Hotel Ciucas

Situat in frumoasa statiune balneara Tusnad, Hotelul Ciucas este o alegere perfecta pentru tratament si relaxare.

Vezi detalii »
Hotel Tusnad

Hotelul Tusnad situat in centrul statiunii balneare, este o alegere accesibila de tratament balnear si cazare.

Vezi detalii »

Situata pe cheile Oltului, la poalele muntilor Harghita si Bodoc, statiunea balneara Baile Tusnad este una dintre cele mai frumoase asezari balneare din tara.
Pe langa izvoarele de apa minarela, statiunea balneara Baile Tusnad dispune de un climat subalpin bogat in aerosoli si ioni negativi.
Izvoarele cu ape minerale, mezotermale si mofete sunt recomandate cu precadere pentru tratamentul bolilor cardio vasculare, urinare si a sistemului nervos.
Frumoasa statiune balneara Baile Tusnad dispune de 44 izvoare naturale si foraje din care sunt utilizate 6 izvoare naturale (patru pentru cure externe).
Baile Tusnad ofera tratamente balneare interne ce pot trata afectiuni digestive precum gastritele hipoacide, hepato-colecistitele cronice, bolile metabolice si neuro endocrine. Tratamentele balenare externe sunt recomandate pentru afectiunile cardiovasculare, tulburari circulare sau reumatice si pentru bolile aparatului locomotor.
Statiunea balneara Baile Tusnad dispune de urmatoarele tipuri de proceduri: bai galvanice, mofete, bai cu CO2, masaj, impachetari cu parafina, bai cu plante, magneto-diaflux, ionizari, cultura fizica medicala, cura interna cu ape minerale, magnetoterapie, cultura fizica medicala, cura de teren si cura interna.
Statiunea Baile Tusnad detine un climat subalpin, cu aer puternic ozonat, bogat in aerosoli favorabil reconfortarii psihice.
Hotelurile din statiunea Baile Tusnad, dispun de oferte accesibile de tratament balnear si cazare.
Lacul Ciucas amplasat in mijlocul statiunii Baile Tusnad a fost creat in scopuri turistice folosindu-se apa acestui rau si ofera o privelista minunata asupra stancii Soimului.
Principalele atractii turistice din zona sunt Cetatea Balvanyos, lacul Sfanta Ana asezat intr-un crater vulcanic si alimentat exclusiv de precipitatiile atmosferice si lacul Ciucas.