TERMENI SI CONDITII
1. Informatii despre site
1.1. Website-ul www.omtravel.ro este proprietatea companiei SC O.M. Travel SRL, cu sediul in Brasov, Fundatura Rosiorilor nr. 2, cod 500102, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/952/2003, C.I.F. 15448518, atribut fiscal RO numit pe parcursul acestor termeni si conditii omtravel.ro
1.2. omtravel.ro este un website care cuprinde informatii de interes turistic si oferte turistice proprii, dar si oferte si informatii furnizate de parteneri, verificate de departamentele proprii
Condiţii generale pentru utilizarea site-ului:
Website-ul www.omtravel.ro este destinat pentru informare publica. Utilizarea acestui website este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”), precum şi de respectarea legilor aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, atunci cand il parcurgeti si utilizati, acceptati imlicit si neconditionat Conditiile generale
2. Proprietatea intelectuala
2.1 Continutul si design-ul omtravel.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia, sunt proprietatea omtravel.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si textelor preluate de la parteneri pe baza acordurilor incheiate cu acestia, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate acestor parteneri.
Website-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrarile integrate si imaginile sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al omtravel.ro
Reproducerile, in format tiparit sau digital, ale website-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor care sunt reproduse pe website sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare, comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala
Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, este strict interzisa si constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Logo-ul este marca înregistrata a proprietarului marcii, drepturile de folosinta fiind cesionate catre SC O.M. Travel SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestei marci fara consimtamantul prealabil al proprietarului marcii, constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Actualizarea condiţiilor generale – omtravel.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment accesul la site, precum si Conditiile generale. Aceste actualizari sunt opozabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site.
2.2. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul omtravel.ro incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugati sa ne contactati pentru a ne informa care sunt drepturile incalcate si pentru a permite administratorilor omtravel.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.
3. Limitarea responsabilitatii
Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu. In niciun caz omtravel.ro sau afiliatii sai nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune. Continutul website-ului este prezentat fara nicio garantie. Informatiile sunt oferite doar cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor turistice oferite de omtravel.ro sau de partenerii sai. Erori sau omisiuni pot interveni.
Prezentele Conditii generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii generale sau din accesarea/funcţionarea/disfunctionalitatea website-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.
4. Suspendarea accesului
omtravel.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul website-ului sau la o parte a acestui continut.
5. Schimbari ale site-ului
omtravel.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, omtravel.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.
6. Inregistrare, responsabilitate
Accesul dumneavoastra la serviciul de newsletter sau unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dumneavoastra cu un nume de utilizator si o adresa de e-mail. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, omtravel.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise catre noi. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.
7. Mesaje comerciale nesolicitate
omtravel.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului - spam.  omtravel.ro va da posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre ofertele promotionale ale agentiei noastre. De asemenea, veti avea posibilitatea de a va dezabona in orice moment de la acest newsletter. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de omtravel.ro va rugam sa ne transmiteti un e-mail si vom rezolva problema cat de curand posibil.
8. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti
Anumite parti ale continutului publicat pe omtravel.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care omtravel.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului omtravel.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. omtravel.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, omtravel.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.
9. Legea guvernanta
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Propietarii site-ului OMTravel.ro recunoasc importanta protejarii confidentialitatii informatiilor furnizate de catre membrii sai. In acest sens s-au stabilit urmatoarele linii directoare ale politicii de confidentialitate ce au la baza respectul pentru dreptul la confidentialitate al vizitatorilor nostri, respect pe baza caruia intentionam sa cladim relatiile cu acestia.
Informatia colectata de OMTravel.ro
OMTravel.ro colecteaza informatii referitoare la utilizatori in procesul de inregistrare pe site, participarea la unele activitati propuse de paginile acestuia (inclusiv concursuri si sondaje) si prin folosirea de cookies-uri. Cand utilizatorii solicita pagini de pe server-ul nostru, acesta colecteaza automat unele informatii despre solicitanti, cum ar fi adresele IP. Aceste adrese sunt folosite de calculatoarele din retea pentru a expedia utilizatorilor paginile cerute de acestia. Pentru a putea accesa unele portiuni din paginile web, cum ar fi newsletter-urile, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa furnizeze in mod voluntar informatii despre ei insisi.
Utilizarea informatiilor
OMTravel.ro nu divulga nicio informatie referitoare la utilizatorii sai unei terte parti fara permisiunea acestora.
OMTravel.ro foloseste adresele IP ale utilizatorilor pentru a putea diagnostica problemele legate de server si administrarea site-ului nostru. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a colecta informatii demografice generale despre utilizatori. Acestea nu contin nici un element pe baza caruia utilizatorii ar putea fi identificati. Adesea se combina caracteristica demografica a unui membru cu datele referitoare la utilizarea site-ului pentru a crea profile generale despre utilizatorii nostri si preferintele lor in ceea ce priveste continutul site-ului si publicitatea. Utilizatorii spatiilor noastre publicitare pot avea acces la aceste date generale in scopul unei mai bune intelegeri a serviciilor noastre, dar OMTravel.ro nu divulga nici o informatie referitoare la utilizatorii individuali, nici unui solicitant de spatiu publicitar.
Utilizand adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau altfel, OMTravel.ro expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail si e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de OMTravel.ro si partenerii sai. La cerere OMTravel.ro poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati. Site-ul nostru utilizeaza cookies-uri pentru a expedia informatii specifice in functie de interesele si preferintele utilizatorilor. Aceste informatii sunt folosite in procesul de modelare a site-ului nostru, astfel incat sa poata servi nevoilor si dorintelor utilizatorilor.
OMTravel.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale paginilor web catre care are link-uri sau pentru site-urile partenerilor sai.
OMTravel.ro isi ia masurile de siguranta necesare pentru a pastra confidentialitatea informatiilor referitoare la membrii sai si pentru a nu divulga informatii personale unei terte parti decat dupa obtinerea acordului utilizatorilor. Daca aveti intrebari referitoare la aceasta politica de confidentialitate, practicile site-ului sau utilizarea site-ului OMTravel.ro, puteti sa ne contactati la telefon 0268 547755 sau prin e-mail: office@omtravel.ro.