Pagina 1 din 2.
1 2 »
Vilele Lucia

Cu o amplasare de vis si in vecinatatea Castelului Peles, Vilele Lucia "stralucesc" intr-un mod aparte, atragand toate privirile asupra lor.

Vezi detalii »
Casa Teo

Amplasata in inima padurii pe drumul ce duce la Cota 1400, Pensiunea Casa Teo din Sinaia ofera servicii rafinate de cazare si o atmosfera intima.

Vezi detalii »
Casa Tom 5* - Sinaia - cazare in Romania

Inconjurata de natura si aer curat, Casa Tom din Sinaia reuneste intr-o atmosfera relaxanta toate ingredientele necesare unei vacante de lux.

Vezi detalii »
Hotel Anda

Situat in inima orasului Sinaia, Hotelul Anda ofera servicii de cazare de inalta calitate intr-o ambianta relaxanta.

Vezi detalii »
Hotel Bastion

Amplasat spectaculos pe Domeniul Regal, Hotelul Bastion reprezinta o alegere rafinata pentru vacante de neuitat la doar 5 minute de Casteul Peles.

Vezi detalii »
Hotel Bucegi

Amplasat in centrul statiunii Sinaia, Hotelul Bucegi reprezinta o alegere perfecta pentru o vacanta superba la munte.

Vezi detalii »
Foisorul cu Flori

Amplasat spectaculos pe drumul cotei, Hotelul Foisorul cu Flori din Sinaia reprezinta o poarta spre taramul rafinamentului si al bun-gustului.

Vezi detalii »
Hotel International

Amplasat in centrul orasului Sinaia, Hotelul International reuneste intr-o ambianta selecta toate ingredientele necesare unei vacante perfecte la munte.

Vezi detalii »
Hotel Marami

Amplasat rafinat in vecinatatea Castelului Peles, Hotelul Marami din Sinaia ofera caldura si intimitatea dorita de fiecare pentru vacante de neuitat.

Vezi detalii »
New Montana

Localizarea privilegiata si atmosfera eleganta fac din Hotelul New Montana, alegerea perfecta pentru o vacanta de neuitat in statiunea Sinaia.

Vezi detalii »
Hotel Palace

Amplasat spectaculos in Parcul Ghica din Sinaia, Hotelul Palace readuce in sufletele oaspetilor atmosfera unui trecut regal

Vezi detalii »
Piatra Soimulu

Situat spectaculos in cartierul Cumpatu din Sinaia, Hotelul Piatra Soimului reprezinta in orice sezon o alegere inspirata de vacanta

Vezi detalii »
Pagina 1 din 2.
1 2 »

La poalele muntilor Bucegi, in inima unor peisaje uimitoare, se arata un oras cochet cu sange albastru ce poarta mandru numele de Sinaia.
Sinaia este o destinatie turistica magica si extravaganta unde legendele, casele spectaculoase, potecile mai putin umblate si tunelurile subterane secrete, starnesc si astazi interesul turistilor.
Istoria aparitie orasului Sinaia se imparte interesant intre ctitoria lui Mihail Cantacuzino, Manastirea Sinaia; descoperirea „Tablitelor de la Sinaia” (parte din tezaurul dacilor) si legendele locale care localizeaza Muntele Ascuns al Dacilor (Kogaion) in aceasta zona.
Impresionat de frumusetea Manastirii Sinaia si a imprejurimilor sale, in anul 1873 Regele Carol I hotaraste inceperea constructiei Castelului Peles dupa planurile arhitectilor Johannes Schultz si Karel Liman. Spectaculoasa Resedinta de Vara de inspiratie victoriana tarzie, gratie celor mai buni mesteri ai vremii este dotata cu tot comfortul imaginabil in epoca, incepand de la incalzirea centrala cu aer cald in ziduri si pardoseala, la instalatiile sanitare „contemporane” si pana la iluminatul electric.
Incarcat de istorie, eleganta si bogatie, Castelul Peles este una dintre cele mai rafinate atractii turistice ale Romaniei si o destinatie de top a Europei.
Printre principalele obiective turistice ale orasului Sinaia se numara:
- Castelul Pelisor
- Casa Memoriala George Enescu
- Casinoul Sinaia
- Stancile din Poiana Stanii
- Manastirea Sinaia
- Muzeul Rezervatiei Bucegi
- Gara Sinaia
- Casa Nicolae Iorga
- Vila Retezat
- Vila Luminis
Astazi Sinaia este o gazda perfecta si un centru cultural care “vorbeste” atat despre frumusete cat si despre practicarea sporturilor de iarna.
Sinaia dispune de 13 partii de schi cu grade de dificultate diferite, dintre cele mai populare sunt Valea Dorului, Valea Soarelui si Carp.
Atunci cand schiatul sau plimbatul pe munte devina o rutina, va puteti relaxa la o cina in rafinatele restaurante din centrul orasului Sinaia.
Cei tineri si dornici de after-ski parties, au la indemana o gama larga de puburi, cluburi sau cafenele.
Datorita monumentelor istorice si a partiilor de schi care atrag anual un numar impresionant de turisti romani si straini, statiunea Sinaia isi imbunatateste de fiecare data capacitatea de cazare si masa, oferind hoteluri si pensiuni pentru toate gusturile si buzunarele.