Hotel Apollo
Tarif de la: 141 lei de persoana/sejur

Hotel Apollo aflat pe litoralul Marii Negre, ofera servicii si facilitati la standarde inalte, intr-o locatie extrem de indragita de turisti.

Vezi detalii »
Hotel Astoria
Tarif de la: 120 lei camera dubla/noapte

Hotelul Astoria are o arhitectura spectaculoasa si este situat in centrul statiunii Eforie Nord, la 50 m de plaja si ofera excelente conditii de cazare pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Bran Brad Bega
Tarif de la: 438 lei de persoana/sejur

Bran Brad Bega este un complex de 4 stele situat pe faleza litoralului romanesc, in zona Belona, la 20 m de plaja.

Vezi detalii »
Hotel Club Dunarea
Tarif de la: 378 lei de persoana/sejur

Hotelul Club Dunarea este amplasat in partea de sud a statiunii Eforie Nord, la aproximativ 500 m distanta fata de marea Neagra.

Vezi detalii »
Hotel Europa
Tarif de la: 225 euro de persoana/sejur

Hotelul Europa este amplasat intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra, la cateva minute distanta de centrul statiunii Eforie Nord.

Vezi detalii »
Hotel Fortuna
Tarif de la: 198 lei de persoana/sejur

Amplasat intr-un cadru natural din centrul statiunii Eforie Nord si la 10 minute de plaja, Hotelul Fortuna ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Mirage
Tarif de la: 517 lei de persoana/sejur

Hotelul Mirage este amplasat ideal pe litoralul romanesc al Marii Negre, pe plaja din Eforie Nord si ofera o atmosfera relaxanta si servicii impecabile.

Vezi detalii »
Hotel Terra
Tarif de la: 281 lei de persoana/sejur

Hotelul Terra se afla in centrul statiunii Eforie Nord, la 500 metri de plaja si la un km de lacul Techirghiol.

Vezi detalii »
Hotel Union
Tarif de la: 360 lei de persoana/sejur

Hotelul Union este amplasat in Eforie Nord, la 100 m de faleza si reprezinta locatia perfecta pentru dvs datorita arhitecturii si in special a serviciilor si facilitatilor de calitate oferite clientilor sai.

Vezi detalii »
Hotel Vraja Marii
Tarif de la: 244 lei de persoana/sejur

Hotelul Vraja Marii este situat in sudul statiunii Eforie Nord, pe spectaculoasa plaja Belona.

Vezi detalii »

Statiunea Eforie Nord este amplasata pe litoralul romanesc, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra, la 14 km de Constanta. Eforie Nord este considerata cea de a doua statiune de pe litoralul romanesc ca marime.
Vestita ca loc de tratament inca din secolul trecut, statiunea Eforie Nord de pe litoralul romanesc al Marii Negre a cunoscut in ultimii ani o expansiune in ceea ce priveste unitatile de cazare si alimentatie.
Statiunea Eforie Nord detine in prezent cele mai moderne centre de fizioterapie din tara, Sanatoriul Efosan si baza de tratament a Hotelului Europa (Ana Aslan Health SPA).
Eforie Nord ramane un oras presarat cu largi spatii verzi, arbori decorativi si strazi linistite, aflate in vecinatatea marii.
Plaja statiunii Eforie Nord are o lungime de 3-4 km este acoperita cu nisip fin si este delimitata de o faleza inalta de 15-20 cm.