Hotel Cautis
Tarif de la: 310 lei camera dubla/noapte

Amplasat spectaculos in apropierea partiilor de ski din Azuga, Hotelul Cautis este considerat unul din cele mai elegante hoteluri din statiune.

Vezi detalii »
Hotel Nu Ma Uita
Tarif de la: 230 lei camera dubla/noapte

Situat convenabil la baza partiei Sorica din Azuga, Hotelul Nu Ma Uita este o alegere perfecta pentru vacante memorabile.

Vezi detalii »
Lux Garden Hotel & Resort & Spa
Tarif de la: 140 euro camera dubla/noapte

Situat ideal in apropierea partiilor de ski, Lux Garden Hotel & Resort este o alegere rafinata atat pentru odihna cat si pentru practicarea sporturilor de iarna.

Vezi detalii »
Pensiunea Flora Alpina
Tarif de la: 129 lei camera dubla/noapte

Situata in imediata apropiere a partiilor de ski din Azuga, Pensiunea Flora Alpina este o alegere ideala pentru iubitorii sporturilor de iarna.

Vezi detalii »
Pensiunea Sylvester
Tarif de la: 160 lei camera dubla/noapte

Situata la liziera padurii, in statiunea Azuga, Pensiunea Sylvester este o alegere inspirata pentru relaxare, drumetii si practicarea sporturilor de iarna

Vezi detalii »
Pivnitele si Pensiunea Rhein & Cie
Tarif de la: 150 lei camera dubla/noapte

Situata la liziera padurii, in statiunea Azuga, Pensiunea Sylvester este o alegere inspirata pentru relaxare, drumetii si practicarea sporturilor de iarna.

Vezi detalii »
Vila Trifoiul
Tarif de la: 150 lei camera dubla/noapte

Vila Trifoiul situata spectaculos in inima padurii, pe drumul forestier din Azuga, este o alegere accesibila pentru o vacanta la munte.

Vezi detalii »

Azuga este un oras montan pitoresc, situat in nordul judetului Prahova si o binecunoscuta statiune turistica de iarna.
Initial statiunea Azuga a apartinut alaturi de alte localitati (Busteni, Poiana Tapului si Predeal) de comuna Predeal, fiind o vreme si resedinta acesteia.
De-a lungul timpului Azuga a fost un important centru industrial pentru Romania, prima fabrica construita fiind Fabrica de Sticla (1830), urmata de fabrica de cascaval construita in 1882, in 1885 fabrica de var hidraulic si fabrica de ciment, in 1887 fabrica de postav si fabrica de salam, in 1888 fabrica de cherestea, in 1892 fabrica de sampanie, in 1908 fabrica de samota si celebra fabrica de Bere ridicata in 1898 de catre specialistul Grund, fiind considerata cea mai importanta fabrica construita in Azuga.
Pentru impatimitii sporturilor de iarna, in Azuga se regasesc 7 partii de ski cu o lungime totala de 7 kilometri si 7 instalatii cu o lungime totala de 4 kilometri. Cele 7 partii de ski din Azuga sunt si principalele obiective turistice ale statiunii: Partia Cazacu Teleski (dificultate medie), Partia Cazacu –Varianta (dificultate medie), Babyski Cazacu (partie foarte usoara), Partia Sorica (dificultate medie), Partia Sorica Teleski (dificultate medie, instalatie iluminat nocturn), Partia Sorica Sud (dificultate usoara) si Partia Sorica La Stana (dificultate usoara).
Ofertele de cazare din statiunea Azuga sunt extrem de variate si de atractive, locatiile oferind o gama larga de servicii si facilitati.
In Azuga, pe langa minunatele partii de ski mai puteti descoperi povestea unui vin spumant desavarsit, La Pivnitele Rhein & C Azuga 1892 (cunoscute in trecut ca “Furnizorul Casei Regale” ).