Ce este team building-ul?
Pentru a fi eficienti oamenii trebuie sa-si cumuleze eforturile pentru a atinge anumite obiective. Astfel s-ar putea spune ca team building-ul reprezinta procesul menit sa îmbunatateasca relatiile si raporturile dintre membrii unui grup pentru depasirea barierelor în atingerea obiectivelor comune. Echipele descopera astfel un mod de lucru împreuna, creând astfel un climat propice care încurajeaza valoarea si contributia fiecarui membru la atingerea telului comun. Toate energiile membrilor sunt canalizate catre rezolvarea problemelor, eficienta si maximizarea folosirii resurselor echipei.

De ce este team building-ul atât de necesar?
Scopul acestor programe este de a integra talentul, abilitatile si creativitatea membrilor grupului. Se sconteaza, astfel, ca atingerea obiectivelor comune ale echipei se va face prin interactiunea punctelor forte ale membrilor ei.
Aceast fenomen a aparut si ca urmare a unor nevoi ce se manifesta pregnant in mediul de afaceri contemporan, referitoare la motivarea echipelor, recompensarea unei anumite realizari, ameliorarea procesului de comunicare, crearea de legaturi solideiîntre angajati, precum si la testarea si evaluarea personalului.
In echipele de succes este recunoscut faptul ca, de cele mai multe ori, nu se pot separa complet performantele membrilor de cele ale echipei.

Derularea programelor de team building pe care OMTravel le pune la dispozitia dumneavoastra, implica parcurgerea urmatoarelor etape:
- Stabilirea obiectivelor programului de team building;
- Planificarea programului de team building si transmiterea lui spre aprobarea conducatorului echipei;
- Desfasurea propriu-zisa a programului de team building.

Nevoile diverse de training ale companiilor atrag dupa sine o oferta de programe de team building din ce in ce mai diversificata, intr-o continua dezvoltare. OMTravel va propune evenimente de team building personalizate, adaptate nevoilor de training solicitate de dumneavoastra.

Scopul OMTravel este acela de a concepe si de a identifica impreuna cu dumneavoastra tocmai acele programe de team building care sa corespunda si sa se adapteze obiectivelor companiei dumneavoastra.