Hotel Europa

Hotelul Europa este situat la 150 m de plaja, in statiunea Eforie Nord si ofera unul dintre cele mai moderne centre balneare din tara.

Vezi detalii »

Statiunea balneara Eforie Nord situata intr-un cadru natural armonios intre Agigea si Eforie Sud, la 14 km de Constanta, este considerata una dintre cele mai moderne centre de fizioterapie din tara.
Faimosa peste hotare, statiunea balneara Eforie Nord, reuseste sa imbine armonios turismul de relaxare cu cel balnear.
Avand ca principale surse de tratament Lacul Techirghiol si Mare Neagra, statiunea balneara Eforie Nord este recomandata pentru: afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale inflamatorii, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni dermatologice, afectiuni respiratorii, boli de nutritie, afectiuni otorinolaringologice, afectiuni cardiovasculare, afectiuni endocrine, afectiuni metabolice, afectiuni de nutritie si boli profesionale.
Pe malul lacului Techirghiol si al Marii Negre exista baze de tratament balnear in aer liber cu instalatii pentru aerohelioterapie, ungeri cu namol rece si bai.
Hotelurile din Eforie Nord isi intampina turistii cu o serie extrem de atractiva de oferte de tratament balnear.
Ofertele turistice balneare diversificate, bazele de agrement si farmecul local sunt garantia petrecerii unui concediu agreabil in statiunea Eforie Nord.
Hotelurile din Eforie Nord ofera o gama alarga de tratamente balneare.
Pe langa baza de tratament Eforie Nord ofera cluburi, terenuri de sport, terenuri de minigolf, un Teatru de Vara, locuri de joaca pentru copii, instalatii pentru sporturi nautice si nu in ultimul rand Europa Yacht Club.