Italia Clasica - circuit autocar

«
Tarif de la: 435 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Ungaria-Budapesta, Italia-Padova, Italia-Venetia, Italia-Verona, Italia-Pisa, Italia-Florenta, Italia-Roma, Italia-Tivoli, Italia-Napoli, Italia-Insula Capri, Italia-San Marino, Slovenia-Ljubljana

Italia Clasica - circuit autocar 9 nopti/10 zile

Tarif: 435 euro/persoana (loc in camera dubla)/Hotel Regent  4*
          445 euro/persoana (loc in camera dubla)/Hotel Principe 4*
Date de plecare: 2017

Programul circuitului "Italia Clasica" 2015:
Ziua 1: Bucuresti - Budapesta
La ora 06:00 are loc intalnirea cu reprezentantul agentiei in parcarea din Piata Victoriei. Circuitul se porneste spre Budapesta unde se va ajunge in cursul serii in functie de trafic si de formalitatile vamale. Cazare la Budapesta.

Ziua 2: Budapesta - Graz - Padova
Dupa servirea micul dejun, circuitul porneste spre Graz, un oras primitor si rafinat, unde se va vizita centrul istoric. Drumul se continua spre Padova, un oras medieval, unde frumusetea palatelor renascentiste se impleteste frumos cu simplele edificii din caramida rosie. In Padova se poate opta pentru vizitarea Basilicii Sf. Anton, unde pot fi admirate picturi realizate de Tizian (8 euro/ persoana). Seara cazare in zona Padova.

Ziua 3: Venetia - Verona - Montecatini
Servirea micul dejun, este urmata de o minunata croaziera in Venetia, un oras superb, unde trecutul glorios si-a pus amprenta asupra stilului si arhitecturii sale. Stilul bizantin predomina, elementele sale regasindu-se in fatadele cladirilor baroce, gotice sau neoclasice. In acest oras fascinant se va vizita Piata San Marco, Campanilla, Procuratiile, Palatul Dogilor capodopera a arhitecturii gotice si Basilica San Marco, ce incanta cu mozaicuri superbe. Turistii familiarizati cu Venetia pot opta pentru o croaziera pe insula Murano. Circuitul continua spre Verona, un oras romantic, invaluit de tragica poveste de dragoste dintre Romeo si Julieta, unde se va vizita Casa Julietei cu celebrul balcon, Arena Romana, Palatul, Piata delle Erbe si Mormintele Scaligerilor. Cazare in zona Lucca-Montecatini.

Ziua 4: Pisa - Florenta - Roma
Dupa servirea micul dejun, se poate opta pentru o excursie la Pisa, pentru vizitarea Domului cu influente islamice, Baptisteriului si simbolul orasului, Turnul inclinat (15 euro/persoana). Excursia se indreapta spre Florenta, un adevarat muzeu al renasterii, unde palatele, muzeele, bisericile si restaurantele respira arta si rafinament. Intr-o atmosfera unica se va vizita Santa Maria del Fiore, Piata Senioriei unde troneaza Palazzo Vecchio ce adaposteste primariia si Galeria Uffizi, Ponte Vechio, Basilica Santa Croce si Palazzo Pitti. Drumul este continuat spre Roma unde se va ajunge in cursul serii. Cazare si cina (numai pt. turistii cazati la hotel Principe 4*) in zona Roma.

Ziua 5: Roma
Dupa micul dejun, se va descoperi Roma, un oras sublim, plin de culoare, arta si istorie. Pasind printre cafenele si cladiri rafinate se va descoperi frumusetea si misterul orasului vizitand Santa Maria Maggiore, celebrul Colosseum, Columna lui Traian, Piata Venetia, Capitoliul, Pantheonu, Piata Navona, Fontana di Trevi si Piata Spaniei. Cazare si cina in zona Roma.

Ziua 6: Roma - Tivoli
Dupa servirea micului dejun, se poate opta pentru o excursie individuala la Vatican, unde creatiile genilor Michelangelo, Bernini, Rafael Sanzio, Boticelli si Bramate nu vor ramane neobservate (Bazilica San Pietro, Capela Sixtina si Stanze di Rafaello). Dupa amiaza se poate opta pentru o excursie la Castelul Sant'Angelo si la Palatul Conservatorilor (10 euro/persoana) sau la Vila D`Este din Tivoli, vila ce detine una dintre cele mai timpurii si mai magnifice gradini ce simbolizeaza inflorirea culturii renascentiste. Cina si cazare in zona Roma.

Ziua 7: Roma - Napoli - Insula Capri sau Pompei
Dupa servirea micului dejun, se poate opta pentru o excursie individuala in Roma sau pentru o excursie catre Napoli (seara scurt tur pietonal pe traseul Castel Nuovo, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului, Palatul Regal) de unde se poate porni spre splendida Insula Capri, pentru a vizita Piata Umberto si Anacapri (22 euro/ persoana). Turistii familiarizati cu Insula Capri, pot merge individual la Grota Azzuro sau pot vizita individual orasul antic Pompei, un oras cu un destin tragic ce ofera vizitatorilor sai o lectie nepretuita de istorie (transport cu autocarul pentru minim 10 persoane). Cazare si cina in zona Roma.

Ziua 8: Assisi - San Marino - Padova
Dupa servirea micului dejun, circuitul se porneste spre Assisi, un ansamblu de capodopere ale geniului creator uman, unde se va vizita catedrala Sf. Francis. Traseul se continua spectaculos spre Republica San Marino, unde turnurile fortaretei medievale ofera o priveliste de neuitat. Cazare in zona Padova.

Ziua 9: Padova - Ljubliana - Budapesta
Dupa micul dejun, se porneste cu autocarul spre Budapesta cu un scurt popas in Ljubljana, capitala Sloveniei, unde se va face un tur panoramic al orasului. Cazare la Budapesta.

Ziua 10: Budapesta - Bucuresti
Dupa servirea micului dejun se porneste spre Bucuresti unde se va ajunge seara in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Servicii incluse:
• transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 2-4*, exceptând zilele 6 si 7;
• 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2-4*
• 4 cine pt. turiştii care aleg hotelul Principe
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
• vaporaşul (cca.14€) si taxa de autocar (cca.11€) la Venetia, telecabina in San Marino;
• excursiile optionale: Padova, Tivoli, Pisa, Napoli, Capri 20x2 (vaporasele) +16€ (microbuz cu clima dus-intors Capri-Anacapri+ghid local), Croaziera pe Dunare cu cina 29 € / fara cina 14 €, toate minim 30 pers.;

Suplimente & reduceri:
- Supliment camera single: 175 euro
 


 

Tarif de la: 435 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit 2017 italia clsica; circuit autocar italia clasica; oferte circuite 2017; oferta circuit autocar italia clasica 2017;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Italia - Marele Tur - circuit autocar
Tarif de la: 559 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu autocarul Italia - Marele Tur se vor vizita Dolomitii Italieni, Splendorile nordului Italiei, Toscana, Umbria, Insula Capri, Napoli, Tivoli.

Vezi detalii »
Grecia - Circuit si Sejur - circuit autocar
Tarif de la: 330 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Grecia - Circuit si Sejur" se vor vizita importante centre istorice precum: Salonic, Atena, Cap Sounion, Peloponez, Kefalonia, Delphi, etc.

Vezi detalii »
Capitale Imperiale - circuit autocar
Tarif de la: 299 euro de persoana

In cadrul circuitului "Capitale Imperiale" se vor vizita importante orase istorice precum: Budapesta, Brno, Praga, Linz, Melk, Viena, etc.

Vezi detalii »
Franta - Marele Tur - circuit autocar
Tarif de la: 530 euro de persoana/sejur

"In Franta totul se sfarseste cu un cantec" spunea Beaumarchais. Agentia OMTravel va recomanda Circuitul cu avionul "Franta - Mareler Tur" 2017, care se desfasoara pe o perioada de 12 zile.

Vezi detalii »