Hotel Paradiso

Hotelul Paradiso situat pe faleza statiunii balneare Mangalia, ofera servicii si facilitati de calitate.

Vezi detalii »

Statiunea Mangalia situata pe litoralul romanesc al Marii Negre, la 43 de km de Constanta, este considerata unul dintre cele mai importante centre balneare de pe litoral.
In anul 1936 statiunea balneara Mangalia devine al doile port dupa Constanta, fiind totodata si a fost portul de atas al primului submarin romanesc, „Delfinul”.
Tratamentele balneare din Mangalia sunt practicabile pe tot parcursul anului si imbina ideal factorii marini cu izvoarelor minerale ce dateaza din vremea romanilor.
Statiunea Mangalia dispune de tratamente balneare indicate pentru recuperarea medicala cum ar fi namoloterapiea, kinetoterapia, hidroterapia, sali pentru gimnastica medicala si cabinete de geriatrie.
Pentru petrecerea timpului liber turistii pot opta pentru vizitarea portului turistic, a hergheliei, muzeului de arheologie Callatis, muzeului marinei si a pesterii Movile.
Hotelurile si pensiunile din statiunea Mangalia vin in intampinarea turistilor cu oferte turistice balneare atractive, ideale pentru toate gusturile.
Tratamentele balneare din statiunea Mangalia sun recomandate pentru cei care sufera de afectiuni reumatismale, afectiuni abarticulare, boli ale sistemului nervos central si periferic, boli ale aparatului respirator, boli dermatologice, boli metabolice, boli ginecologice si boli ale aparatului renal.
Printre ofertele balneare oferite de hoteluri, se enumera tratamentele cu bai sulfuroase, bai de namol, bai de plante, bai galvanice, dus subacval, impachetari cu namol sau parafina, gimnastica in piscina cu apa de mare sau cu apa sulfuroasa, kinetoterapie, gimnastica medicala, masaje uscate cu namol, electroterapie, pell-amar, gerie-royal, produse gerovital, acupunctura, infiltratii cu "boicil" si "autoflop".