Hotel Aida
Tarif de la: 194 lei de persoana/sejur

Hotelul Aida este amplasat ideal pe faleza statiunii Saturn, pe litoralul romanesc si ofera vederi superbe asupra Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Balada
Tarif de la: 431 lei de persoana/sejur

Balada este un hotel modern situat ideal pe malul marii, ce ofera pe langa servicii si facilitati de calitate, vederi superbe asupra Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Cerna
Tarif de la: 250 lei de persoana/sejur

Hotelul Cerna din Saturn este amplasat ideal pe plaja litoralului romanesc si ofera turistilor vederi splendide asupra Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Cleopatra
Tarif de la: 469 lei de persoana/sejur

Cleopatra este un hotel modern, situat pe malul Marii Negre si ofera pe servicii de inalta calitate pentru o vacanta cat mai relaxanta pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Cupidon
Tarif de la: 239 lei de persoana/sejur

Hotelul Cupidon este situat in centrul statiunii Saturn, la numai 50 m distanta de plaja. Cupidon este un hotel foarte popular pe litoralul romanesc datorita faclitatilor si serviciilor moderne.

Vezi detalii »
Hotel Hora
Tarif de la: 431 lei de persoana/sejur

Hotelul Hora este situat in partea nordica a statiunii Saturn, pe litoralul romanesc al marii Negre, la 20 m de plaja.

Vezi detalii »
Hotel Sirena
Tarif de la: 431 lei de persoana/sejur

Serviciile ireprosabile cat si posibilitatea de tratament au asigurat succesul si recunoasterea acestui hotel situat pe lirolul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Siret
Tarif de la: 250 lei de persoana/sejur

Siret este un hotel de 2 stele situat in centrul statiunii Saturn, pe litoralul romanesc la 50 m de malul marii Negre.

Vezi detalii »

Statiunea Saturn este amplasata pe litoralul romanesc al Marii Negre, intr-un golf linistit la cateva minute de Mangalia si beneficiaza de doua sate de vacanta, un camping, restaurante, baruri, numeroase piscine, gradini de vara, terenuri de sport, cinematograf in aer liber si de un parc de distractii.
Pe langa posibilitatile de agrement statiunea Saturn dispune si de 21 de izvoare termale.
Cu o priveliste deosebita asupra litoralului romanesc al Marii Negre, statiunea Saturn isi incanta turistii cu locuri de distractie unice, cu posibilitatea de a practica diverse sporturi nautice si cu ore de echitatie.
Pe cei mici si nu numai ii asteapta parcul de distractii Aqua Park din cadrul hotelului Balada, ce ofera piscine, tobogane, baruri si jocuri pentru copii.

Statiunea Saturn  se bucura de peste 14.000 de locuri de cazare dispuse in hoteluri de 1*, 2*, 3* si un hotel de 4*, precum si in vile, pensiuni, casute de vacanta si campinguri.