Hotel Afrodita
Tarif de la: 831 lei de persoana/sejur

Hotelul Afrofita din Venus, este situat pe plaja si ofera un amestec elegant intre linistea Marii Negre, farmecul gradinilor englezesti si designul modern.

Vezi detalii »
Hotel Corina
Tarif de la: 233 lei de persoana/sejur

Hotelul Corina situat in statiunea Venus, la cateva minute de plaja Palace, este alegerea perfecta pentru un sejur confortabil si accesibil pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Florica
Tarif de la: 277 lei de persoana/sejur

Hotelul Florica inconjurat de verdeata, este situat in statiunea Venus, la o distanta de 50 de metri de plaja si ofera posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Lidia
Tarif de la: 221 lei de persoana/sejur

Hotelul Lidia este amplasat in centrul statiunii Venus, la 50 m de plaja si este un loc perfect pentru cei care apreciaza o vacanta linistita pe litoralul romanesc al marii Negre.

Vezi detalii »
Hotel Raluca
Tarif de la: 252 lei de persoana/sejur

Hotelul Raluca este situat in inima statiunii Venus, la 300 m de plaja si ofera servicii si facilitati pentru o vacanta relaxanta pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Rodica
Tarif de la: 155 lei de persoana/sejur

Hotelul Rodica este situat in nordul statiunii Venus, la 200 m de plaja, pe litoralul romanesc.

Vezi detalii »
Hotel Sanda
Tarif de la: 210 lei de persoana/sejur

Hotelul Sanda este situat in partea de nord-vest a statiunii Venus, pe litoralul romanesc, la 250 m de plaja.

Vezi detalii »

Statiunea Venus este o destinatie de vacanta noua situata pe litoralul romanesc al Marii Negre care se remarca prin varietatea de stiluri arhitectonice ale hotelurilor si vilelor, precum si prin confortul sporit al acestora. Purtand numele zeitei frumusetii, se pare ca statiunea Venus a inspirat majoritatea hotelierilor in a-si denumi locatiile cu nume feminine.
Statiunea Venus dispune de o plaja naturala extinsa intre statiunile Venus si Saturn, cu nisip fin, potrivita pentru helioterapie si talazoterapie, unde apar si izvoarele minerale sulfuroase hipotermale, captate sub forma de dusuri.
Statiunea Venus mai dispune de un camping, de numeroase restaurante, cofetarii, braserii, baruri de zi si de noapte, cinematograf in aer liber, gradini de vara, terenuri de sport, discoteci etc.
Posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt la fel de numeroase ca si in celelalte statiuni situate pe litoralul romanesc: yachting, wind-surfing, canotaj, tenis, minigolf. Pentru pasionatii de hipism, in imediata apropiere a statiunii Venus se afla herghelia Mangalia.