Blaxy Premium Resort 5*
Tarif de la: 1.981 lei de persoana/sejur

Ideal pozitionat intre lacul Tatlageac si Marea Neagra, Blaxy Premium Resort este locatia ideala pentru a te bucura de vacanta impreuna cu familia sau cu prietenii.

Vezi detalii »
Hotel Amfiteatru
Tarif de la: 331 lei de persoana/sejur

Hotelul Amfiteatru beneficieaza de o amplasare privilegiata pe malul marii Negre, la cateva minute de centrul statiunii Olimp.

Vezi detalii »
Hotel Belvedere Olimp
Tarif de la: 177 lei de persoana/sejur

Hotelul Belvedere din statiunea Olimp este situat ideal pe litoralul romanesc al Marii Negre si ofera turistilor pe langa servicii si facilitati de calitate o priveliste superba asupra marii.

Vezi detalii »
Hotel Cocor
Tarif de la: 614 lei de persoana/sejur

Hotelul Cocor situat la 50 m de plaja, pe litoralul romanesc al marii Negre, intre statiunile Neptun si Olimp, este inconjurat de o oaza de verdeata.

Vezi detalii »
Hotel Craiova
Tarif de la: 214 lei de persoana/sejur

Hotelul Craiova este situat in Olimp, pe litoralul romanesc, intr-o zona linistita, la 75 m de plaja si la cateva minute de centrul statiunii.

Vezi detalii »
Hotel Slatina
Tarif de la: 214 lei de persoana/sejur

Hotelul Slatina este situat in partea de nord a statiunii Olimp, pe litoralul romanesc al marii Negre, la 200 m de plaja.

Vezi detalii »

Statiunea    estivala Olimp, din punct de vedere arhitectonic este considerata una dintre cele mai frumoase si aranjate statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre.
Frumoasa statiune Olimp situata la 6 km de Mangalia si la 38 de km de Constanta, atrage turistii de pretutindeni.
In statiunea Olimp se gasesc multe restaurante si terase ce ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste, precum si diverse programe folclorice.
Statiunea Olimp este un loc perfect pentru vacante si tratament, dispunand de plaje inguste si intime cu nisip fin. Pentru tratarea diferitelor boli se combina cu succes factorii naturali de clima cu procedurile clasice.