Peru - circuit avion

«
Tarif de la: 3.390 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Peru-Arequipa, Peru-Cusco, Peru-Lima, Peru-Nazca, Peru-Paracas, Peru-Puno

Peru - circuit avionul 13 nopti/15 zile

Tarif: 3390 euro/persoana (loc in camera dubla)
Data de plecare: 18 Aprilie 2017

Programul Circuitului "Peru"2017:
Ziua 1: Bucuresti - Lima
Are loc in loc intalnirea cu reprezentatul agentiei la aeroportul Henri Coanda pentru imbarcarea pe zborul companiei Klm, cu destinatia Lima. Lima atat de frumos situata intre versantii aurii ai Anzilor si oceanul Pacific, este o metropola colorata, subtil presarata cu esente coloniale vechi de sute de ani. Cazare la Casa Andina Classic Miraflores San Antonio 3* in Lima.

Ziua 2: Lima
Dupa servirea micului dejun, se porneste pe urma conchistadorilor, in centrul vechi colonial unde printre fantani de bronz si palmieri se va vizita Piata Mare ce gazduieste Catedrala, Palatul Guvernului, Primaria, Manastirea San Francisco ridicata peste o retea de catacombe si multe cladiri elegante, cu balcoane traditionale din lemn. Turul este continuat cu frumoasa livada de maslini San Isidro si cu zona rezidentiala Miraflores, cartierul cel mai verde, cu numeroase magazine de lux, parcuri şi gradini, ce ofera privelisti superbe asupra oceanului si a plajei cu pietre. Cazare la Casa Andina Classic Miraflores San Antonio 3* in Lima.

Ziua 3: Lima - Paracas
Servirea micului dejun este urmata de transferul la Paracas. Rezervatia Nationala Paracas este o extensie superba cu desert si plaje frumoase, unde dunele frumos colorate, in functie de pozitia soarelui, se impletesc armonios cu formatiunile uimitoare de roca unde leii de mare si pasarile isi au habitatul natural. Cazare la San Augustin 4* in Paracas.

Ziua 4: Paracas - Nazca
Dupa servirea micului dejun, se porneste intr-o frumoasa plimbare cu barca spre Insulele Ballestas. Insulele Ballestas, constituie una dintre cele mai populare destinatii turistice din Peru pentru iubitorii de animale salbatice marine, pasari uimitoare si peisaje spectaculoase. Numite si "Galapagosul Oamenilor Saraci", insulele Ballestas sunt pline de animale salbatice, cum ar fi leii de mare, foci, chire, zarcillos si pinguini Humboldt pe cale de disparitie. In functie de sezon, vizitatorii norocosi pot vedea, mamifere acvatice, cum ar fi balenele si delfinii. Dupa-amiaza se porneste Nazca unde are loc cazarea la Hacienda Majoro 3*.

Ziua 5: Nazca - Arequipa
Dupa micul dejun, se porneste spre Aerodromul din Ica, de unde se va zbura spre Arequipa. Se va zbura deasupra coastei peruane, de unde se va putea observa un produs cultural mult mai vechi decat anul 0 al civilizatiei vestice. Pe tot cuprinsul pustiului dintre orasele Palpa si Nazca se intind linii lungi, adanc gravate in roca, de dimensiuni colosale. Contururile care masoara pana la 20 de kilometri formeaza figuri geometrice si animale care se regasesc pe un areal de 500 de kilometri patrati. Cazare la Maison D’elise 3*.

Ziua 6: Arequipa
Dupa servirea micului dejun se va descoperi orasul Arequipa. Cunoscut, ca si ¨Orasul Alb¨ datorita numeroaselor constructii magnifice albe, Arequipa este un loc pitoresc care combina rafinat frumusetea peisajului verde cu prezenta coplesitoare a vulcanilor. Printre principalele atractii pe care le veti vizita se afla Plaza de Arma si Manastirea Santa Catalina, construita in anul 1580. Cazare la Maison D’elise 3*.

Ziua 7: Arequipa - Colca Canyon
Dupa micul dejun se porneste spre Colca, trecand prin Rezervatia Nationala Salinas si Aguada Blanca, unde pot fi admirate turmele de lame si alpaca se bucura de libertate. Drumul intre Arequipa si Colca strabate vaile andine, unde vestigiile civilizatiilor precolumbiene sunt spectaculos strajuite de crestele inzapezite ale Anzilor. Prinzul insotit de un ceai de coca va fi servit la inaltime, in Patapampa. Cicuitul va poposi in orasul Chivay, capitala provinciei Caylloma si una dintre cele opt provincii din Arequipa. Seara va puteti bucura de o baie revigoranta in aceste minunatele piscine naturale din zona. Cina si cazare la Casa Andina Classic Colca Canyon 3*.

Ziua 8: Colca Canyon – Puno
Dupa servirea micului dejun se porneste spre Condor Cross, unde se va putea admira zborul lin al condorilor. Drumul este continuat spre Puno, nu inainte de a se servi pranzul si de a vizita mormintele sapate in stanca si orasele Achoma, Maca sau Yanque. Seara se ajunge in Puno, unde are loc cazarea. Cazare la Casa Andina Classic Tikarani Puno 3*.

Ziua 9: Puno - Lacul Titicaca - Puno
Dupa micul dejun, se va face o plimbare placuta cu barca pentru a vizita Insulele Uros (satele plutitoare), care dupa mai bine de cinci secole de existenta, au devenit una dintre principalele atractii turistice din Peru. Cele aproximativ 40 de sate plutitoare situate pe lacul Titacaca, lac aflat la cea mai mare altitudine din lume (3800 de metri), adapostesc cateva sute de persoane, majoritatea descendenti ai populatiei Uro. Interesantele insule plutitoare sunt realizate din stuf, acelasi material pe care il folosesc si pentru construirea canoelor. Turul se continua spectaculos cu Insula Taquile, o bijuterie unde printre numeroase ruine pre-inca si inca, se tes haine in culori vii, se vorbeste limba traditionala a incasilor si unde se pastreaza intacte traditiile. In zilele de sarbatoare, lumea se aduna in piata orasului ca sa danseze, in sunetele fluierelor din lemn si ale tobelor, oferind un spectacol unic. De asemenea exista si un targ unde se vand marfuri traditionale din lana de foarte buna calitate. Se revine in Puno unde are loc cazarea la Cazare la Casa Andina Classic Tikarani Puno 3* sau similar.

Ziua 10: Puno - Cusco
Dupa micul dejun se porneste spre Cusco nu inainte de a se vizita siturile arheologice de la Pikillaqta, biserica in stil baroc de la Andahuaylillas si Templul Viracocha Racqchi. Cusco, cu o istorie impresionanta ce dateaza din secolul al XIII-lea, secol in care o dinastie regala incasa s-a ridicat din obscuritate intimidandu-si rivalii, pentru a fauri cel mai mare imperiu precolumbian din Lumea Noua. Palatele regale din Cusco (capitala incasilor), au cazut repede in mainile cuceritorilor europeni si un oras colonial spaniol s-a ridicat pe ruinele lor, ingropand orice urma a trecutului. Dupa dejun se porneste spre trecatoare La Raya, situata dramatic la 4335 m.Cazare la Los Portales 3*.

Ziua 11: Cusco
Dupa servirea micului dejun, se porneste in acest oras considerat sacru, unde cladirile cu fundatii construite de incasi acum cinci secole se imbina frumos cu dinamismul specific latino-americanilor si unde se va vizita Plaza de Armas, Catedrala din Cusco ce dateaza din 1664 si cartierul San Blas. Optional se poate face o excursie in apropiere orasului unde se pot vizita fostele bai incase Tambomachay, siturile Puca Pucara, Sacsayhuaman si Templul Soarelui, cum era numit in trecut, fiind unul dintre cele mai importante temple din imperiul incas (peretii si podelele de piatra erau acoperite cu aur curat, curtea fiind decorata cu statui uriase din aur). Cazare la Los Portales 3*.

Ziua 12: Cusco - Machu Picchu
Mic dejun este urmat de o excursie fantastica cu trenul spre Machu Picchu. Un scurt popas se va face in oraselul Aguas Caliente dupa care traseul se continua spre Machu Picchu, considerat cel mai enigmatic si stravechi loc din lume, a fost multa vreme folosit de incasi ca un templu sacru. Complexul format din palate, bai, temple si in jur de 150 de case sapate in granitul din varful muntelui, este o adevarata minune, atat arhitecturala, cat si estetica, care s-a conservat umitor de bine de-alungul anilor. Pentru descoperirea fortaretei ascunse (1911) in spatele Anzilor Peruvieni, a fost nevoie de o munca de cercetare de peste 400 de ani. Intr-o atmosfera magica pot fi admirate superbele privelisti oferite de Huayna Picchu aflat in imediata vecinatate si in acelasi timp se pot frace plimbari pe “poteca Incasa”, ce te poarta superb spre Poarta a Soarelui. Cazare, pranz si cina.

Ziua 13: Machu Picchu - Cusco
Dupa servirea micului dejun, circuitul porneste catre Cusco, pe un traseu plin de peisaje spectaculoase. Timp liber la dispozitie pentru plimbari sau cumoaraturi. Cazare la Los Portales 3*.

Ziua 14: Puno – Lima
Dupa micul dejun se porneste spre aeroportul din Cusco cu destinatia Lima. Cazare la Casa Andina Classic Miraflores San Antonio 3* in Lima sau similar.

Ziua 15: Lima - Bucuresti
Dupa servirea micului dejun de porneste spre aeroportul din Lima pentru imbarcarea pe zborul companiei KLM, cu destinatia Bucuresti.

Tariful include:
- Peru Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Lima - Bucuresti cu KLM;
- Bilet de avion pentru zbor intern Cusco - Lima;
- Peru Taxele de aeroport pentru zboruri;
- Transfer aeroport - hotel in Lima (SIB);
- Tur de oras Lima, vizita la Muzeul Larco Herrera (SIB);
- Transfer Lima - Paracas (SIB);
- Tur cu barca Insulele Ballestas (SIB);
- Transfer Paracas - Nazca (SIB);
- Transfer Nazca - aerodrom Ica (SIB);
- Zbor de survol Nazca;
- Transfer Nazca - Arequipa (SIB);
- Tur de oras Arequipa si Manastirea Santa Catalina (SIB);
- Transfer Arequipa - Canionul Colca (SIB);
- Pachet 2 zile/1 noapte Colca Canyon incluzand transferuri, activitati si mesele mentionate (SIB);
- Tur de jumatate de zi Condor Cross (SIB);
- Transfer Chivay - Puno (SIB);
- Excursie de o zi Lacul Titicaca (SIB);
- Transfer Puno - Cusco, vizita la Raqchi, La Raya si Andahuaylillas (SIB);
- Tur de oras in Cusco (SIB);
- Vizita la Templul Koricancha (SIB);
- Vizita la Catedrala din Cusco (SIB);
-Peru Vizita siturilor Tambomachay, Puca Pucara, Qenqo (SIB);
- Vizita sitului Sacsayhuaman (SIB);
- Transfer hotel Cusco - gara Poroy (SIB);
- Transfer cu tren Vistadome gara Poroy, Cusco - Aguas Calientes (SIB);
- Transfer din Aguas Calientes - Machu Picchu (SIB);
- Tur al cetatii Machu Picchu (SIB);
- Transfer Machu Picchu - Aguas Calientes (SIB);
- Transfer cu tren Vistadome Aguas Calientes - gara Poroy, Cusco (SIB);
- Transfer gara Poroy - hotel Cusco (SIB);
- Transfer hotel - aeroport Cusco (SIB);
- Cazare 13 nopti;
- Mese: 13 Mic dejun, 2 Pranz, 1 Cina;
- Transportul pentru circuit si transferuri se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti;
- Ghid local dedicat vorbitor de limba engleza pentru tururile si vizitele incluse;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
- Taxele de serviciu si TVA;
- Serviciu telefonic de urgente 24/7;
- Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;
- Asigurarea complexa de calatorie.

 

Tariful nu include:
- Taxele de aeroport pentru survolul deasupra Liniilor Nazca: circa 10 USD/persoana (se achita local in Peru);
- Early check-in, late check-out;
- Excursiile optionale;
- Mesele nespecificate in program;
- Produse din minibar;
- Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;
- Tips & Gratuities.

Suplimente & reduceri:
Supliment SGL:+ 460 Euro/persoana

 

Tarif de la: 3.390 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit avion peru; ciruit peru 2017; oferte circuite peru 2017; vacanta peru; sejur avion peru;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Austria - Bavaria si Drumul Romantic - circuit avion
Tarif de la: 599 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Austria & Bavaria & Drumul Romantic" se pot vizita urmatoarele obiective turistice: Palatul Schonbrunn, Castelele Bavariei, Palatul Nymphenburg, Castelul Herrenchiemsee. Drumul Romantic: Fussen

Vezi detalii »
Capitalele Spaniei si Portugaliei - circuit avion
Tarif de la: 799 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul "Capitalele Spaniei si Portugaliei" 2014, se desfasoara pe o perioada de 12 zile, timp in care se va vizita Madridul, Toledo, Lisabona, Porto, Braga, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza si Barcelona.

Vezi detalii »
Anglia - Irlanda - Scotia -Tara Galilor - circuit avion
Tarif de la: 1.895 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Anglia - Irlanda - Scotia - Tara Galilor" se va vizita Londra, Stonehenge, Bath, Castelul Blarney, Cashel, Dublin, etc.

Vezi detalii »
Africa de Sud, Zimbabwe si Botswana - circuit avion
Tarif de la: 6.330 euro de persoana/sejur

Fiecare tara din lume afiseaza o anumita cantitate de diversitate, dar Africa de Sud, care se intinde de la hipopotamii din raul Limpopo la pinguini waddling din Cape, fascineaza si incanta orice calator printr-un caleidoscop de piesaje si relief.

Vezi detalii »