Hotel Corsa
Tarif de la: 465 lei de persoana/sejur

Situat pe litoralul romanesc al Marii Negre, in statiunea Mangalia, Hotelul Corsa reuseste sa imbine frumusetea naturala cu modernitatea, oferind o excelenta vedere la mare si conditii moderne de cazare.

Vezi detalii »
Hotel Paradiso
Tarif de la: 1.023 lei de persoana/sejur

Hotel Paradiso amplasat ideal pe faleza orasului Mangalia, este o varianta excelenta pentru cei care doresc sa beneficieze de cele mai bune tratamente balneare de pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Vezi detalii »

Statiunea Mangalia cu o vechime istorica de peste 2.000 de ani, este considerata ca fiind cea mai importanta statiune balneoclimaterica permanenta de pe litoralul romanesc.
Printre principalele obiective turistice din statiunea Mangalia se numara una din cele mai vechi moschei din Romania (1590), Muzeul de arheologie, portul turistic, muzeul marinei si herghelia Mangalia.
In nordul lacului Mangalia, cu o suprafata de 261 ha, se gasesc izvoare cu apa mezotermala (26 – 28 grade Celsius), sulfuroasa.
Satiunea Mangalia, situata pe litoralul romanesc al Marii Negre, beneficiaza de un climat deosebit, asemanator celui mediteranean, cu veri toride si ierni blande.

Satiunea Mangalia are o plaja cu forma usor circulara, intinzandu-se intre digul de nord al Portului comercial Mangalia si plaja Saturn.