Pagina 1 din 2.
1 2 »
Casa Luxemburg

Casa Luxemburg este situata intr-o cocheta cladire de sec XIII din centrul vechi al orasului Sibiu si ofera oaspetilor sai cazare si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Casa Salzburg

Localizata la cateva minute de centrul orasului Sibiu, Casa Salzburg reprezinta o alegere ideala pentru petrecerea vacantelor.

Vezi detalii »
Golden Tulip Ana Tower

Situat privilegiat intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei, Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu ofera servicii de inalta calitate pentru vacante "la inaltime".

Vezi detalii »
Hotel Ana

Hotelul Ana amplasat in apropierea Aeroportului International Sibiu, este o alegere perfecta de cazare si masa pentru turismul de tranzit si de afaceri.

Vezi detalii »
Hotel Casa Moraru

Intim si cu o asezare deosebita, Hotelul Casa Moraru din Sibiu ofera oaspetilor sai conditii excelente de cazare.

Vezi detalii »
Continental Forum Sibiu

Amplasat in imediata apropiere a centrului istoric din Sibiu, Hotelul Continental Forum imbina intr-un mod rafinat facilitatile moderne de cazare si masa cu atmosfera eleganta.

Vezi detalii »
Hilton Sibiu

Situat la cateva minute de Aeroportul International Sibiu, langa padurea Dumbrava, Hotelul Hilton dispune de servicii si facilitati personalizate de cazare si masa.

Vezi detalii »
Hotel Ibis

Cu o arhitectura impozanta si cu o amplasare privilegiata pe artera principala a orasului Sibiu, Hotelul Ibis este alegerea perfecta pentru turismul de afaceri si pentru turismul cultural.

Vezi detalii »
Imparatul Romanilor Sibiu

Cu o localizare de exceptie in centrul istoric al orasului Sibiu, Hotelul Imparatul Romanilor este o alegere inedita de cazare si masa.

Vezi detalii »
Hotel Ramada Sibiu

La granita dintre vechi si nou, Hotelul Ramada din Sibiu ofera confortul si dotarile necesare unei vacante de neuitat.

Vezi detalii »
Levoslav House

Amplasata rafinat langa Piata Mare din Sibiu, Levoslav House reprezinta intotdeauna o alegere minunata de cazare.

Vezi detalii »
Pensiunea Casa Baciu

Amplasata in centrul istoric al orasului Sibiu si la cateva minute de zona pietonala, Pensiunea Casa Baciu reprezinta o alegere accesibila de cazare si masa.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

Situat in partea sudica a Transilvaniei, pe raul Cibin si in apropierea muntilor Fagaras, Sibiul este un oras fascinant ce raspandeste un aer medieval de poveste.
Incarcat de simboluri, istorie fascinanta si o atmosfera primitoare, Sibiul este unul dintre centrele majore de cultura si turism a Romaniei.
Primele relatari oficiale despre zona Sibiului dateaza din anul 1191, cand Papa Celestin al III-lea aminteste intr-un document despre o colonie de germani cu resedinta in Cibinium (denumirea Sibiului in acea vreme).
In secolul al XIV-lea, orasul Sibiu (Hermannstadt la acea vreme) devine un mare centru comercial, urmand ca timp de secole sa fie considerat cea mai importanta cetate germana din Transilvania.
Secol XX, gaseste orasul Sibiu in plina ascensiune, fiind al 3-lea oras din Imperiul Austro-Ungar iluminat electric si al doilea oras in care se introduce tramvaiul electric.
Astazi Sibiul este un oras al artelor si al culturii, o combinatie fascinanta de vechi si nou, arhitectura si modernism.
Ziua in orasul Sibiu, turistii pot opta pentru o plimbare pe cochetele stradute din centrul istoric, ce abunda in muzee, restaurante, cafenele si magazine; iar seara pot descoperi viata vibranta de noapte. De asemenea, orasul Sibiu ofera evenimente culturale si artistice cat mai diverse pentru a putea satisface chiar si cele mai exigente cereri.
Printre cele mai iubite obiective turistice ale Sibiului se numara:
- Palatul Brukenthal
- Casa Artelor
- Casa Hecht
- Podul Minciunilor
- Muzeul Astra
- Catedrala Evanhelica
- Muzeul de locomotive
- Gradina Zoologica
- Parcul Subarin
- Muzeul de etnografie Universala
- Zidul cetatii
In ceea ce priveste posibilitatile de cazare, orasul Sibiu gazduieste un numar impresionant de pensiuni, hoteluri si vile, care isi asteapta oaspetii cu portile deschise, oferindu-le servicii si facilitati de inalta calitate.