Vacanta in strainatate!

Pentru cei aflati in cautare de oferte de vacanta in strainatate, agentia de turism OMTravel vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai atractive

Vezi detalii »
Circuite turistice

Circuitul turistic este cea mai buna modalitate de a vizita un numar mare de obiective si destinatii intr-o singura vacanta.

Vezi detalii »
City Break

Vacanta de tip city break are o durata medie de patru zile, timp suficient pentru ca turistii sa poata vizita principalele obiective turistice ale des

Vezi detalii »
Vacante in Romania

Dinamica, culturala si naturala, Romania ofera experiente unice de vacanta.

Vezi detalii »

Daca visati la orice destinatie de vacanta, intrebati-ne pe noi! Agentia de turism OMTravel va poate oferi tot ce va doriti in materie de oferte de vacanta. De la destinatii de vacanta din orice colt al lumii, pana la destinatiile de vacanta din Romania, oferta agentiei noastre poate fi adaptata tuturor cerintelor. Accesand filtrul de cautari veti gasi cu siguranta oferta de vacanta care vi se potriveste cel mai bine.
Majoritatea turistilor isi aleg destinatiile de vacanta cu mare grija, astfel incat sa le satisfaca cel mai bine nevoie de vacanta. Fie ca se orienteaza catre destinatii turistice din Europa sau catre destinatii turistice exotice, turistii stiu exact ce isi doresc de la vacanta lor.
Unii sunt in cautare de liniste si relaxare totala, preferand resort-urile de cinci stele din Turcia sau destinatiile de vacanta din Grecia, cu regim de masa all inclusive si cu toate facilitatile incluse in resort. Altii, dimpotriva, cauta acele destinatii de vacanta care le permit sa viziteze cat mai mult, sa fie intr-o continua miscare, sa exploreze cele mai inedite colturi ale lumii. Dupa o astfel de vacanta intr-o destinatie turistica culturala, turistii revin de cele mai multe ori epuizati, insa placerea de a descoperi tot ceea ce ofera aceste destinatii de vacanta nu poate fi inlocuita pentru acestia de o saptamana de relaxare totala la piscina unui hotel exclusivist.
Vacantele exotice reprezinta pentru majoritatea turistilor destinatii indedite, in care trebuie sa ajunga macar o data in viata. Destinatiile exotice cele mai solicitate de catre turisti sunt cele situate in Marea Caraibelor sau cele din Oceanul Indian. Clima blanda si soarele prezent pe toata perioada anului permit acestor destinatii turistice sa atraga permanent turisti, proveniti din toate colturile lumii. Cei care resimt cel mai acut placerea unei destinatii de vacanta exotice sunt turistii proveniti din zonele montane, care dau cu mare placere clima rece pe cateva zile de caldura torida. Totodoata insa sunt si foarte multi turisti indragostiti de destinatiile turistice montane, sporturile de iarna conferind anumitor statiuni titulatura de destinatii de vacanta de iarna.
In privinta destinatiei turistice Romania, turistii pot gasi in tara noastra atat destinatii turistice montane, cat si destinatii estivale pentru petrecerea vacantelor.
Indiferent daca turistii isi doresc o destinatie de vacanta ieftina sau o destinatie exclusivista, exista oferte de vacanta atractive si diverse, care pot satisface toate preferintele turistilor nostri. Acestia pot alege intre destinatii de vacanta in orice loc din Europa sau din lume, destinatii turistice despre care agentii nostri de turism ii vor informa oricand cu mare placere.