Cabana de Vanatoare 3* - Sambata - cazare in Romania

Cocheta si cu o amplasara ideala in milocul unei frumoase paduri de brad din Sambata de Sus, Cabana de Vanatoare imbina in chip desavarsit linistea cu facilitatiile moderne de cazare.

Vezi detalii »
Cabana Eden - Sambata - cazare in Romania

Situata la liziera padurii si la cateva minute de Manastirea Sambata de Sus, Cabana Eden ofera un colt de rai si o atmosfera relaxanta.

Vezi detalii »
Hotel Diana 3* - Sambata - cazare in Romania

Cu o localizare privilegiata in mijlocul naturii si nu departe de Manastirea Brancoveanu, Hotelul Diana este in orice anotimp o alegere accesibila de cazare si masa.

Vezi detalii »
Pensiunea Miruna

Departe de agitatia cotidiana, Pensiunea Miruna din Sambata de Sus ofera facilitati moderne de cazare si o atmosfera montana eleganta.

Vezi detalii »
Pensiunea Poiana Izvorului

Prietenoasa si eleganta, Pensiunea Poiana Izvorului din Sambata de Sus, ofera oaspetilor sai o oaza de relaxare.

Vezi detalii »

La poalele Muntilor Fagaras, intr-un superb luminis, se iveste Sambata de Sus, un sat cochet ce adaposteste celebra Manastire Brancoveanu (Sambata de Sus).
Apropierea de muntii Fagaras, face ca Sambata de Sus sa fie o alegere frumoasa pentru iubitorii de vacante sau sejururi in inima naturii.
Principalul obiectiv turistic al zonei este Manastirea Sambata de Sus, ctitorita in jurul anului 1696, de catre domnitorul Constantin Brancoveanu, domn al Tarii Romanesti .
Manastirea Sambata de Sus, cunoscuta si sub denumirea de Manastirea Brancoveanu, este un important asezamant monahal de calugari.
Astazi noul si traditia, istoria si actualitatea se intalnesc intr-un spectaculos ansamblu manastiresc,creand un colt de rai, unde murmurul raului Sambata se impleteste magic cu rugaciunile calugarilor.
Muzeul Manastirii Sambata de Sus detine una din cele mai bogate colectii de picturi vechi pe sticla, icoane pe lemn, vesminte preotesti, manuscrise, pergamente, scrisori, precum si o valoroasa colectie de obiecte de cult.
Pensiunile si vilele turistice din zona Sambata de Sus ofera intr-o ambianta deosebita, cazare si mancare traditionala, aer curat si o atmosfera de vis.
Printre posibilitatile de cazare din Sambata de Sus se numara Hotelul Diana, Poiana Izvorului sau Cabana de Vanatoare.