Pagina 1 din 5.
1 2 ... 4 5 »
Hotel Adabelle
Tarif de la: 150 lei camera dubla/noapte

Hotelul Anabelle este situat in apropierea centrului istoric al Brasovului si ofera servicii si facilitati moderne.

Vezi detalii »
Hotel Alinalex
Tarif de la: 200 lei camera dubla/noapte

Situat intr-o zona linistita de la marginea orasului Brasov, langa Paradisul Acvatic, Hotelul Alinalex imbina utilitatea cu serviciile de calitate si conditiile deosebite de cazare.

Vezi detalii »
Hotel Ambient
Tarif de la: 270 lei camera dubla/noapte

Hotelul Ambient situat convenabil la granita dintre zona veche si zona de afaceri a orasului, ofera clientilor sai o arhitectura deosebita si servicii moderne.

Vezi detalii »
Hotel Apollonia
Tarif de la: 190 lei camera dubla/noapte

Situat in proximitatea centrului vechi al Brasovului, Hotelul Apollonia ofera o gama larga de optiuni si servicii reprezentative stilului dumneavoastra de viata.

Vezi detalii »
Aro Palace
Tarif de la: 110 euro camera dubla/noapte

Amplasat rafinat in centrul istoric al Brasovului si cu o istorie de peste 70 de ani, Hotelul Aro Palace imbina intr-un mod placut facilitatile moderne cu o atmosfera eleganta.

Vezi detalii »
Hotel Atlas
Tarif de la: 220 lei camera dubla/noapte

Amplasat convenabil la intrarea in orasul Brasov, Hotelul Atlas ofera confort, accesibilitate si un ambient generos.

Vezi detalii »
Hotel Bella Muzica
Tarif de la: 260 lei camera dubla/noapte

Gazduit de o cladire neoclasica, veche de 400 de ani si de centrul istoric al Brasovului, Hotelul Bella Muzica ofera facilitati moderne intr-o atmosfera incarcata de istorie.

Vezi detalii »
Hotel Belvedere

Situat ideal pe drumul ce duce in Poiana Brasov, Hotelul Belvedere ofera oaspetilor sai o vedere panoramica a Brasovului si un restaurant exceptional.

Vezi detalii »
Hotel Bielmann

Amplasat in localitatea saseasca Sanpentru si la 5 km de Brasov, Hotelul Bilemann este o adevarata oaza de relaxare.

Vezi detalii »
Hotel Brasov

Amplasat intr-o zona linistita din aproprierea centrului istoric, Hotelul Brasov ofera o gama variata de servicii si facilitati.

Vezi detalii »
Hotel Capitol

Situat langa Parcul Central al Brasovului, Hotelul Capitol reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa intregeasca farmecul pitoresc al orasului Brasov.

Vezi detalii »
Casa Cranta

Gazduit intr-o superba creatie brancoveneasca a anilor 30', Hotelul Casa Cranta ofera o panorama de exceptie spre Tampa.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 5.
1 2 ... 4 5 »

Situat in partea central-estica a Romaniei, Brasovul este o metrolpola mereu in miscare, cu stradute si case cochete, pline de istorie, alaturi de cartiere moderne si cladiri contemporane.
Oras al traditiilor si al caselor crosetate, plin de culoare, gust si aroma, Brasovul nu dezamageste atunci cand este vorba despre adaptarea la nou.
Primele atestari documentare ale Brasovului dateaza din 1235 si aduc aminte despre unirea mai multor nuclee aparute de-a lungul timpului in Bartolomeu, Cetatea sau Corona, Schei, Blumana, Noua, Darste, Honterus si Stupini.
La un secol de la prima atestare documentara, pe teritoriul Brasovului se gasea deja o asezare fortificata cu ziduri de piatra, turnuri de aparare si bastioane, ce purta numele de „Cetatea celor sapte Bastioane“.
Scheii Brasovului, cea mai veche si incarcata de spiritualitate zona a Brasovului, pastreaza si astazi cu grija marturii ale civilizatiei brasovene. Tot in Scheii Brasovului, cultura si invatamantul si-au croit un loc important in viata brasovenilor prin Prima scoala romaneasca (construita in 1495) si prin umanistul Johannes Honterus, care a infiintat o scoala, o biblioteca si o tiparnita.
Biserica Neagra ce dateaza din secolul XIV, este poate cel mai faimos obiectiv turistic si cea mai fotografiata cladire din Brasov, fiind vizitata anual de mii de turisti din toata lumea.
Printre principalele obiective turistice din Brasov se numara si Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Casa Sfatului, Piata Sfatului, Casa Hirscher, Muzeul Muresenilor, Prima Scoala Romaneasca, Strada Sforii, Turnul Alb si Turnul Negru.
Orasul Brasov ofera turistilor peste 5.000 de locuri de cazare in hoteluri, vile si pensiuni de diferite categorii.
In orasul Brasov, turistii se pot bucura de racoarea muntilor, frumusetea cladirilor si monumentelor medievale bine intretinute, confortul spatiilor de cazare, ospitalitatea restaurantelor cu specific si de varietatea locurilor pentru cumparaturi.