Hotel Edel House

Localizat elegant la poalele Cetatii Rasnov, Hotelul Edel House reuseste sa puna intr-un echilibru perfect rafinamentul, stilul si traditia.

Vezi detalii »
Casa Contelui

Vegheata spectaculos de paduri si munti, Pensiunea Casa Contelui reuneste intr-o ambianta relaxanta si selecta toate ingredientele necesare unei vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Pensiunea Cheile Rasnoavei

Amplasata spectaculos in imprejurimile Cheilor Rasnoavei, Pensiunea Cheile Rasnoavei este o alegere rafinata de cazare si masa.

Vezi detalii »
Pensiunea La Noi

Pensiunea La Noi din Rasnov este amplasata spectaculos in mijlocul naturii si este in orice anotimp o alegere inspirata.

Vezi detalii »
Pensiunea Panicel

Amplasata la liziera padurii nu departe de cetatea Rasnov, Pensiunea Panicel te poarta intr-o lume de poveste unde caii, gradinile, lacurile si facilitatile creeaza vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Pensiunea Rasnov 3* - Rasnov - cazare in Romania

Situata la liziera padurii si la cateva minute de centrul orasului Rasnov, Pensiunea Rasnov impresioneaza prin facilitatile moderne de cazare si masa.

Vezi detalii »
Pensiunea Rosenau

Pensiunea Rosenau amplasata in centrul orasului Rasnov chiar sub cetatea Rasnovului, impleteste rafinat serviciile moderne de cazare cu atmosfera relaxanta.

Vezi detalii »

Cochet si misterios, orasul Rasnov este situat spectaculos in partea superioara a Tarii Barsei si dezvaluie oaspetilor sai povesti frumoase cu cavaleri si printese.
Orasul Rasnov sau Orasul Rozelor este mentionat pentru prima data in anul 133 intr-un document emis de Carol Robert de Anjou.
Evolutia orasului Rasnov este strans legata de Drumul Branului, cea mai importanta legatura trasncarpatica medievala, devenind astfel al doilea targ ca marime din Tara Barsei.
Atractia principala a orasului o reprezinta Cetatea Rasnovului, construita intre secolele XIII-XIV, cu scopul de aparare impotriva atacurilor tatarilor, astazi un important monument cu un imens potential turistic si cultural.
In ultimul timp Cetatea Rasnov este gazda mai multor evenimente culturale si artistice, precum Festivalul de Film Istoric, Festivalul Medieval “Turnirul Cetatilor”, Balul Calusarilor sau Sarbatoarea Rozelor.
Printre principalele obiective turistice din Rasnov se numara:
• Ansamblul bisericii evanghelice fondat intre secolele XIV-XVIII
• Biserica “Sf. Nicolae” , ctitorita in anul 1384
• Situl arheologic “Dealul Cetatii”
• Castrul roman Cumidava
• Cheile Rasnoavei
• Pestera Rasnoavei
• Pestera Valea Cetatii
Cunoscut si ca zona turistica, Rasnovul reuseste de fiecare data sa impresioneze cu imprejurimile si cu amabilitatea oamenilor.
Proprietarii de hoteluri, pensiuni sau vile din orasul Rasnov vin in intampinarea oaspetilor in fiecare an cu oferte cat mai atractive de cazare si masa.