Impact G
Tarif de la: 312 lei de persoana/sejur

Hotelul Impact G situat in zona centrala a Constinestului, la aproximativ 100 m de marea Neagra, ofera servicii si facilitati de calitate.

Vezi detalii »
Hotel Intim
Tarif de la: 347 lei de persoana/sejur

Hotelul Intim beneficiaza de o pozitionare ideala, la doar 130 de metri de plaja, ce ofera o priveliste superba asupra "Epavei".

Vezi detalii »
Hotel Tiberius
Tarif de la: 240 lei de persoana/sejur

Hotel Tiberius este amplasat in zona centrala, in apropierea garii vechi, la circa 100 m de plaja si este format din doua corpuri deservite fiecare de cate o terasa.

Vezi detalii »
Pensiunea Maria
Tarif de la: 309 lei de persoana/sejur

Pensiunea Maria de pe litoralul romanesc, este amplasata ideal in zona epavei, la aproximativ 50 de metri de marea Neagra.

Vezi detalii »

Statiunea Costinesti este situata pe litoralul romanesc al Marii Negre la 31 de km de Constanta. Statiunea Costinesti este dominata de spiritul tinar si de "viata de noapte". Costinesti a evoluat dintr-un sat pescaresc in anul 1960 intr-o destinatie propice petrecetii vacantei de vara, foarte populata de tineri, in special de studenti.
Plaja statiunii Costinesti se intinde pe o suprafata de 9 km pe litoralul romanesc al Marii Negre si este considerata locul de intalnire al tinerilor de pretudindeni.
Unul dintre principalele puncte de atractie ale statiunii Costinesti, statiune situata pe litoralul romanesc insorit al Marii Negre, este epava ”Evanghelia”, o fosta nava comerciala ce a apartinut celebrului om de afaceri Aristotel Onasis si care a esuat la sfarsitul anilor 60 din cauza conditiilor atmosferice nevaforabile.
Un alt simbol al statiunii Costinesti este Obeliscul, realizat in anul 1970 ca si semnal de tabara.
Pe langa cluburi, terase si o plaja generoasa, statiunea Costinesti dispune si de un lac avand o adancime mica separat de mare prin cordoane de nisip.