Hotel Germisara

Hotelul Germisara amplasat in statiunea balneara Geoagiu Bai este o alegere ideala pentru recreere, si tratament.

Vezi detalii »

Strajuita maejestuos de Muntii Apuseni, statiunea balneara Geoagiu Bai situata in judetul Hunedoara, la 46 km de Deva, numita de daci Germisara si de romani Thermae Dodo-nae, uimeste prin frumusete si simplitate.
Denumirea statiunii Geoagiu Bai de “dar al Metaliferilor” poate proveni din varietatea bogatiilor minerale cuprinse in adancurile pamantului, varietatea curativa a apelor minerale, si nu in ultimul rand din varietatea peisajelor care iti taie rasuflarea.
Apele minerale sulfuroase din statiunea balneara Geoagiu Bai, namolul si aerul ozonat sunt excelente pentru tratarea reumatismului, a nevralgiilor, a afectiunilor metabolice, a starilor de oboseala si a nevrozelor.
Aerul ozonat recomanda statiunea balneara Geoagiu Bai pentru tratamentul unor boli ale sistemului nervos precum starile de oboseala, surmenaj, anemii si nevroze.
Baile termale romane isi pastreaza aceeasi forma ca si in antichitate si dispun de apele minerale termale, mezotermale, calcice, bicarbonate, magneziene cu urme de fier si hidrogen sulfurat, hipotone, carbogazoase si cu o usoara radioactivitate.
Strandul cu ape termale din Geoagiu Bai dispune de trei bazine cu apa termala: un cu adancimea de 1,6 metri, un bazin a carui adancime creste de la 1,6 metri la 3 metri, in dreptul trambulinelor, si bazinul olimpic de 2,4 metri adancime.
Statiunea Geoagiu Bai gazduieste o serie de pensiuni si hoteluri ce dispun de oferte accesibile de tratament balnear.
Principalele obiective tursitice ale statiunii balneare sunt Druml roman, cascada, baile termale romane si castrul roman Germisara.
Imprejurimile statiunii Geoagiu Bai ofera numeroase atractii turistice amatorilor de excursii.