Pagina 1 din 3.
1 2 3 »
Hotel Ambasador Mamaia
Tarif de la: 818 lei de persoana/sejur

Hotel Ambasador este situat in nordul statiunii Mamaia, la aproximativ 50 metri de plaja.

Vezi detalii »
Hotel Amiral
Tarif de la: 506 lei de persoana/sejur

Hotelul Amiral situat pe malul Marii Negre, este ideal atat pentru o vacanta relaxanta cat si pentru o vacanta plina de activitati pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Arena Regia
Tarif de la: 293 euro de persoana/sejur

Spectaculosul hotel Arena Regia este situat in nordul statiunii Mamaia, in imediata apropiere a plajei si ofera o experienta inedita pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Aurora Mamaia
Tarif de la: 388 lei de persoana/sejur

Hotelul Aurora este situat in statiunea Mamaia, la 25 de metri de plaja, in imediata vecinatate a parcului Aquamagic.

Vezi detalii »
Bavaria Blu
Tarif de la: 681 lei de persoana/sejur

La cateva minute de orasul Constanta se iveste cochetul Hotel Bavaria Blu, ce impresioneaza prin servicii individualizate si design modern.

Vezi detalii »
Hotel Comandor
Tarif de la: 469 lei de persoana/sejur

Hotelul Comandor este situat pe malul Marii Negre, in celebra statiune Mamaia. Hotelul ofera servicii de calitate pentru o vacanta relaxanta pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Condor
Tarif de la: 531 lei de persoana/sejur

Hotelul Condor este situat pe plaja, in zona Cazinoului Mamaia, si ofera vederi privilegiate spre lac si spre mare.

Vezi detalii »
Hotel Del Mar
Tarif de la: 744 lei de persoana/sejur

Elegant si rafinat, Hotelul Del Mar din Mamaia ofera oaspetilor sai vacante de neuitat pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Delta Mamaia
Tarif de la: 281 lei de persoana/sejur

Hotelul Delta din Mamaia situat la 100 metri de plaja (langa Aqua Magic), ofera una dintre cele mai bune solutii de cazare pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Dorna
Tarif de la: 400 lei de persoana/sejur

Hotelul Dorna din Mamaia, dispune de o pozitie privilegiata la 100 m de plaja, cu vedere la mare si la lacul Siutghiol.

Vezi detalii »
Hotel Dunarea
Tarif de la: 447 lei de persoana/sejur

Hotelul Dunarea este amplasat la 100 m de plaja in sudul statiunii Mamaia, pe litoralul romanesc al Marii Negre, in proximitatea parcului de distractii Aqua Magic.

Vezi detalii »
Hotel Elegance
Tarif de la: 324 lei de persoana/sejur

Hotelul Elegance este situat la 80 m de plaja, in zona Cazinoului si ofera o ambianta deosebita, relaxanta si plina de confort.

Vezi detalii »
Pagina 1 din 3.
1 2 3 »

Mamaia este o frumoasa statiune de vara situata pe litoralul romanesc al Marii Negre, ce a aparut din necesitatea orasului Constanta de a avea o plaja moderna. Dupa 1920, familia regala intuieste potentialul turistic al statiunii Mamaia si construieste un mic palat in stil romanesc. In 1936 se construiste Hotelul Rex in stil colonial italian, care este si astazi printre cele mai luxoase resorturi din statiune.
Frumoasa plaja din statiunea Mamaia are o latime de peste 100 m si o lungime de peste 8 km. Vis-a-vis de mare se afla lacul Siutghiol, acesta fiind un lac marin cu o lungime de 8 km, nivelul apei fiind cu aproximativ 2 m peste nivelul marii.
Costruita special pentru vacantele cu familia, statiunea Mamaia, situata pe litoralul romanesc asigura o multime de facilitati sportive precum sporturile de apa, tenis, minigolf, etc.
In prezent, statiunea Mamaia este cea mai cautata destinatie de pe litoralul romanesc, unde plajele, terasele luxoase si bauturile scumpe fac deja parte din cartea de vizita.
Statiunea Mamaia isi incanta turistii cu hoteluri elegante, baruri si discoteci rafinate, parcuri de distractie, gradini si terenuri de sport.