Hotel Belvedere Baile Govora

Hotelul Belvedere este situat in Baile Govora, la 21 km e Ramnicu Valcea si este o alegere ideala pentru tratament si relaxare.

Vezi detalii »
Hotel Oltenia

Hotelul Oltenia este amplasat in centru statiunii balneare Baile Govora.

Vezi detalii »
Hotel Palace Baile Govora

Emblema statiunii, Hotelul Palace este situat rafinat in centrul parcului statiunii balneare, Baile Govora.

Vezi detalii »
Hotel Parc Baile Govora

Situat in centrul statiunii Baile Govora, Hotelul Parc ofera o alternativa accesibila de tratament balnear si cazare.

Vezi detalii »

Govora este o frumoasa statiune balneara situata in nord-estul judetului Valcea, strajuita spectaculos de dealurile Piscusia, Baba Florea, Huniei si Tatarului.
Apele minerale extrem de benefice din statiunea Baile Govora au fost cunoscute si folosite inca din anul 1848. Forajele dupa petrol, scot la suprafata apa sarata, iodurata si namol sapropelic, pe care medicul militar Zorileanu o recomanda pentru tratamente reumatismale.
Exploatearea masiva a izvoarelor din Baile Govora are loc in anul 1879 urmand ca primul stabiliment pentru tratament balnear compus din 29 de cabine pentru bai calde, sa ia fiinta in anul 1887.
Statiunea balneara Baile Govora este recomandata in tratarea bolilor respiratorii (astm bronsic, bronsite cronice, enfizem pulmonar, pneumopatii microbiene sau virale, rinite, sinuzite, faringite etc.), bolilor degenerative (spondiloze, artroze, poliartroze), bolilor reumatice articulare (tendonite, periatrite scapulohumerale), disfunctiilor neurologice periferice si centrale (pareze usoare, sechele dupa poliomelite etc.) si a unor disfunctionalitati post-traumatice si boli asociate (ginecologice, endocrinologice, cardiovasculare, digestive, urinare).
In Baile Govora, turistii pot beneficia de urmatoarele tratamente balneare: bai cu ape minerale iodate si sulfuroase, aplicatii cu namol cald, pneumoterapii, electroterapii, chinetoterapi si tratamente cu produse apicole.
Hotelieri din Baile Govora vin in intampinarea turistilor cu oferte speciale de tratament balnear si cazare.
Statiunea Baile Govora este considerata o statiune balneara de interes national, ce ofera turistilor un centru de informare turistica, biserica, muzeu de arheologie, locuri de promenade, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii si un frumos parc balnear de 15 ha.
Un al important obiectiv turistic al statiunii balneare este strandul Salus, care aduna anual mii de turisti de pretutindeni.