Festivalul de la Salzburg  21 iulie - 28 august 2017

Cu o vechime de peste 50 de ani,festivalul de la Salzburg este locul ideal pentru iubitorii de opera si muzica clasica. Pe o perioada de cinci pana la sase saptamani festivalul prezinta spectacole de opera, piese de teatru, si concerte.

Vezi detalii »
Scala din Milano 1 ianuarie - 22 octombrie 2017

Scala din Milano, este alegerea perfecta pentru iubitorii de opera.In ultimii 200 de ani, cei mai mari artisti de opera italieni si multi dintre cei mai buni cantareti din intreaga lume au aparut la Teatro alla Scala.

Vezi detalii »

Orasele europene ofera o gama bogata de cultura si concerte de muzica clasica sau internationala pentru a va bucura. Daca doriti sa fiti la curent cu tot ce se intampla in materie de concerte, agentia noastra va ofera o serie variata de evenimente incepand de la binecunoscutul Concert de Revelion de la Viena si pana la cel mai in voca artist pop (Maroon 5, Justin Timbarlake, Depeche Mode, Drake, Robbie Williams, Rod Steward, etc).
Pe langa biletele la concert va putem asigura cazare in apropiere de locul evenimentului, transfer de la aeroport la hotel si bilete de avion.
Acum puteti comanda biletul dorit prin agentia OMTravel!