Cine suntem?
OMTravel este o agentie de turism tur-operatoare, tânara si dinamica, având ca principale activitati consilierea în domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi în materie de turism.
Datorita promptitudinii si eficientei cu care raspundem solicitarilor, am devenit un partener de încredere pentru clientii si colaboratorii nostri, dând dovada de flexibilitate si solicitudine în relatiile cu acestia.
Echipa OMTravel se caracterizeaza prin implicarea efectiva în vederea obtinerii celor mai bune oferte, precum si prin receptivitatea fata de dorintele si asteptarile dumneavoastra.
Personalul foarte bine calificat, alcatuit din consultanti în turism, agenti de turism si ticketing si ghizi profesionisti, asigura efectuarea tuturor demersurilor necesare organizarii ireprosabile a calatoriei sau a evenimentului dumneavoastra, fiind calauzit de ideea ca dumneavoastra, clientul nostru, meritati cele mai bune servicii si toata atentia noastra.
Viziune
Serviciile OMTravel au la baza orientarea permanenta spre client prin ofertarea unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate împreuna cu dumneavoasta, în baza ofertelor furnizate de partenerii nostri.
Misiune
- Promovarea calitatii si inovatiei în materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastrei materie de turism leisure/corporate;
- Practicarea de servicii turistice adaptate la tendintele actuale;
- Orientarea permanenta spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice;
- Asigurarea efectuarii tuturor demersurilor necesare pentru pregatirea si desfasurarea calatoriei sau evenimentului clientilor nostri în cele mai bune conditii;
- Imbunatatirea performantei pe piata serviciilor turistice autohtone, în vederea obtinerii unei pozitii reprezentative în acest mediu competitiv.
Strategie
La baza activitatii noastre stau parteneriate încheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate. Pornind de la aceste parteneriate suntem în masura sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele noastre turistice interne si internationale întocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.
Produse si servicii
Produsele si serviciile turistice oferite de OMTravel sunt adaptate la dorintele dumneavoastra, urmarind satisfacerea celor mai exigente cerinte si oferirea celor mai avantajoase tarife. Agentia este specializata pe urmatoarele categorii de servicii turistice:
- Rezervarea de bilete de avion pentru orice destinatie si pe orice companie aeriena, inclusiv companii low cost;
- Rezervarea de locuri de cazare prin sisteme de rezervare on-line, cu acces direct la unitati de cazare din întreaga lume;
- Rezervarea de produse si servicii turistice ale turoperatorilor germani: DerTour, Meier’s, ADAC;
- Croaziere si vacante exotice, excursii tematice cu caracter cultural si religios, sejururi interne si externe pentru individuali si grupuri, city breaks;
- Servicii de odihna si tratament în statiunile balneare din tara si din strainatate (spa);
- Organizarea de întruniri, conferinte, teambuilding-uri, incentives;
- Servicii de transport international cu autocarul;
- Servicii rent-a-car, transferuri aeroprt – hotel – aeroport;
- Asigurari medicale de calatorie si asigurari de anulare a calatoriei (storno);
- Consultanta turistica.


Alaturi de noi veti avea parte întotdeauna de cele mai frumoase amintiri! OMTravel - creatingmemories.

Licenta de turism - OMTravel Brevet de turism -  OMTravel Polita de asigurare in caz de insolvabilitate - OMTravel