Complex Turistic Cormoran

Complexul turistic Cormoran situat in inima Deltei, ofera o gama larga de servicii si facilitati pentru vacante relaxante intr-un colt de rai.

Vezi detalii »
Complexul Turistic Mila 35

Situat in inima Deltei Dunarii, la doar 3 mile distanta de orasul Tulcea, complexul Mila 35 se intinde pe o suprafata de 20.000 mp.

Vezi detalii »
Delta Nature Resort

Delta Nature Resort, situat pe malul lacului Somova in Delta Dunarii, este locul perfect pentru o vacanta unica in Europa.

Vezi detalii »
Hotel Egreta

Hotelul Egreta amplasat in inima Deltei Dunarii, in Dunovatu de Jos, este o oaza de frumusete salbatica.

Vezi detalii »
Hotel Mon Jardin

Mon Jardin este considerat poarta catre Delta Dunarii si unul dintre cele mai elegante hoteluri din zona.

Vezi detalii »
Hotel Safo

Hotelul Safo este amplasat in inima Deltei, pe bratul Sf. Gheorghe, la intrarea in complexul de lacuri Gorgova-Uzlina.

Vezi detalii »
Hotel Sunrise

Hotelul Sunrise din Delta Dunarii, se afla in Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii Vechi.

Vezi detalii »
Pensiunea Morena

Pensiunea Morena este situata ideal in Delta Dunarii, pe malul Lacului Murighiol si detine o arhitectura puternic influentata de specificul local.

Vezi detalii »

Apele Dunarii, care se varsa in Marea Neagra, formeaza cea mai mare si mai bine conservata delta din Europa. Delta Dunarii gazduieste peste 300 de specii de pasari si 45 de specii de pesti in numeroasele sale lacuri si iazuri.
Superba rezervatie este formata din numeroase lacuri cu apa dulce interconectate prin canale inguste oferind intinderi imense de vegetatie acvatica. Delta Dunarii este cea mai mare mlastina continua din Europa si cea de-a doua cea mai mare delta (Volga fiind cea mai mare), care include cea mai mare intindere de stuf din lume. Vegetatia deltei este dominata de stuf care formeaza insule plutitoare sau fixe. Complexul Razelm-Sinoie la sud cuprinde mai multe lagune sarate separate de mare printr-un banc de nisip.
Delta Dunarii a fost clasificata in 12 tipuri de habitate dupa cum urmeaza: acvatice, lacuri acoperite cu stuf ; "plaur", insule inundate, stuf si salcii inundate, paduri riverane de salcii si plopi; domenii de trestie, plaje de nisip si noroi; pajisti umede; pajisti uscate, asezari umane, zone nisipoase si stancoase, maluri abrupte si paduri.
Peste 300 de specii de pasari au fost inregistrate in Delta Dunarii, dintre care 176 de specii de rasa, cele mai importante fiind cormoranul, cormoranul pitic, pelicanul comun si pelicanul cret.