Casa Freya
Tarif de la: 300 lei camera dubla/noapte

Amplasata privilegiat intr-un cadru linistit din cartierul Zamora, Casa Freya se evidentiaza printr-o arhitectura spectaculoasa si servicii ireprosabile.

Vezi detalii »
Complex Cochet
Tarif de la: 280 lei camera dubla/noapte

Amplasat intr-un cadru montan de exceptie, Complexul Cochet din Poiana Tapului este o alegere inspirata de vacanta.

Vezi detalii »
Complex Gura Diham
Tarif de la: 100 lei camera dubla/noapte

Complexul Gura Diham frumos inconjurat de padure, este in orice anotimp o alegere inspirata.

Vezi detalii »
Hotel Caraiman Busteni
Tarif de la: 120 lei camera dubla/noapte

Cu o amplasare privilegiata in centrul statiunii Busteni, Hotelul Caraiman reprezinta o varianta accesibila de cazare si masa.

Vezi detalii »
Hotel Club Austria
Tarif de la: 119 euro camera dubla/noapte

Inconjurat spectaculos de padure, Hotelul Boutique Club Austria din Poiana Tapului, reprezinta o alegere ideala pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Silva
Tarif de la: 210 lei camera dubla/noapte

Amplasat spectaculos la poalele Caraimanului, langa teleferic, Hotelul Silva din Busteni este locul ideal pentru un sejur la munte.

Vezi detalii »
Pensiunea Bacolux
Tarif de la: 100 lei camera dubla/noapte

Pensiunea Bacolux impleteste in mod armonios facilitatile de cazare cu aspectul rustic specific constructiilor montane.

Vezi detalii »
Vila Leonida
Tarif de la: 58 euro camera dubla/noapte

Vila Leonida este un pretext elegant pentru o vacanta intr-o atmosfera de vis.

Vezi detalii »

Pe valea superioara a Prahovei si la poalele semetilor Bucegi se iveste statiunea Busteni, una dintre cele mai populare destinatii turistice montane din Romania.
Pazita de doi bravi gardieni, muntii Bucegi si muntii Baiului, statiunea Busteni este „raspunzatoare” pentru piesajele dramatice care reusesc sa impresioneze pana si pe cel mai pretentios turist.
Povestea statiunii Busteni se contopeste in mare parte cu povestea familiei Carol Schiel si cu istoria unei industrii care a dainuit vreme de peste un secol. Existenta Fabricii de Hartie „C&S Schiel, Succesorii-Busteni” a avut un rol extrem de important in dezvoltarea orasului montan din zilele noastre.
La scurt timp dupa construirea fabricii de hartie, apare si fenomenul numit „schi”, datorita caruia a fost posibila aparitia unui numar mare de vile de o frumusete aparte si un bun motiv de a scapa de „agitatia marilor orase”.
In anul 1899, localnicii statiunii Busteni au fost martorii achizitionarii unui vehicul nemaintalnit pana atunci in Romania: prima locomotiva electrica, comandata la uzinele germane Orenstein & Koppel-Berlin (astazi o atractie turistica locala).
Pe varful Muntilor Caraiman, deasupra orasului Busteni troneaza un monument comemorativ inalt de 25 m, Crucea Eroilor Neamului, construit intre anii 1926 - 1928 in memoria eroilor cazuti in primul razboi mondial, la initiativa reginei Maria.
Astazi statiunea Busteni, detine cea mai moderna partie de schi din tara, partia Kalinderu, la care se mai adauga inca alte 10 partii, cu grade diferite de dificultate, de la usor la dificil, unele dotate si cu tunuri de zapada artificiala sau nocturna.
Partiile de schi din Busteni sunt foarte bine amenajate si se adreseaza atat incepatorilor cat si avansatilor precum si familiilor.
In ultimi ani in orasul Busteni au fost facute investitii majore pentru a marii capacitatea de cazare si a imbunatatii calitatea serviciilor turistice oferite.
Turistii statiunii Busteni pot alege intre serviciile turistice atractive oferite de catre hoteluri, pensiuni si vile.