Hotel Atlantic
Tarif de la: 169 lei camera dubla/noapte

Gazduit de centrul orasului Oradea, Hotelul Atlas ofera o varianta inedita de cazare si masa.

Vezi detalii »
Hotel Continental Forum
Tarif de la: 35 euro camera dubla/noapte

Situat spectaculos pe malul raului Crisul Repede, Hotelul Continental Forum impresioneaza prin arhitectura impozanta si prin serviciile moderne.

Vezi detalii »
DoubleTree By Hilton Oradea
Tarif de la: 350 lei camera dubla/noapte

Situat in zona verde a orasului Oradea, DoubleTree by Hilton este un hotel modern, perfect ce ofera facilitati de inalta calitate pentru un sejur cat mai confortabil.

Vezi detalii »
Hotel Elite
Tarif de la: 65 euro camera dubla/noapte

Cu o localizare privilegiata la cateva minute de strandul Municipal Oradea, Hotelul Elite este alegerea perfecta pentru o vacanta relaxanta.

Vezi detalii »
Hotel Ramada Oradea
Tarif de la: 60 euro camera dubla/noapte

Localizat spectaculos in Oradea, Hotelul Ramada ofera un design modern intr-un ambient deosebit.

Vezi detalii »
Hotel Vulturul Negru
Tarif de la: 91 euro camera dubla/noapte

Localizat in centrul orasului Oradea, intr-o superba cladire Art Nuveau, Hotelul Vulturul Negru impresioneaza printr-o atmosfera calda si primitoare.

Vezi detalii »
Qui Hotel Rooms
Tarif de la: 39 euro camera dubla/noapte

Situat intr-o zona linistita din centrul Oradiei, Qiu Hotel vine in intampinarea oaspetilor cu un concept nou ce pune accent pe intimitate si libertate

Vezi detalii »

Oradea situata in Vestul Romaniei, la granita cu Ungaria, este un superb oras ce combina rafinat o amplasare si un climat bun cu arhitectura baroca din epoca Romanticului.
Primele evidente ce atesta locuirea zonei Oradiei dateaza din anul 1113 si au fost gasite pe o diploma a abatiei benedictine din Zobor.
De-a lungul Evului Mediu, cetatea ce gazduieste astazi zona Oradea a devenit loc prielnic de convietuire, pentru un numar considerabil de etnii care a contribuit la stabilirea componentei etnice a Oradiei (romani, maghiari, austrieci, slovaci, evrei si turci).
Oradea este un important centru istoric-cultural, reprezentat spectaculos de minunata arhitectura a centrului urbei, unde pot fi recunoscute diferite stiluri: baroc, clasicist, eclectic, seccesion.
Turistii pasionati de arta si cultura au la indemana o serie spectaculoasa de obiective turistice:
Cetatea Oradiei, construita in secolul XI, reprezinta o adevarata emblema a orasului, ce se individualizeaza printr-o forma pentagonala unica in Estul Europei.
Palatul Vulturul Negru, construit in stil secession.
Palatul Episcopiei Greco-Catolice, construit in stilul eclectic cu influente neogotice.
Palatul Rimanoczy senior, edifiuciu ce reproduce palatul venetian Ca d'Oro.
Palatul Baroc (secolul XVIII), ce adaposteste Muzeul Tarii Crisurilor care impreuna cu Bazilica Romano-Catolica si cu Sirul Canonicilor, formeaza cel mai mare complex de cladiri construite in acest stil arhitectural in România.
In Piata Unirii din Oradea turistii pot vizita cele trei superbe biserici, din care doua sunt ortodoxe.
Proprietarii de pensiuni si hoteluri din Oradea vin in intampinarea turistilor cu oferte de cazare cat mai variate si mai adaptate fiecarei cerinte.