Hotel International  Baile Felix

Hotelul International este amplasat in inima statiunii balneoclimaterice Baile Felix si ofera oaspetilor sai servicii si facilitati de inalta calitate.

Vezi detalii »
Hotel Nufarul

Hotelul Nufarul este situat la cateva minute de Strandul Mare si Strandul Apollo, in centrul statiunii balneare Baile Felix.

Vezi detalii »
Hotel Termal

Hotelul Termal este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Felix, in apropierea strandului Mare.

Vezi detalii »
Hotel Poenita

Hotelul Poienita este situat la 200 m distanta de centrul statiunii Baile Felix si este o alegere ideala pentru cei care doresc cazare si tratament balnear la tarife accesibile.

Vezi detalii »
Hotel Unirea

Hotelul Unirea este situat intr-o zona linistita, la 450 m distanta de centrul statiunii balneare Baile Felix.

Vezi detalii »
Hotel Somes 2* - turism balnear in Romania

Hotelul Somes este amplasat ideal la 500 m distanta de centrul statiunii Baile Felix, la 10 km de gara si la 15 km de aeroportul din Oradea.

Vezi detalii »
Hotel Mures

Hotelul Mures este situat la 500 m de centrul statiunii balneare Baile Felix si ofera servicii si facilitati pentru o vacanta relexanta.

Vezi detalii »

Statiunea Baile Felix situata in partea de nord-vest a Romaniei, la aproximativ 9 km de Oradea si la 22 km de trecere a frontierei, este cea mai cunoscuta statiune balneara din Romania.
Relatarile documente cu privire la Baile Felix, atesta utilizarea bailor pentru tratamente balneare inca din anul 1000, cand calugarul Felix a descoperit izvoarele termale din zona.
Frumoasa statiune balneara Baile Felix isi deschide portile atat pentru turistii romani cat si pentru cei straini oferindu-le conditii excelente de relaxare, vacanta, odihna si recuperare.
Pentru petrecerea timpul liber, statiunea balneoclimaterica, dispune de piscine acoperite si descoperite, terenuri de sport, cinematograf, discoteca si restaurante.
Statiunea Baile Felix dispune de o bogata baza de tratament balnear, indeala pentru: afectiunile reumatismale inflamatorii, afectiunile reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza), afectiunile reumatismale abarticulare, afectiunile post-traumatice, afectiunile neurologice periferice, afectiunile neurologice centrale, afectiunile ginecologice si afectiunile asociate (boli de nutritie si metabolism, boli endocrine).
In statiunea Baile Felix puteti incerca urmatoarele proceduri: kinetoterapie, bai calde cu ape minerale, aplicatii calde cu namol si parafina, electroterapie,hidroterapie, aerohelioterapie in bazine deschise cu apa termala, aerosoli, Aerosoli, gimnastica medicala, bai de lumina, sauna si cosmetica.
Hotelurile din Baile Felix isi intampina clientii cu o gama larga de servicii si oferte atractive de tratament balnear.
Climatul statiunii Baile Felix cu ierni blande si veri moderate, este ideal pentru tratamentele balneare si relaxare in orice anotimp.
Turistii statiunii Baile Felix pot vizita obiective turistice precum Lacul cu nuferi, Strandul cu apa termala Apollo, Biserica din lemn din brusturi, strandul cu valuri din Baile 1 Mai si cladirea Sanifarm.