Hotel Dacia

Hotelul Dacia situat in statiunea balneara Baile Herculane, in parcul Vicol, ofera turistilor facilitati si servicii ideale pentru o vacanta relaxanta.

Vezi detalii »
Hotel Domogled

Hotelul Domogled este amplasat ideal in statiunea balneara Baile Herculane.

Vezi detalii »
Hotel Afrodita

Adapostit de Muntii Domogled, Hotelul Afrodita se afla intr-o zona deoasebit de frumoasa, reprezentand locatia ideala pentru un sejur relaxant.

Vezi detalii »
Hotel Ferdinand

Hotelul Ferdinand situat in statiunea balneara Baile Herculane, dezvaluie oaspetilor o oaza de relaxare.

Vezi detalii »
Hotel Sara's Sons 3* - turism balear in Romania

Hotelul Sara's Sons situat in statiunea Baile Herculane, ofera o varianta accesibila de cazare si tratament balnear.

Vezi detalii »
Pensiunea Lorabella

Pensiunea turistica Lorabella din Baile Herculane este situata ideal pe malul raului Cerna.

Vezi detalii »
Pensiunea Magic

Pensiunea Magic, situata pe drumul principal al statiunii balneare Baile Herculane ofera servicii de inalta calitate.

Vezi detalii »

Statiunea balneara Baile Herculane, este amplasata ideal in Parcul National Valea Cernei, in judetul Caras Severin intr-un peisaj in care frumosul te impresioneaza, iar natura devine un simbolul suprem al eternitatii.
Bazele spectaculoasei statiuni balneare Baile Herculane au fost puse de catre imparatul Traian in anul 102 d.CH, urmele fostelor vestigii fiind vizibile si astazi (apeducte, statui, tabule votive si bai).
Recunoscuta drept una din cele mai vechi statiuni balneare din lume, Baile Herculane pune la dispozitia celor care ii calca pragul un aer cu iz istoric, clima cu influente mediteraneene, izvoare termale cu o eficacitatea miraculoasa si peisaje uluitoare.
Astazi Baile Herculane ofera turistilor o baza de tratament moderna, principalul factor terapeutic fiind bogatia izvoarelor sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice, indicate atat pentru tratamentele de cura externa cat si pentru cele de cura interna si tratamentul afectiunilor reumatismale.
In prezent, in imprejurimile statiunii balneare Baile Herculane se gasesc 16 izvoare cu apa termominerala, insirate de-a lungul Cernei pe o lungime de aproape 4 km.
Tratamentele balneare din statiunea Baile Herculane sunt benefice pentru reumatism cronic inflamator si degenerativ, bolile ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic,
afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicatii cu metale grele, boli digestive si afectiuni ale ochilor.
Hotelierii din Baile Herculane vin an de an cu oferte cat mai atractive de tratament balnear si cazare.
Cei veniti in frumoasa statiune pentru odihna sau tratament balnear au la dispozitie o gama larga de mijloace de recreere si divertisment precum restaurante, baruri, terase de vara sau pot opta pentru excursii pe valea Cernei.