Complex hotelier Iris Mimoza
Tarif de la: 300 lei de persoana/sejur

Hotelul Iris Mimoza situat in centrul statiunii Jupiter, la 100 m de plaja, este o alternativa accesibila de cazare si masa.

Vezi detalii »
Hotel Capitol Jupiter
Tarif de la: 447 lei de persoana/sejur

Hotelul Capitol este situat in centrul statiunii Jupiter, pe malul marii Negre si ofera servicii si dotari de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Cometa
Tarif de la: 210 lei de persoana/sejur

Hotelul Cometa este situat ideal pe litoralul marii Negre, la cateva minute de centrul statiunii Jupiter si ofera o alternativa accesibila de cazare pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Delta
Tarif de la: 315 lei de persoana/sejur

Hotelul Delta este amplasat in statiunea Jupiter la numai 50 de metri de plaja, si se distinge prin calitatea si diversitatea serviciilor oferite.

Vezi detalii »
Hotel Majestic
Tarif de la: 330 lei de persoana/sejur

Hotelul Majestic este amplasat intre statiunea Jupiter si statiunea Neptun, pe malul lacului Jupiter la o distanta de 250 de m de plaja.

Vezi detalii »
Hotel Olimpic - Jupiter - litoralul romanesc
Tarif de la: 281 lei de persoana/sejur

Hotelul Olimpic din statiunea Jupiter, este situat pe malul marii Negre, in imediata vecinatate a plajei, si ofera un cadru relaxant si linistitor pentru o vacanta de neuitat pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »

Cocheta statiune Jupiter, situata pe litoralul romanesc, intr-un cadru natural pitoresc, intre Neptun si Venus, la numai 5 km de Mangalia, este reprezentat de o faleza intinsa, un lac si o padure.
Cu un farmec aparte statiunea Jupiter de pe litoralul romanesc al Marii Negre este recomandata atat pentru petrecerea unui sejur relaxant, cat si pentru urmarea unor tratamente.
Statiunea Jupiter ofera turistlor hoteluri moderne inconjurate de mult spatiu verde, ce asigura un aer curat si racoros chiar si in zilele toride.

Plaja din statiunea Jupiter comunica cu cea din statiunea Neptun aflandu-se in continuarea acesteia, pe litoralul romanesc al Marii Negre, si are o lungime de cateva sute de metri.
Statiunea Jupiter este relativ noua si dispune de numeroase hoteluri moderne, restaurante, baruri si cluburi de noapte, camping, cinematograf, terenuri de tenis si minigolf, bazine de inot etc.
Soarele si marea fac ca statiunea Jupiter sa fie un loc de vacanta preferat si un loc pentru tratamentul diferitelor afectiuni, precum hipotiroidie, limfatism, anemie secundara, decalcifiere, anumite dermatoze si boli reumatismale.