Scandinavia - Fiordurile Norvegiei - circuit avion

«
Tarif de la: 1.069 euro  de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata »

Destinatii: Norvegia-Oslo, Norvegia-Lillehammer, Norvegia-Kristiansund, Norvegia-Bergen, Norvegia-Voss

Scandinavia - Fiordurile Norvegiei - circuit avion 10 nopti/11 zile

Tarif: 1069 euro/persoana (loc in camera dubla)
Data de plecare: 14 Iunie, 15 Iulie, 15 August si 4 Septembrie 2017

Programul circuitului "Scandinavia - Fiordurile Norvegiei 2017":
Ziua 1: Bucuresti – Copenhaga
Pentru plecarea 14.06: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:20, pentru check-in si imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:20 si aterizare la ora 07:50. Imbarcare pe zborul cu destinatia Copenhaga LH826 decolare la ora 09:40 si aterizare la ora 11:00.
Pentru plecarile 15.07, 15.08, 04.09: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:50, pentru check-in si imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1419 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 13:50 si aterizare la ora 15:20. Imbarcare pe zborul cu destinatia Copenhaga LH830 decolare la ora 16:30 si aterizare la ora 17:50.
Sosire la Copenhaga. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Park Inn by Radisson Copenhagen 3* superior sau similar.

Ziua 2 : Copenhaga
Mic dejun. Tur de oras Copenhaga cu ghid local: cei 1.000 de ani de istorie ai orasului se regasesc in palatele somptuoase, acoperisurile din cupru si pietele pavate cu piatra. Vom putea admira statuia Micutei Sirene–simbolul orasului Copenhaga, vechiul port Nyhavn, fantana Gefion, Palatul Regal Amalienborg, gradinile castelului Rosenborg numite si “gradinile Regelui”. Dupa turul de oras, vizitam Gradinile si parcul de distractii Tivoli situate chiar in centrul orasului. Continuam apoi cu o vizita in zona Stroget, cea mai lunga strada pietonala pentru cumparaturi din lume. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Park Inn by Radisson Copenhagen 3* superior sau similar.
La ora 06:10 are loc intalnirea cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda, pentru imbarcarea pe zborul companiei Austrian Airlines cu destinatia Oslo via Viena. Se ajunge pe aeroportul din Oslo in jurul orei 12:45. Oslo, capitala Norvegiei, incadrata atat de frumos de mare, lacuri cristaline, dealuri impadurite si munti, ofera un melanj placut de natura si urbanism. Mergand pe urmele vikingilor se va face un tur panoramic cu ghidul local si se va vizita Palatul Regal unde se poate admira schimbarea garzilor, Parcul de sculpturi Vigeland decorat de artistul norvegian Gustav Vigeland, Primaria sau Radhus locul unde este prezentat anual Premiul Nobel pentru Pace si Opera, o bijuterie a arhitecturii contemporane. Cazare la hotel Quality Expo Oslo 3* superior, sau similar.

Ziua 3: Oslo - Lillehammer - Dombas
Dupa servirea micului dejun, se pot face scurte plimbari in spectaculosul oras. In jurul pranzului circuitul se continua spre nord de-a lungul Lacului Mjosa, cel mai mare lac din Norvegia, cu destinatia Lillehammer unde se va face un scurt popas. Lillehammer un oras relativ mic, frecventat cu precadere de pasionatii sporturilor de iarna, cunoscut lumii intregi ca si gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. In timpul liber pus la dispozitie pot fi explorate atractiile orasului. Se porneste spre Dombas unde va avea loc cazarea si cina la hotelul Dovrefjell 3* in zona Dombas, sau similar.

Ziua 4: Dombas - Kristiansund - Molde
Dupa micul dejun, se continua calatoria spre nord in special cu Kristiansund, unde se va servi dejunul si se va vizita orasul. Drumul serpuit se continua intr-un mod spectaculos de-a lungul Coastei Oceanului Atlantic. Impresionantul drum ce sare gratios de pe o insula pe alta, peste 8 poduri (podul Storseisundet avand o curba dramatica fiind o capodopera inginereasca), ofera pe langa o priveliste de neuitat a oceanului, posibilitatea de a zari o balena sau o foca. “Plutind” pe bratele fiordului, se trece prin valea Eidesdalen ce ofera un peisaj incantator si se ajunge la Molde. Cazare si cina Quality la hotel Alexandra 3* in Molde, sau similar.

Ziua 5: Molde - Drumul Trolilor - Fiordul Geiranger - Stryn
Dupa servirea micului dejun, se porneste catre Trollstigen (Drumul Trolilor). Trollstigen face legatura intre Sunnmore si Romsdal si este considerat cel mai spectaculos si cel mai vizitat drum din Norvegia. Deschis in 1936 acest drum dramatic ofera pe langa curbe stranse, piscuri semete, cascade ce par ca se revarsa pe drum, poduri spectaculoase, privelisti menite sa taie rasuflarea oricui si un indicator oficial, neobisnuit “Atentie Troli”. Se va traversa cu ferry-boatul de la Linge la Eisdal si se va continua excursia cu “Drumul Vulturilor”. Se ajunge in Geiranger o bijuteria a fiordurilor din Norvegia unde se va face o croaziera de o ora. Inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, Geiranger este una dintre cele mai spectaculoase destinatii tursitice, un basm ce ofera varfuri de munti acoperite cu zapada, cascade salbatice si vegetatie luxurianta ce se oglindeste in albastrul apei. Dupa aceasta croaziera fantastica, traseul se continua spre zona fiordurilor de nord. Cazare si cina la hotel 3*superior in zona Stryn.

Ziua 6: Stryn - Ghetarul Briksdal - Skei
Dupa micul dejun, se va vizita gigantul ghetar Briksdal care face parte din Parcul National Jostedalsbreen. Salbaticul ghetar coboara spectaculos de la 1200 in minunata vale Briksdal, oferind vizitatorilor un “spectacol” unic. Se poate opta pentru plimbari cu “masinuta trolilor” spre ghetar sau pentru “Safari” cu barcile de cauciuc printre iceberg-urile plutitoare. Dupa-masa se ajunge in localitatea Olden unde se va face un scurt popas. Turul se continua spre Skei. Cazare si cina la hotel Best Western Skei 3* in Skei, sau similar.

Ziua 7: Skei - Sognefjord - Flam - Myrdal - Voss
Dupa servirea micului dejun, frumoasa excursie se continua prin Sogndal, apoi se va trece cu ferry-boat-ul de la Manhaller la Fodness intr-un final ajungandu-se la Gudvangen. De aici se va porni intr-o croaziera superba de ore pe Sognefjord cel mai lung fiord din Norvegia, unul din bratele sale fiind patrimoniu UNESCO, si se va ajunge la Flam. In Flam, acest colt intim al Aurlandfjord-ului, se poate opta pentru o calatorie incredibila cu trenul catre Myrdal, pe una dintre cele mai frumoase linii de cale ferata din lume (Flamsbana). Calatoria cu trenul ofera un peisaj magnific, presarat cu cabane catarate pe pante abrupte, casacade zgomotoase, varfuri de munti impunatoare si paduri de un verde incredibil. De la Myrdal se va schimba trenul in directia Voss. (Tarif: 55 Euro/persoana). Cazare si cina hotel Flesihers 4* Voss – hotel monument istoric, cu o arhitectura deosebita.

Ziua 8: Voss - Bergen - Voss
Dupa micul dejun, se porneste intr-o excursie la Bergen, poarta de acces a firodurilor Norvegiei. In Bergen, oras international ambalat cu istorie si traditie, se gaseste una dintre cele mai vechi orchestre simfonice din lume. Aici se pot face plimbari spre cochetele case din lemn colorate ce adapostesc muzee, cafenele si restaurante si nu in ultimul rand la faimosul port Bryggen (Patrimoniu UNESCO), fost punct comercial al Ligii Hanseatice. Va este recomandata o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru a beneficia de o panorama asupra intregului oras. Cazare si cina la hotel Flesihers 4* Voss.

Ziua 9: Voss - Fiordul Hardanger - Cascada Voringsfoss - Geilo - Oslo
Dupa micul dejun, se porneste ferry-boat-ul intr-o croaziera de la Brimnes la Bruravik. Pe parcursul croazierei se va putea admira Fiordul Hardanger, un scenariu placut intre o clima blanda si un peisaj verde romantic compus din livezi de meri si ciresi infloriti, ferme ciudate acoperite de iarba, ghetari spectaculosi si trasee montane. Elegant, croaziera strabate Canionul Mabodal spre statiunile montane Geilo si Gol, nu inainte de a se face un scurt popas la cea mai populara cascada din Norvegia, Voringsfoss, cu o cadere de 180 m. In drumul spre Oslo se va vizita vechea biserica din lemn Torpo, dedicata Sfintei Margareta. (intrarea nu este inclusa). Cazare la hotel Quality Expo Oslo 3* superior.

Ziua 10: Oslo - Bucuresti
Dupa servirea micului dejun, se poate opta pentru o croaziera pe fiord de la Oslo la Bygdoy sau se pot vizita muzeele Kon Tiki unde sunt sunt expuse artefacte de pe Insula Pastelui, Muzeul Navelor Vikinge ce contine artefacte vikinge, ambarcatiuni de 900 de ani si o camera funerara si nu in ultimul rand Muzeul Fram dedicat celui mai puternic vas din lemn care ajuns foarte aproape de cei doi poli terestri. Dupa-masa se porneste spre aeroport pentru imbarcarea pe zborul companiei Austrian Airlines, cu destinatia Bucuresti via Viena. Decolare la ora 14:05, Se ajunge pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:00.

Tariful include:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Copenhaga, Compania Lufthansa via Frankfurt
• Zboruri la retur Oslo => Bucuresti, Compania Lufthansa via Frankfurt sau Munchen
• Transport cu autocar Interra pe tot circuitul
• Cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 2 nopti in Copenhaga la Hotel Park Inn Copenhagen 3* superior sau similar
- 2 nopti in Stockholm la Hotel Good Morning Hagersten 3* superior sau similar
- 1 noapte in Karlstad la Hotel Best Western Gustav Froding 3* sau la Carlottenberg Hotel Thon 4* sau similar
- 1 noapte in Bjorli la Hotel Bjorligard Bjorli 3* sau similar
- 1 noapte in zona Nordfjord la Hotel Innvik Fjordhotell 3* sau similar
- 2 nopti in Bergen la Hotel Thon Bergen Brygge 3* sau similar
- 1 noapte in Oslo la Hotel Quality Expo 4* sau similar
• Tururi de oras cu ghizi locali la Copenhaga, Stockholm, Oslo
• Excursiile si vizitele mentionate in itinerariu: Coasta de Aur, Palatul Drottningholm, Orebro, Lillehammer, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Fiordul Geirenger, Fiordul Sognefjord, Flamsbana, Bergen, Fiordul Hardanger, Cascada Voringsfoss, Geilo, Gol, Torpo
• Croaziera pe Fiordul Geiranger de la Hellesylt la Geiranger
• Croaziera pe Fiordul Sognefjord de la Gudvangen la Flam
• Excursie cu trenul Flamsbana Flam => Myrdal => Voss
• Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program

Tariful nu incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 240 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Supliment pentru 5 cine (1xKarlstad, 1xBjorli, 1xNordfjord, 2xBergen), 110 €/persoana, pentru minim 25 de persoane, se achita din tara odata cu pachetul de servicii.copil

Tarif de la: 1.069 euro de persoana/sejur
Tipareste Recomanda Rezerva Solicita oferta personalizata

Cuvinte cheie : circuit scandinavia fiordurile nordului; circuit scandinavia 2017; oferte circuite avion 2017;

Vezi si alte oferte de vacanta:

Austria - Bavaria si Drumul Romantic - circuit avion
Tarif de la: 599 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Austria & Bavaria & Drumul Romantic" se pot vizita urmatoarele obiective turistice: Palatul Schonbrunn, Castelele Bavariei, Palatul Nymphenburg, Castelul Herrenchiemsee. Drumul Romantic: Fussen

Vezi detalii »
Capitalele Spaniei si Portugaliei - circuit avion
Tarif de la: 799 euro de persoana/sejur

Circuitul cu avionul "Capitalele Spaniei si Portugaliei" 2014, se desfasoara pe o perioada de 12 zile, timp in care se va vizita Madridul, Toledo, Lisabona, Porto, Braga, Santiago de Compostela, Leon, Bilbao, Zaragoza si Barcelona.

Vezi detalii »
Anglia - Irlanda - Scotia -Tara Galilor - circuit avion
Tarif de la: 1.895 euro de persoana/sejur

In cadrul circuitului cu avionul "Anglia - Irlanda - Scotia - Tara Galilor" se va vizita Londra, Stonehenge, Bath, Castelul Blarney, Cashel, Dublin, etc.

Vezi detalii »
Africa de Sud, Zimbabwe si Botswana - circuit avion
Tarif de la: 6.330 euro de persoana/sejur

Fiecare tara din lume afiseaza o anumita cantitate de diversitate, dar Africa de Sud, care se intinde de la hipopotamii din raul Limpopo la pinguini waddling din Cape, fascineaza si incanta orice calator printr-un caleidoscop de piesaje si relief.

Vezi detalii »