Cazare in Romania

Romania este o destinatie turistica extrem de atragatoare, compusa dintr-un spectaculos "sirag de perle" nedescoperite.

Vezi detalii »
Litoralul romanesc

Cu o lungime de 245 de km, Litoralul Romanesc ofera o paleta extrem de variata de statiuni si facilitati estivale.

Vezi detalii »
Delta Dunarii

Delta Dunarii este un melanj spectaculos format dintr-o retea labirintica de canale, golfuri, sute de lacuri intercalate cu mlastini extinse, stuf si

Vezi detalii »
Turism balnear in Romania

Pentru cei mai multi vacantele in statiunile balneare reprezinta o sursa de revitalizare si hidratare.

Vezi detalii »
Turism ecologic in Romania

Ecoturismul este o forma din ce in ce mai populara de turism, in care turistii cauta zone salbatice si pitorești, pentru experiente traditionale si pr

Vezi detalii »

Romania este o tara spectaculoasa cu contraste si paradoxuri, unde Constantin Brancusi, Eugen Ionescu, Mircea Eliade, Emil Cioran sau Nadia Comaneci sunt adevarate comori patriotice.
"Lumea veche" inca vie in multe colturi din Romania, cuprinde un urias "muzeu" al datinilor stravechi, spectaculos reprezentate prin frumoasele biserici si manastiri cu fresce spectaculos pictate, folclor, vesmant popular sau castele medievale.
Romania moderna este reprezentata de Palatul Parlamentului, arta stradala sau de stilul de viata occidental adoptat de locuitorii oraselor.
Printre cele mai de pret bogatii ale tarii se numara basmele, legendele, doinele, poeziile si dansurile transmise din generatie in generatie.

O vacanta in Romania va va dezvalui toate aceste minunatii.