Italia - Marele Tur - circuit autocar

«
Tarif de la: 559 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Italia-Verona, Italia-Milano, Italia-Pisa, Italia-Roma, Italia-Venetia

Italia - Marele Tur - circuit autocar 12 zile/11 nopti
Viena - Salzburg - Verona - Milano - Pisa - Florenta - Assisi - Siena - Roma - Vatican - San Marino - Venetia - Budapesta

Tarif: 559 euro/persoana (loc in camera dubla)
Date de plecare: 2017

Programul ciurcuitului „Italia - Marele Tur” 2017
Ziua 1: Bucuresti - Budapesta
La ora 05:00 se pleaca din Bucuresti-Piata Victoriei, pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar in Budapesta.

Ziua 2: Budapesta - Viena - Salzburg
Dupa servirea micului dejun continuam excursia spre Viena, unde vom face un tur de oras si vom vizita splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, MAK, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Primaria, Parlamentul si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric, unde se pot vizita Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Ne continuam drumul spre orasul natal al lui Mozart – Salzburg unde se va face un tur de oras impreuna cu insotitorul de grup. Aici putem vizita Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegassev - cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare hotel Graml 3* sau similar in zona Salzburg.

Ziua 3: Salzburg - Dolomitii Italieni - Verona - Milano
Dupa servirea micului dejun ne continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintro roca speciala: dolomia, si desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, recunoscut ca Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. In turul de oras din Verona se pot vizita: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore, care reprezinta protectorul orasului. Plecare spre Milano si cazare hotel Idea Hotel Lorenteggio 3* sau similar.

Ziua 4: Milano - Pisa - Florenta
Dupa servirea micului dejun se va face un tur al orasului Milano, unde vom vedea: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera din Milano „Scala”. Ne continuam excursia catre Pisa unde vom admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare dupa care ne indreptam catre Florenta, capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Sosire la Florenta in cursul serii. Cazare hotel Idea Business 4* sau similar.

Ziua 5: Florenta
Servim mic dejun si facem un tur de oras Florenta cu ghid local unde vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau puteti alege o excursie optionala de ½ zi la San Gimignano, un pitoresc oras medieval cunoscut de asemenea si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzina de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere ln cursul serii ne intoarcem la Florenta . Cazarea se va realiza la hotel Idea Business 4* sau similar.

Ziua 6: Florenta - Assisi - Siena - Roma
Dupa servirea micului dejun ne continuam excursia spre Roma. Pe parcursul drumului vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica Sf. Francisc – loc incarcat de traditie, religie si istorie, si recunoscut loc de pelerinaj pentru credinciosi, Siena – Domul si Piazza del Campo. Sosire in cursul serii la Roma, unde ne vom caza la hotel Princess 4* sau similar.

Ziua 7: Roma - Vatican
Dupa servirea micului dejun vom realiza un tur de oras Roma panoramic si pietonal cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Tur pietonal: Arco Di Tito, Collosseum. Dupa tur, ne deplasam impreuna cu insotitorul de grup pentru vizita la Vatican cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului putem admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. (Biletul la Muzeul Vatican & Capela Sixtina este de 25 euro/persoana si include: biletul de intrare, taxa de rezervare, castile audio obligatorii). Cazarea se va face la hotel Princess 4* sau similar.

Ziua 8: Optional, Insula Capri & Napoli
Servim micul dejun, dupa care avem timp liber la dispozitie in Roma pentru vizite individuale sau puteti opta pentru o excursie optionala de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui tur panoramic de autocar si minunata Insula Capri. Tarif informativ pentru excursia optionala in Insula Capri este de 100 euro/persoana (minim 30 platitori), tariful include: transport autocar, bilet de vapor Napoli - Capri - Napoli, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli. Ne intoarcem la Roma, unde ne vom caza la hotel Princess 4* sau similar.

Ziua 9: Optional, Tivoli & Vila D’Este
Dupa servirea micului dejun avem timp liber la dispozitie in Roma pentru vizite individuale sau se poate alege excursia optionala la Tivoli, destinatie unde se pot vizita celebrele gradini de la Vila D’Este. In centrul orasului Tivoli, in apropierea Pietei Garibaldi, este Vila d'Este. Pe lista UNSCO este una din cele 46 de atractii istorice si artistice ale Italiei. Tariful informativ pentru excursia optionala la Tivoli este de 45 euro/persoana, minim 25 de platitori, tariful include: transport autocar, ghid local, rezervare, biletul de intrare, ghid insotitor (Durata: cca 4 ore). Ne intoarcem la Roma. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite individuale. Cazare hotel Princess 4* sau similar.

Ziua 10: Roma - San Marino - Venetia - Stra
Primim micul dejun la pachet si ne continuam excursia dimineata devreme spre incantatorul stat independent – San Marino. Vizitarea statului San Marino – al 3-lea cel mai mic stat din Europa dupa Vatican si Monaco. Continuam drumul spre Venetia, oras recunoscut ca Orasul Apelor. In Venetia vom face un tur de oras in care putem vizita Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Dupa turul de oras ne indreptam spre cazare zona Padova, in Stra la Park Hotel Venezia 3* sau similar.

Ziua 11: Stra - Ljubliana - Budapesta
Ne continuam excursia, dupa servirea micului dejun, spre Slovenia unde vom vizita in cadrul unui tur panoramic si pietonal capitala Ljiubliana. Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu- ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor, continuam drumul spre Budapesta, unde vom face un tur de oras panoramic: Opera, Piata Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regala de incoronare (Matei Corvin). Seara puteti alege excursia optionala - Croaziera si cina romantica pe Dunare, ce include welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tariful pentru excursia optionala este de 30 euro/persoana, minim 25 platitori, transfer inclus). Cazarea se va face la Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 12: Budapesta - Bucuresti
Servim micul dejun si plecam spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Tariful include
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar de 4*
• Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 2 nopti la Budapesta, Hotel Expo Congress 4*
- 1 noapte la Salzburg, Hotel Haunspergerhof 3*
- 1 noapte in zona Milano, Hotel AS Cambiago 4*
- 2 nopti la Florenta, Hotel Ideea Business 4*
- 4 nopti la Roma, Hotel NH Midas 4*
- 1 noapte la Stra, Hotel Park Venezia 4*
• Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg, Ljubliana
• Tururi de oras la Verona, Milano, Assisi, Siena, Venetia
• Tur de oras la Florenta cu Ghid local
• Tur de oras Roma cu Ghid local
• Excursie la Pisa
• Excursie in San Marino
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
• Taxe de intrare in orase cu autocarul (check-point) la Venetia, Firenze, Roma, Assisi, Siena

Nu sunt incluse
• Taxe de oras, Roma 3,5 €/persoana/noapte si Florenta 4 €/persoana/noapte, se achita la hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Excursiile si programele optionale
• Bilete de vaporas in Venetia
• Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno

Suplimente & Reduceri:
- Supliment SGL: +256 euro/ pers/ perioada
- Copil 2–11,99 ani: - 120 euro/ copil/ perioada (pentru cazarea in camera dubla cu 2 adulti)

Tarif de la: 559 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit autocar italia marele tur; circuit autocar italia 2017; circuit autocar 2017; oferta circuit autocar; circuit autocar europa;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Grecia - Circuit si Sejur - circuit autocar
Tarif de la: 330 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului "Grecia - Circuit si Sejur" se vor vizita importante centre istorice precum: Salonic, Atena, Cap Sounion, Peloponez, Kefalonia, Delphi, etc.

Vezi detalii »
Capitale Imperiale - circuit autocar
Tarif de la: 299 euro de persoana

In cadrul circuitului "Capitale Imperiale" se vor vizita importante orase istorice precum: Budapesta, Brno, Praga, Linz, Melk, Viena, etc.

Vezi detalii »
Italia Clasica - circuit autocar
Tarif de la: 435 euro de persoana/sejur

Circuitul cu autocarul "Italia Clasica" 2017, se desfasoara pe o perioada de 10 zile, timp in care se va vizita Padova, Venetia, Verona, Pisa, Florenta, Roma, Capri, Tivoli, Napoli,Poadova si Ljubliana.

Vezi detalii »
Franta - Marele Tur - circuit autocar
Tarif de la: 530 euro de persoana/sejur

"In Franta totul se sfarseste cu un cantec" spunea Beaumarchais. Agentia OMTravel va recomanda Circuitul cu avionul "Franta - Mareler Tur" 2017, care se desfasoara pe o perioada de 12 zile.

Vezi detalii »