe culmea unui deal, la marginea de vest a vaii Kathmandu, Swayambunath (cunoscut de turisti ca Templul Monkey) este cel mai important altar budist al Nepalului. Ochii somnorosi a lui Buddha, care se holbeaze din partea de sus a cladirii au devenit simbolul chintesentei din Nepal. Dupa-amiaza, excursia va continua la Patan, unul dintre cele trei orase regale, un paradis al culturii buddhiste si hindu. Cazare la hotel Tibet International 4* sau similar, Kathmandu.

Ziua 12: Kathmandu - Bhaktapur
Dupa servirea micului dejun, se va vizita templul Pashupatinath, cel mai vechi templu hindus din Kathmandu, situat rafinat pe malul raului Bagmati. Drumul este continuat cu Bhaktapur, un oras cu o istorie fascinanta, bogat in monumente de teracota cu coloane sculptate de lemn, palate, temple cu sculpturi elaborate, acoperisuri aurite si curti deschise. Orasul este plin de semne budiste si hinduse, pagode si alte altare religioase. Optional, de dimineata, se poate alege un zbor peste muntii Himalaya pentru o experienta memorabila (210 usd/persoana). Cazare la hotel Tibet International 4* sau similar, Kathmandu.

Ziua 13: Kathmandu - Bucuresti
Dimineata se porneste spre aeroport pentru imbarcarea pe cursa companiei Turkish Airlines TK727 cu destinatia Bucuresti, via Istanbul. Se ajunge in Bucuresti in jurul orei 20:50.

Tariful include:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Delhi, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Zbor local Delhi => Kathmandu, Companie Aeriana locala
• Zboruri la retur Kathmandu => Bucuresti, Compania Turkish Airlines via Istanbul
• Transport cu autocar cu A/C pe circuit
• Ghizi locali
• Cazare 11 nopti cu mic dejun:
- early check-in in noapte sosirii la Hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar
- 3 nopti in Gurgaon-Delhi la Hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar
- 1 noapte in Agra la Hotel Clarks Shiraz 4* sau similar
- 2 nopti in Ranthembore la Hotel Ranthambore Regency 4* sau similar
- 2 nopti in Jaipur la Hotel Lemon Tree Premier 4* sau similar
- 3 nopti in Kathmandu la Hotel Tibet International 4* sau similar
• Tururile, vizitele si excursiile prevazute in Programul Excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele turistice nominalizate in Programul Excursiei
• 1 plimbare cu elefantul (alternativa la jeep-uri) la Fortul Amber in Jaipur
• 2 vizite la Parcul National Ranthambore


Tariful nu include:
• Taxele de aeroport si combustibil, 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de viza+procesare documente India, 50 € /persoana, se obtine de catre Interra
• Taxa de viza Nepal, 25 USD se achita si obtine pe aeroport in Kathmandu, necesar 2 fotografii tip pasaport
• Taxa de plecare de pe aeroportul din Kathmandu
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi, se achita la fata locului insotitorului de grup

 

Tarif de la: 1.299 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : oferte circuite 2015; circuit india si nepal; circuit avion india si nepal 2015;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Rusia - Moscova si Sankt Petersburg  - circuit avion
Tarif de la: 699 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul Rusia - Moscova si Sankt Petersburg 2015, se desfasoara pe o perioada de 7 zile, timp in care se va vizita Moscova, Sankt Petersburg,Puskin, Pavlovsk si multe alte atractii ale celor doua mari orase.

Vezi detalii »
Franta - Marele Tur - circuit avion
Tarif de la: 699 euro de persoana/sejur

"In Franta totul se sfarseste cu un cantec" spunea Beaumarchais. Agentia OMTravel va recomanda Circuitul cu avionul "Franta - Mareler Tur" 2014, care se desfasoara pe o perioada de 10 zile.

Vezi detalii »
Egipt - Croaziera pe Nil - circuit avion
Tarif de la: 899 euro de persoana

Agentia OMTravel va propune pachetul, Egipt - Croaziera pe Nil, ce se desfasoara pe parcursul a 11 zile.

Vezi detalii »
Capitalele Spaniei si Portugaliei - circuit avion
Tarif de la: 799 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul "Capitalele Spaniei si Portugaliei" 2014, se desfasoara pe o perioada de 12 zile, timp in care se va vizita Madridul, Toledo, Lisabona, Porto, Braga, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza si Barcelona.

Vezi detalii »