Intrunirile joaca un rol foarte important in lumea de afaceri si se desfasoara de obicei dintr-o nevoie de comunicare si dezbatere a unor aspecte semnificative ale organizatiilor.
Companiile organizeaza intruniri si evenimente anuale, intruniri de training, evenimente pentru lansarea si promovarea de produse, intalniri de socializare, comunicate de presa. Daca aceste evenimente nu sunt planificate in cele mai mici detalii, participantii si-ar putea crea o impresie negativa cu privire la compania responsabila cu organizarea si coordonarea respectivului eveniment.


Tocmai de aceea exista profesionistii care prevad fiecare aspect al intrunirilor din cadrul diferitelor organizatii, cunoscuti sub denumirea de organizatori de evenimente corporate. Acestia sunt experti in domeniul planificarii de astfel de intruniri si sunt instruiti sa se ocupe de supervizarea intregului eveniment.

OMTravel – Partenerul dumneavoastra in organizarea de evenimente corporate
O organizare reusita a unui eveniment corporate consta in anticiparea tuturor situatiilor care pot aparea si coordonarea acestora in cele mai mici detalii. Apeland la noi, veti beneficia de profesionalism, fie ca ne incredintati noua intreaga organizare a evenimentului dumneavoastra, fie doar a unei componente a acestuia.


OMTravel va sta la dispozitie cu servicii complete de planificare si organizare a unui eveniment corporate:
· Alegerea locatiei si negocierea tarifelor
· Dezvoltarea tematicii si a designului si implementarea acestora
· Alegerea furnizorilor de servicii si a logisticii necesare
· Pregatirea si furnizarea de materiale de marketing si materiale promotionale