Pagina 1 din 3.
1 2 3 »
Alpin Resort

Gazduit spectaculos de centrul statiunii Poiana Brasov, Hotelul Alpin se evidentiaza printr-o arhitectura moderna si prin servicii de lux.

Vezi detalii »
Aparthotel Alpin

Amplasat privilegiat in centrul statiunii Poiana Brasov, Aparthotelul Alpin dispune de un design modern si este in orice anotimp o alegere perfecta.

Vezi detalii »
Hotel Acasa La Dracula 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Inconjurat spectaculos de padure, Hotelul Acasa la Dracula din Poiana Brasov, impresioneaza printr-un design special si prin servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Aurelius Imparatul Romanilor 5* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Amplasat impunator in centrul statiunii Poiana Brasov, pe malul lacului Miorita, Hotelul Aurelius Imparatul Romanilor aduce oaspetilor rafinamentul si nobletea caracteristice Alpilor Tirolezi.

Vezi detalii »
Hotel Bradul 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Cu o localizare excelenta in apropierea partilor de schi si inconjurat de padure, Hotelul Bradul reuneste intr-o ambianta ospitaliera toate ingredientele necesare unei vacante de neuitat in Poiana Brasov.

Vezi detalii »
Hotel Condor 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Hotelul Condor este amplasat privilegiat in centrul statiunii Poiana Brasov, in vecinatatea Hotelului Piatra Mare si a partiilor de schi Postavarul si Bradul.

Vezi detalii »
Hotel Edelweiss 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Situat in partea de sud a statiunii, in apropierea telefericului si a partiei de ski, Edelweiss Poiana Hotels 4* ofera una din cele mai fascinante privelisti ce poate fi observata din Poiana Brasov.

Vezi detalii »
Hotel Escalade 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Hotelul Escalade din Poiana Brasov este amplasat in proximitatea telecabinei Kanzel si a Telegondolei Express fiind astfel alegerea ideala pentru skiori.

Vezi detalii »
Hotel Miraj 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Situat intr-o zona linistita, departe de stresul cotidian, Hotelul Miraj din Poiana Brasov este o alegere avantajoasa in orice anotimp.

Vezi detalii »
Hotel Piatra Mare 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Cu un design impunator si cu o amplasare in cel mai inalt punct al Poienii Brasov, Hotelul Piatra Mare este o alegere rafinata in orice anotimp.

Vezi detalii »
Hotel Poiana 3* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Confortabil si cu o atmosfera relaxanta, Hotelul Poiana este o alegere accesibila pentru iubitorii sporturilor de iarna si de natura.

Vezi detalii »
Hotel Poiana Ursului 4* - Poiana Brasov - cazare in Romania

Amplasat intr-o zona linistita din Poiana Brasov, Hotelul Poiana Ursului este alegerea ideala pentru cei care doresc o vacanta relaxanta si confortabila.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 3.
1 2 3 »

Poiana Brasov este o frumoasa statiune recomandata cu precadere iubitorilor sporturilor de iarna, fiind o atractie turistica cu renume international, si totodata un cartier al orasului Brasov.
Primii schiori au urcat in Poiana Brasov inca din anul 1895, dar ca si popularitate, statiunea a devenit cunoscuta in anul 1906 datorita primul concurs de schi.
Cea mai buna alegere de relaxare pentru perioada de iarna este o vacanta la munte, din acest motiv Poiana Brasov atrage anual numerosi turisti si calatori din intreaga lume datorita traseelor sale pentru ski bine amenajate, hotelurilor luxoase si a peisajelor montane incredibile.
Partiile statiunii Poiana Brasov se adreseaza deopotriva incepatorilor si intermediarilor, turistii beneficiind de doua linii de telecabina si una de telegondola care asigura accesul spre culmile Postavarului, la care se adauga, sezonier, mai multe linii de teleski.
Turistii aflati in Poiana Brasov pentru ski si snowboard pot opta intre urmatoarele partii:
- Partia Lupului: Neagra, 2860 m
- Partia Sulinar: Rosie, 2500 m
- Partia sub Teleferic: Neagra, 495 m si Rosie 2200m
- Partia Slalom Poiana: Neagra, 575 m
- Partia Ruia: Neagra, 540 m
- Partia Bradul: Albastra, 465 m
- Partia Kanzel: Neagra, 450 m
- Partia Stadion: Albastra, 325 m
Posibilitatile de cazare in Poiana Brasov nu sunt neaparat cele mai ieftine din tara, insa hotelurile, pensiunile si vilele ofera servicii si facilitati de inalta calitate.
Poiana Brasov a devenit atragatoare si datorita restaurantelor confortabile cu bucatarie traditionala si internationala, discotecilor zgomotoase si barurilor moderne.