Pagina 1 din 2.
1 2 »
Cabana Trei Brazi

Gazduita de o superba poiana si inconjurata de padure, Cabana Trei Brazi este amplasata la o altitudine de 1128 m si ofera peisaje spectaculoase.

Vezi detalii »
Cabana Vanatorilor

Cu o amplasara privilegiata in inima muntilor, la 1 km de Predeal, Cabana Vanatorilor este o alegere rafinata de cazare si masa.

Vezi detalii »
Complex Eden

Localizat intr-o zona linistita de langa Cabana Cioplea, Complexul Eden pune la dispozitia turistilor toate facilitatile unei unitati de cazare de 3 stele.

Vezi detalii »
Hotel Andy

Situat pe drumul spre Cabana Trei Brazi, intr-un cadru montan feeric, Hotel Andy este o alegere confortabila si relaxanta.

Vezi detalii »
Hotel Artmontana 3* - Predeal - cazare in Romania

Amplasat la intrarea in Predeal dinspre Brasov, Hotel Artmontana va propune sa descoperiti aerul specific perioadei interbelice.

Vezi detalii »
Hotel Belvedere

Amplasat intr-o zona linistita din Predeal si inconjurat majestuos de munti, Hotelul Belvedere este o alegere inspirata in orice anotimp.

Vezi detalii »
Hotel Cabana Schorilor

Localizat privilegiat la baza partiei Clabucet din Predeal, Hotelul Cabana Schiorilor este o alegere perfecta pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Hotel Dragului

Hotelul Dragului este amplasat accesibil in centrul orasului Predeal, la cateva minute de partia Clabucet.

Vezi detalii »
Hotel Hera

Amplasat in vecinatatea partiei Clabucet din Predeal, Hotelul Hera este o alegere accesibila de cazare.

Vezi detalii »
La Susai

Amplasat in inima padurii si strajuit spectaculos de munti, Hotelul La Susai impresioneaza prin atmosfera si servicii.

Vezi detalii »
Hotel Orizont

Cu o pozitionare privilegiata la liziera padurii si cu o noua infatisare, Hotelul Orizont din Predeal impresioneaza prin rafinament si confort.

Vezi detalii »
Hotel Piemonte

Amplasat in centrul statiunii Predeal, Hotelul Piemonte este locul perfect atat pentru vacante de neuitat cat si pentru organizarea de intalniri de afaceri.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Cunoscut ca si orasul cel mai inalt din tara, orasul Predeal este situat privilegiat pe valea superioara a Prahovei si strajuit spectaculos de munti. Frumoasa statiune reuseste sa isi impresioneze turistii an de an cu vederi spectaculoase si aer curat.
Sapaturile efectuate in Predeal au confirmat popularea zonei inca din perioada neoliticului.
Cel mai important eveniment in dezvoltarea localitatii Predeal l-a constituit construirea caii ferate Bucuresti-Predeal inceputa in anul 1876.
Primul Consiliu Comunal cu resedinta la Predeal se constituie in anul 1885, Primaria functionand in incinta scolii de langa manastire.
In prezent, Predealul este o alegere inspirata in special pentru practicarea sporturilor de iarna, oferind posibilitatea de a schia pe 8 partii cu grade diferite de dificultate, telescaun de la Clabucet Sosire la Clabucet Plecare, teleschi si tele-baby la Clabucet Sosire, Clabucet Plecare, Orizont si Trei Brazi.
Pentru cei care iubesc spectacolele pe gheata, Predealul ofera doua pationare: primul aflandu-se in cadrul complexului “Fulg de Nea”, langa partia Clabucet iar cel de-al doilea langa piata agroalimentara. Turistii se pot bucura si de numeroasele trasee pentru ATV, biciclete sau motoare enduro.
Pe langa partii si patinoare, in Predeal se gaseste si o gama variata de restaurante unde turistii se pot delecta cu bucate specifice zonei sau din bucataria internationala, dar si baruri sau cluburi ce fac deliciul turistilor dornici de distractie!
Statiunea Predeal ofera turistilor peste 5200 locuri de cazare, in hoteluri, vile si cabane.
Printre principalele obiective turistice ale statiunii Predeal se numara:
- Manastitrea Predeal
- Vila Caprioara (fosta vila a Maresalului Ion Antonescu)
- Prima scoala Predeal