Indonezia - circuit avion

«
Tarif de la: 2.440 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Indonezia-Jakarta, Indonezia-Bandung, Indonezia-Jogjakarta , Indonezia-Bali

Indonezia circuit avion 11 zile/ 9 nopti

Tarif: 1590 euro/persoana (loc in camera duba)
Data de plecare: 02 Martie 2017

 

Programul Circuitului "Discover Indonezia " 2017:
Ziua 01: sosire in Jakarta
Se ajunge pe aeroportul din Jakarta, de unde, cu masina privata se va porni spre hotel. Cu peste 17.000 de insule, 300 de limbi vorbite, si o populație de 240 de milioane, Indonezia este una dintre cele mai diverse destinatii de pe planeta. Indonezia este "un teren cu atat de multe culturi, popoare, animale, obiceiuri, plante, caracteristici, opere de arta si alimente, incat ai impresia ca 100 de tari s-au contopit intr-una". Cazare la Novotel Gajah Mada 4*, Jakarta.

Ziua 02: Jakarta
Dupa servirea micului dejun, se va descoperi Jakarta, important centru al lumii asiatice, un oras al contrastelor, ce detine un farmec aparte. In turul panoramic al orasului se va putea admira vechiul port cu Sunda Kelapa si Piata Fatahila, Muzeul National, Palatul Merdeka, si Moscheea Istiglal. Cazare la Novotel Gajah Mada 4*, Jakarta.

Ziua 03: Jakarta - Bogor - Bandung
Dupa servirea micului dejun, circuitul se continua spectaculos spre Bogor, unde se va vizita Gradina Botanica. Drumul se continua spre Puncak, cu un scurt popas la Safari Park. Spectaculoasele plantatii de ceai, marginesc drumul rafinat ce duce spre Muntele Gede si Pangrango. Dupa amiaza se ajunge in Bandung, un oras cu o mare colectie de arhitectura coloniala olandeza, precum si o frumoasa gradina botanica, gradina zoologica, terenuri de golf si o gama larga de oferte culinare. Cazare la Grand Preanger 4* Bandung.

Ziua 04: Bandung - Lembang - Bandung
Micul dejun este urmat de o excursie Lembang. Localizat la 16 km nord de Bandung, Lembang este renumit pentru climatul sau placut si abundenta de flori si fructe proaspete. Orasul poate fi folosit ca o baza pentru a explora zonele inalte si a vizita locuri precum craterul Tangkuban Prahu si apele termale Ciater. Seara se va servi cina la restaurantul The Valley, ce ofera o panorama deosebita asupra orasului. Cazare in Bandung.

Ziua 05: Bandung - Jogjakarta
Dupa micul dejun, se porneste spre gara din Bandung, de unde se va lua trenul spre Jogjakarta. La sosire in Jogjakarta veti fi intampinati de reprezentantul local si transferati la hotel. Cazare la The Phoenix Jogja 4*, Jogjakarta.

Ziua 06: Jogjakarta
Dupa micul dejun, se va face un tur panoramic al orasului Jogjakarta, important centru al artei si culturii clasice javaneze, unde se va vizita Palatul Sultanului, Castelul de Apa Taman Sari, Argintaria Kotagede si Piata de pasari. Turul se continua cu cel mai mare templu budist din lume, templul Borobodur, construit de catre conducatorii dinastiei Sailendra, intre anii 750 si 850. Un scurt popas se va face si la Templele Mendut si Pawon.Dupa ce este servit dejunul la un restaurant local (optional), se va vizita un atelier de fabricare a batik-ului (batik-ul este un vesmant traditional indonezian tratat cu ceara) si unul de fabricare a papusilor. Seara se porneste spre Purawisata, pentru o cina de tip bufet si un spectacol in aer liber oferit de Baletul Ramayana. Cazare la The Phoenix Jogja 4*, Yogjakarta.

Ziua 07: Jogjakarta - Bali
Dupa servirea micului dejun, circuitul porneste spre aeroport, nu inainte de un frumos popas la exoticul templu hindus Prambanan, o emblema a patrimoniului cultural Indonezian. Tot aici se afla si un Teatrul in aer liber, ce ofera splendide spectacole anuale ale ansamblului Ramayana Ballet. Se ajunge la aeroport pentru zborul Jogyakarta - Bali. Una dintre cele mai frumoase insule din Indonezia, Bali imbina magic peisajele spectaculoase de munte, plajele frumoase si oamenii prietenosi cu o cultura vibranta. Cazare la Novotel Benoa Bali 4*,  Bali.

Ziua 08: Bali
Dupa servirea  micului dejun, se pot practica diverse sporturi nautice, sa pot face plimbari in zona comerciala din Nusa Dua sau se poate sta la soare pe minunatele plaje din Bali. Cazare la Novotel Benoa Bali 4*,  Bali.

Ziua 09: Bali
Dupa micul dejun, se va face un tur al superbei regiuni Kintamani, unde se vor putea admira spectacolele de dansuri Barong si Keris (versiunea balineza a povestii de dragoste Ramayana). In drum spre satele de artizani aflate la 1500 m altitudine, se va face o oprire pentru a se putea admira superba priveliste oferita de Lacul Batur,cel mai mare lac din Bali situat pe vechiul crater al vulcanului Batur (inca activ). Odata ajunsi in satele de artizani, veti fi surprinsi de varietatea artei mestesugaresti locale precum Celuk (prelucrea argintului), Mas (sculptura in lemn) si Ubud (picturi). Spectaculosul traseu se continua spre Pestera Elefantului si spre „izvoarele sacre” de la Templul Tirta Empul. Cazare la Novotel Benoa Bali 4*,  Bali.

Ziua 10: Bali
Dupa servirea micului dejun, intreaga zi este dedicata relaxarii. Cazare si cina la Novotel Benoa Bali 4*,  Bali.

Ziua 11: Bali
Dupa servirea micului dejun, timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi sau plimbari. Transfer de la hotel la aeroport cu masina privata.

Servicii incluse:
- Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Jakarta; Bali - Bucuresti;
- Bilet de avion pentru zbor intern Jogjakarta - Bali;
- Taxele de aeroport pentru zboruri;
- Transfer privat aeroport - hotel Jakarta (PVT);
- Tur privat de oras Jakarta (PVT);
- Transfer privat Jakarta - Bandung, vizita la Safari Park (PVT);
- Excursie la Lembang si Craterul Tangkuban Perahu (PVT);
- Cina la Restaurantul The Valley in Bandung (SIB);
- Transfer hotel - gara in Bandung (PVT);
- Transfer cu trenul Bandung - Jogjakarta (SIB);
- Transfer privat gara - hotel in Jogjakarta (PVT);
- Tur de o zi Jogjakarta si Templul Borobudur (PVT);
- Cina la Purawisata & spectacol Baletul Ramayana (SIB);
- Vizita la Templul Prambanan (PVT);
- Transfer privat hotel - aeroport Jogjakarta (PVT);
- Transfer privat aeroport - hotel in Bali (PVT);
- Tur de o zi Arta Cultura & Vulcani (PVT);
- Transfer privat hotel - aeroport in Bali (PVT);
- Cazare 10 nopti;
- Mese: 10 Mic dejun, 1 Pranz, 3 Cina;
- Transferurile se fac cu minivan, dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
- Taxele de serviciu si taxele locale;
- Serviciu telefonic de urgente 24/7;
- Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;

Servicii neincluse:
- Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei: 50 euro/persoana in functie de numarul de zile (viza se poate obtine in avans sau pe aeroport la sosire);
- Taxele de plecare de pe aeroportul din Bali: ~15 USD/persoana;
- Early check-in, late check-out;
- Mesele nespecificate in program;
- Produse din minibar;
- Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
- Tips & Gratuities;
- Asigurarea complexa de calatorie.
 


 

Tarif de la: 2.440 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit avion indonezia 2017; oferte circuite indonezia; circuit avion bali 2017; vacanta indonezia;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Austria - Bavaria si Drumul Romantic - circuit avion
Tarif de la: 599 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Austria & Bavaria & Drumul Romantic" se pot vizita urmatoarele obiective turistice: Palatul Schonbrunn, Castelele Bavariei, Palatul Nymphenburg, Castelul Herrenchiemsee. Drumul Romantic: Fussen

Vezi detalii »
Capitalele Spaniei si Portugaliei - circuit avion
Tarif de la: 799 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul "Capitalele Spaniei si Portugaliei" 2014, se desfasoara pe o perioada de 12 zile, timp in care se va vizita Madridul, Toledo, Lisabona, Porto, Braga, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza si Barcelona.

Vezi detalii »
Anglia - Irlanda - Scotia -Tara Galilor - circuit avion
Tarif de la: 1.895 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Anglia - Irlanda - Scotia - Tara Galilor" se va vizita Londra, Stonehenge, Bath, Castelul Blarney, Cashel, Dublin, etc.

Vezi detalii »
Africa de Sud, Zimbabwe si Botswana - circuit avion
Tarif de la: 6.330 euro de persoana/sejur

Fiecare tara din lume afiseaza o anumita cantitate de diversitate, dar Africa de Sud, care se intinde de la hipopotamii din raul Limpopo la pinguini waddling din Cape, fascineaza si incanta orice calator printr-un caleidoscop de piesaje si relief.

Vezi detalii »