Hotel California
Tarif de la: 315 lei de persoana/sejur

Hotelul California este situat pe litoralul romanesc intre statiunile Cap Aurora si Jupiter, la numai 50 m de mare.

Vezi detalii »
Onix Safir
Tarif de la: 180 lei de persoana/sejur

Hotelul Onix Safir este situat in partea sudica a statiunii Cap Aurora, pe litoralul romanesc al Marii Negre, ideal pentru cei care doresc un concediu relaxant.

Vezi detalii »

Situata pe litoralul romanesc al Marii Negre intre Venus si Jupiter, Cap Aurora este una dintre cele mai mici statiuni, plaja sa avand o lungime de aproximativ jumatate de kilometru. Statiunea Cap Aurora, situata pe litoralul romanesc al Marii Negre, este considerata o oaza de liniste recomandata turistilor aflati in cautarea unei vacante tihnite.
Staiunea Cap Aurora este amplasata la capatul unui golf, pe o portiune de uscat ce seamana cu o peninsula, terenul fiind usor accidentat. Datorita locatiei sale dintr-o zona linistita a litoralului romanesc, statiunea Cap Aurora  este o destinatie ideala pentru familiile cu copii.
In statiunea Cap Aurora situata pe litoralul romanesc, pe langa plaja, turistii au acces la terenurile de golf sau de tenis din apropiere, care in ciuda dimensiunilor mici ofera o alternativa pentru petrecerea timpului liber.