2D Resort & Spa
Tarif de la: 540 lei de persoana/sejur

Hotelul 2D este situat pe malul lacului Neptun, la cateva minute de centrul comercial al statiunii si la 300m de plaja si ofera facilitati moderne pentru o vacanta de neuitat pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Caraiman Neptun
Tarif de la: 214 lei de persoana/sejur

Hotelul Caraiman situat in centrul statiunii Neptun, la aproximativ 600 m de plaja ofera o varianta accesibila de cazare pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Clabucet
Tarif de la: 214 lei de persoana/sejur

Hotelul Clabucet se afla in centrul statiunii Neptun, la aproximativ 500 m de plaja, pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Miorita
Tarif de la: 375 lei de persoana/sejur

Hotelul Miorita din Neptun este amplasat la aproximativ 700 m de plaja si la 150 m de centrul statiunii.

Vezi detalii »
Hotel Romanta
Tarif de la: 150 lei de persoana/sejur

Hotelul Romanta este situat aproape de centrul statiunii Neptun, pe litoralul romanesc al marii Negre, la 650 m de plaja.

Vezi detalii »
Hotel Sara
Tarif de la: 300 lei de persoana/sejur

Hotelul Sara este amplasat pe malul lacului la 200 m de plaja, intr-o oaza de verdeata ce se intinde pe 5000 de metri patrati.

Vezi detalii »
Hotel Terra Neptun
Tarif de la: 214 lei de persoana/sejur

Hotelul Terra din Neptun este amplasat la aproximativ 350 m de plaja si ofera turistilor vacante relaxante pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Traian
Tarif de la: 236 lei de persoana/sejur

Hotelul Traian este situat in centrul statiunii Neptun, pe litoralul romanesc, langa drumul de acces catre plaja Steaguri.

Vezi detalii »

Statiunea Neptun este o destinatie estivala de pe litoralul romanesc al Marii Negre, adapostita de padure si situata in la 7 km de orasul Mangalia, in imediata vecinatate a statiunii Jupiter si la 38 kilometri de Constanta. Statiunea Neptun este combinatia ideala pentru o vacanta relaxanta si frumoasa.
Verdeata, confortul si calitatea fac din statiunea Neptun de pe litoralul romanesc locul preferat de petrecere a concediului pentru familiile cu copii.
Rafinata statiune Neptun ofera o gama larga de activitati si facilitati turistilor sai, incepand de la un cinematograf in aer liber, teatru de vara, azar Neptun, debarcaderul, terenuri de sport, un parc de distractii, doua terenuri de minigolf, facilitatile pentru sporturi nautice si pana la un sat de vacanta.
Statiunea Neptun detine una dintre cele mai frumoase plaje amenajate, “La Steaguri”, cu nisip fin si intrare lina in Marea Neagra.