Hotel Migador
Tarif de la: 378 lei de persoana/sejur

Hotelul Migador este o constructie moderna, situata la 50 metri de plaja si foarte aproape de baile de namol.

Vezi detalii »
Hotel Claudia
Tarif de la: 208 lei de persoana/sejur

Hotelul Claudia este situat in Eforie Sud, la aproximativ 250 metri de plaja si ofera servicii si facilitati moderne pentru o vacanta relaxanta pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »

Eforie Sud este o statiune estivala linistita situata pe litoralul romanesc intre Eforie Nord si Tuzla, frumos strajuita de Marea Neagra si Lacul Techirghiol. Statiunea Eforie Sud se bucura de spatii verzi, terase, iar prin faleza se deschide o splendida panorama.
Statiunea Eforie Sud dipune de stabilimente pentru bai calde cu apa din lac si impachetari cu namol, sanatoriu de recuperare si ortopedie, teatru de vara, cinematografe,terenuri de sport si peste 35 de hoteluri sau vile.
Din cauza eroziunii permanente, plaja este foarte ingusta si se intinde pe o lungime de 2 km.
Purtand intre cele doua razboaie mondiale numele de Carmen Silva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a Romaniei, statiunea Eforie Sud a fost prima statiune din Dobrogea care detinea un stabiliment balnear.
Statiunea
Eforie Sud este renumita si astazi pentru tratamentele pe care le pune la dispozitie, amplasamentul statiunii intre lacul Techirghiol  si Marea Neagra facand posibile atat cura heliomarina cat si cea cu namol.
Atractia principala a statiunii    Eforie Sud de pe litoralul romanesc o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul.